Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.Με βαση τα σημερινα δεδομενα το να χτισει καποιος ενα αξιοπρεπες φθηνο pc ειναι δυσκολο.

Αραγε θα ξαναβγουν επεξεργαστες σαν τον AMD Ryzen 3 3200G Box η' τον AMD Athlon-3000G Box στα 90 και 50 ευρω αντιστοιχα

η' εστω  θα ξαναπεσει η τιμη τους σε αυτα τα επιπεδα?

Τωρα θα μου πειτε εδω καιγεται ο κοσμος με τοσες ελλειψεις και ανατιμησεις σε ολο το hardware με επεξεργαστη του 50αρικου θα ασχοληθουμε?

Αυτοι οι ρημαδοathlon gold ακομα oem ειναι στο site της amd οπως και οι ryzen 3 4300G.

Δημοσ.

Αν ποτε βγαλει κατι αναλογο η intel με αυτους που αναφερω  και σε αυτα τα χρηματα πολυ ευχαριστως να επαιρνα.

Αυτο που λεω ειναι αν θα ξαναδουμε τοσο καλους επεξεργαστες (σε αυτη την κατηγορια) σε τοσο πολυ καλη τιμη.

Και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι fan ουτε της intel ουτε της amd.fan της τσεπης μου ειμαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, giannis79 είπε

Αν ποτε βγαλει κατι αναλογο η intel με αυτους που αναφερω  και σε αυτα τα χρηματα πολυ ευχαριστως να επαιρνα.

Αυτο που λεω ειναι αν θα ξαναδουμε τοσο καλους επεξεργαστες (σε αυτη την κατηγορια) σε τοσο πολυ καλη τιμη.

Και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι fan ουτε της intel ουτε της amd.fan της τσεπης μου ειμαι.

Τι εννοείς κάτι ανάλογο, αφού ο i3 10100 είναι ξεκάθαρα καλύτερος από τον 3200G. Καταρχήν ο 3200G είναι 4c/4t ενώ ο 10100 είναι 4c/8t.

Όπως και για τον 3000G, υπάρχει ο αντίστοιχος Pentium G6400: https://www.skroutz.gr/s/23892721/Intel-Pentium-Dual-Core-Gold-G6400-Box.html και πάλι ανώτερος σε επεξεργαστική ισχύ.

Επεξ/σία από LaMereda
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Vega 8 στον 3200G είναι πολύ ανώτερη από τα ενσωματωμένα γραφικά του 10100. Ως και διπλάσια απόδοση σε κάποια games.

Στη Γερμανία βρίσκεις HP M01-F1047ng PC στα 350 ευρώ τελική με Ryzen 4300G, 256GB SSD, DVD recorder, 8GB RAM 3200 (1 DIMM). Βάζεις και άλλο ένα DIMM (για να έχεις το απαραίτητο για την APU dual channel) και στα 380-390 ευρώ έχεις ένα πολύ καλό και οικονομικό σύστημα (περιλαμβάνονται και USB keyboard και mouse). Δε ξέρω αν το πουλάει και η HP Ελλάς.

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 3
Δημοσ.

Θα έλεγα να περίμενες τους 11100, αλλά και αυτοί με την ρημαδό hd 630 θα είναι. Αναγκαστικά θα πρέπει να πας από 11400 και πάνω και ξεφεύγει πολύ η δουλειά σε budget.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilos είπε

Θα έλεγα να περίμενες τους 11100, αλλά και αυτοί με την ρημαδό hd 630 θα είναι. Αναγκαστικά θα πρέπει να πας από 11400 και πάνω και ξεφεύγει πολύ η δουλειά σε budget.

Προσοχή ο Ι5 11400 έχει ίδια igp με Ι3. Για να παίζουμε παιχνίδια από Ι5 11500 και πανω. Περίπου +20%fps αλλά είναι σημαντικό σε αυτά τα κυβικά.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Προσοχή ο Ι5 11400 έχει ίδια igp με Ι3. Για να παίζουμε παιχνίδια από Ι5 11500 και πανω. Περίπου +20%fps αλλά είναι σημαντικό σε αυτά τα κυβικά.

Αλήθεια? Νόμιζα όλοι οι i5 είναι με την hd750. Οτινάναι εντελώς.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Αλήθεια? Νόμιζα όλοι οι i5 είναι με την hd750. Οτινάναι εντελώς.

+50ευρω για ελάχιστα mhz παραπάνω και την καλή gpu. Check it

Δημοσ.

Κατι αναλογο με αυτο που προτεινε ο φιλος malakudi θελω να φτιαξω.Ενα σχετικα καλο και οικονομικο συστημα με hardware που θα επιλεξω εγω ομως.Και επειδη σε ενα συστημα των 350 ευρω δεν χωραει καρτα γραφικων θελω τα ενσωματομενα να ειναι σε ενα καλο επιπεδο.Εξου και ο τιτλος.Μας κακομαθε η amd τα τελευταια 2-3 και μου κακοφαινεται τωρα να δωσω 120 ευρω για τον 10100 οταν με 80 μπορουσα να παρω τον 3200g.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, giannis79 είπε

Κατι αναλογο με αυτο που προτεινε ο φιλος malakudi θελω να φτιαξω.Ενα σχετικα καλο και οικονομικο συστημα με hardware που θα επιλεξω εγω ομως.Και επειδη σε ενα συστημα των 350 ευρω δεν χωραει καρτα γραφικων θελω τα ενσωματομενα να ειναι σε ενα καλο επιπεδο.Εξου και ο τιτλος.Μας κακομαθε η amd τα τελευταια 2-3 και μου κακοφαινεται τωρα να δωσω 120 ευρω για τον 10100 οταν με 80 μπορουσα να παρω τον 3200g.

Τιμές κάτω από 100ευρω ξέχασε τες και από τις 2 εταιρίες. Μόνο κανένα σαπακι που δεν θα παίζει 1080p. Το hardware ήδη ακριβαινει και θα συνεχίσει να ακριβαινει τους επόμενους μήνες. Δεν μιλάω για την ειδική περίπτωση των gpu , μιλάω για τα υπόλοιπα parts. Στην intel ειδικά για να παίξεις 1080 με ενσωματωμένα θα ζητάει 200ευρω. Πιστεύω ότι αντίστοιχη τιμολόγηση θα κάνει και η amd.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, giannis79 είπε

https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/desktop--all-in-one/hp-desktop-m01-f0014nv-amd-ryzen-3-3200g-4gb-128gb-ssd-1tb-hdd-radeon-vega-8/1572540?utm_campaign=skroutz&utm_content=xml_text_link&affiliateId=linkwise&utm_medium=affiliate&utm_source=CD16639&lkws_10719=60158c13-3acb-3a2c-975c-da0f2e15ded8

Αλλιώς πάρε ένα refurbished Core i5 (4th gen) και βαλε και μια GT1030 η καμία μεταχειρισμένη

Επεξ/σία από Aten-Ra
Δημοσ.

Προτειμω να διαλεξω εγω το hardware.Στα ετοιμα συστηματα μονο ο επεξεργαστης αξιζει ολα τα υπολοιπα parts ειναι επιεικως απαραδεκτα.

Οποτε δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα.

Για τα refurbished ας τα πανε για ανακυκλωση.

Μας εμεινε ο ποθος τελικα.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναμένεται σειρά 5000G, ήδη έχει γίνει χαμός στο ebay καθώς μοσχοπούλησαν EN Samples.

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...