dimrigin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Καλημέρα σε όλους . Μετά από ένα χρόνο με το iPhone 11 αποφάσισα να το αντικαταστήσω με κάτι πιο φρέσκο αν και καθόλα ικανοποιημένος αν εξαιρέσεις την οθόνη . Υπάρχει η σκέψη είτε για το 12 είτε για να επιστρέψω αε Android με το S21/S21 plus να με έχουν κερδίσει . Σαν βασικά σημεία σύγκρισης θετω την καμερα την οθόνη και την αυτονομία. Το λειτουργικό δεν είναι κάτι που με περιορίζει ! Θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σας
CaptainChris Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Αν δεν υπάρχει θέμα χρημάτων, η οθόνη τού 12 Pro δεν υπάρχει είναι σίγουρα η καλύτερη που κυκλοφορεί. Η μπαταρία επίτελους είναι αυτή που πρέπει και κρατάει με συνεχείς χρήση μια μερα. Ολα τ άλλα τα γνωρίζεις. Το λειτουργικό είναι το θέμα εαν είσαι ένταξη με το Μήλο τότε μείνε εκεί, εαν θέλεις περισσότερα χωρίς να πληρώνεις συνέχεια, τότε γυρισε σε Android. Τα S21 της Samsung, τα νεα 9 Pro της OnePlus είναι στην κορυφή.
dimrigin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Αν δεν υπάρχει θέμα χρημάτων, η οθόνη τού 12 Pro δεν υπάρχει είναι σίγουρα η καλύτερη που κυκλοφορεί. Η μπαταρία επίτελους είναι αυτή που πρέπει και κρατάει με συνεχείς χρήση μια μερα. Ολα τ άλλα τα γνωρίζεις. Το λειτουργικό είναι το θέμα εαν είσαι ένταξη με το Μήλο τότε μείνε εκεί, εαν θέλεις περισσότερα χωρίς να πληρώνεις συνέχεια, τότε γυρισε σε Android. Τα S21 της Samsung, τα νεα 9 Pro της OnePlus είναι στην κορυφή. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Κοιτά έχω θέσει σαν ταβάνι το κόστος των 12 και 21+ . Να σου πω με τράβηξε και το design του Samsung όπως επίσης και μικρά πραγματάκια που έχουν βα κάνουν με την παραμετροποίηση τους περιβάλλοντος του κινητού και της χρήσης της κάμερας που αν και ατο iPhone είναι άψογη πειράζεις ελαχιατα πράγματα
filip123go Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimrigin είπε η οθόνη τού 12 Pro δεν υπάρχει είναι σίγουρα η καλύτερη που κυκλοφορεί. Φυσικά και όχι. Είναι μια από τις καλύτερες, αλλά σε καμία περίπτωση η καλύτερη. 1 ώρα πριν, dimrigin είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Κοιτά έχω θέσει σαν ταβάνι το κόστος των 12 και 21+ . Να σου πω με τράβηξε και το design του Samsung όπως επίσης και μικρά πραγματάκια που έχουν βα κάνουν με την παραμετροποίηση τους περιβάλλοντος του κινητού και της χρήσης της κάμερας που αν και ατο iPhone είναι άψογη πειράζεις ελαχιατα πράγματα Ts από τη στιγμή που το λειτουργικό δεν σε ενδιαφέρει, μπορείς να κοιτάξεις ποιες εφαρμογές τρέχουν καλύτερα στο εκάστοτε κινητό. Επίσης, το κινητό είναι κάτι που πραγματικά το βλέπεις συνέχεια, οπότε καλό θα είναι να σου αρέσει αυτό που κοιτάς. Τέλος, και το πιο σημαντικό για εμένα (αν και δύσκολο στις μέρες μας) είναι να δεις ποιο σου κάθεται καλύτερα στο χέρι. Και τα δύο κινητά είναι πάρα πολύ καλά και θα σου κρατήσουν τουλάχιστον μια τριταία, χωρίς να σου εμφανίσουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από filip123go
dimrigin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, filip123go είπε Φυσικά και όχι. Είναι μια από τις καλύτερες, αλλά σε καμία περίπτωση η καλύτερη. Ts από τη στιγμή που το λειτουργικό δεν σε ενδιαφέρει, μπορείς να κοιτάξεις ποιες εφαρμογές τρέχουν καλύτερα στο εκάστοτε κινητό. Επίσης, το κινητό είναι κάτι που πραγματικά το βλέπεις συνέχεια, οπότε καλό θα είναι να σου αρέσει αυτό που κοιτάς. Τέλος, και το πιο σημαντικό για εμένα (αν και δύσκολο στις μέρες μας) είναι να δεις ποιο σου κάθεται καλύτερα στο χέρι. Και τα δύο κινητά είναι πάρα πολύ καλά και θα σου κρατήσουν τουλάχιστον μια τριταία, χωρίς να σου εμφανίσουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πολύ.Έχω δει και κάποια samples αλλά ήθελα και την γνώμη σας σχετικά με τις κάμερες των δυο Ομολογώ του iphone μου φάνηκε σχετικά καλύτερη αλλά όπως είπες αν δεν τα δω από κοντά πως μου κάθεται και στο χέρι αλλά και στο μάτι δεν θα είμαι σίγουρος Ίσως περιμένω το άνοιγμα του λιανεμπορίου
cat1967 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Περιμενε να δεις oneplus 9 pro και xiaomi 11 pro. Προσοχη ομως γιατι πας σε μεγαλες συσκευες σε μεγεθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα