thetiesthatbind Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Εχει κανεις ιδεα να μου πει πως δουλευει το Brave Rewards system τους κλπ; Σας ευχαριστω
tryxx1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Στις 18/3/2021 στις 3:37 ΠΜ, thetiesthatbind είπε Εχει κανεις ιδεα να μου πει πως δουλευει το Brave Rewards system τους κλπ; Σας ευχαριστω https://brave.com/brave-rewards/ 1
tcktcktck Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Παρατήρησε κανείς καθυστέρηση στα rewards του Νοεμβρίου;. Έχω συγχρονίσει με Gemini
Doubt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Λειτουργεί ακόμα το σύστημα; Είχα κάνει μια αρχή το Δεκέμβρη, μετά άλλαξα κινητό και με το νέο δεν μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου, βγάζει κάποιο μήνυμα για "Ευρωπαίους πελάτες" κλπ κλπ και δεν προχωράει.
chek2fire Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 μπορεί να το έχουν πάει μόνο για τους αμερικανούς πολίτες λόγο αδειών
tcktcktck Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, Doubt είπε Λειτουργεί ακόμα το σύστημα; Είχα κάνει μια αρχή το Δεκέμβρη, μετά άλλαξα κινητό και με το νέο δεν μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου, βγάζει κάποιο μήνυμα για "Ευρωπαίους πελάτες" κλπ κλπ και δεν προχωράει. Υποθέτω χρησιμοποιείς Uphold γιατί το Gemini δεν υποστηρίζει συνδεση με mobile browser ακόμη(τουλάχιστον όχι με android) οπότε στο κινητό τα έχω ακόμη να στοιβάζονται. Από το laptop έφυγαν σήμερα για gemini τα rewards άρα υποθέτω ότι είναι κάποιο πρόβλημα σύνδεσης του κινητού σου με το Uphold. Υπάρχουν troubleshooting forums που μπορείς να βρεις support απο την brave team 1
Doubt Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Από το laptop έφυγαν σήμερα για gemini τα rewards άρα υποθέτω ότι είναι κάποιο πρόβλημα σύνδεσης του κινητού σου με το Uphold. Υπάρχουν troubleshooting forums που μπορείς να βρεις support απο την brave team Νομίζω αυτό είναι, όπως το γράφεις. Το uphold έχει το σκάλωμα με τους Ευρωπαίους. Θα το κοιτάξω.
Apostolis.Ch Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Στις 7/1/2022 στις 8:11 ΠΜ, tcktcktck είπε Υποθέτω χρησιμοποιείς Uphold γιατί το Gemini δεν υποστηρίζει συνδεση με mobile browser ακόμη(τουλάχιστον όχι με android) οπότε στο κινητό τα έχω ακόμη να στοιβάζονται. Από το laptop έφυγαν σήμερα για gemini τα rewards άρα υποθέτω ότι είναι κάποιο πρόβλημα σύνδεσης του κινητού σου με το Uphold. Υπάρχουν troubleshooting forums που μπορείς να βρεις support απο την brave team Είπαν τίποτα για το gemini mobile για android? Καμιά πιθανή ημερομηνία ;
tcktcktck Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, Apostolis.Ch είπε Είπαν τίποτα για το gemini mobile για android? Καμιά πιθανή ημερομηνία ; q1 του 22 εχουν πει
tcktcktck Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Στις 19/1/2022 στις 2:46 ΜΜ, Apostolis.Ch είπε Είπαν τίποτα για το gemini mobile για android? Καμιά πιθανή ημερομηνία ; Λέει έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει στην testing έκδοση του brave άρα είμαστε πολύ κοντά
Cybergenetics Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μην ασχολείσαι με τον Brave, όταν σου χαρίζουν κάτι είσαι εσύ το προϊόν!! 2
tcktcktck Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Στις 29/3/2022 στις 11:19 ΜΜ, Cybergenetics είπε Μην ασχολείσαι με τον Brave, όταν σου χαρίζουν κάτι είσαι εσύ το προϊόν!! Δεν σου χαρίζουν τπτ. Αν πατάς πάνω στις διαφημίσεις δημιουργείς traffic προς τη διαφημιζομενη σελίδα η οποία πληρώνει το κάθε κλικ στον brave και αυτός σου δίνει το 70% του ποσού και κρατάει το 30% για την πάρτη του. Τα data θεωρητικά αποθηκεύονται τοπικά στον υπολογιστή σου και ο brave δεν μπορεί να τα πουλήσει σε τρίτα μέρη. Το κατά πόσο αυτό είναι βιώσιμο από τη μεριά τους θα φανεί στο μέλλον 1
Doubt Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Έχετε λάβει τα rewards του μήνα Μαρτίου; (gemini)
tcktcktck Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, Doubt είπε Έχετε λάβει τα rewards του μήνα Μαρτίου; (gemini) https://community.brave.com/t/update-on-questions-around-estimated-earnings-for-april-payout/366274 Είναιknown issue. Και εγώ δεν έχω λάβει τπτ 1
tcktcktck Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Στις 13/4/2022 στις 8:31 ΜΜ, Doubt είπε Έχετε λάβει τα rewards του μήνα Μαρτίου; (gemini) Φαινεται να το διορθωσαν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις