PanagiotisPC Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μπορώ να μεταβώ εκτός νομού για εξέταση σε διαγνωστικό κέντρο; ή αφορά μόνο επίσκεψη σε ιατρό η εξαίρεση; Γνωρίζει κάποιος; Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από PanagiotisPC
Argonaute Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρεπει να σου στειλουν την ημερομηνια του ραντεβου με sms και να αναφερεται εκει και το αμκα σου ή ο αριθμος ταυτοτητας. Λογικα ξερουν να το κανουν. Μετα κλασσικα sms στο 1 επισκεψη σε ιατρο. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από Argonaute 1
PanagiotisPC Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Argonaute είπε Πρεπει να σου στειλουν την ημερομηνια του ραντεβου με sms και να αναφερεται εκει και το αμκα σου ή ο αριθμος ταυτοτητας. Λογικα ξερουν να το κανουν. Μετα κλασσικα sms στο 1 επισκεψη σε ιατρο. Ναι εννοείται ότι θα ζητήσω βεβαίωση/SMS. Ρώτησα μιας και αν δε κάνω λάθος αναγράφεται στο ΦΕΚ για ιατρική καθε αυτή επίσκεψη, γι' αυτό ήθελα μια διευκρίνηση. Οπότε είμαι καλυμμένος όπως και να έχει εφόσον έχω και τη βεβαίωση σε κάθε περίπτωση. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από PanagiotisPC
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μια χαρά μπορείς απλά να έχεις μαζί μια βεβαίωση ότι έχεις ραντεβού 1
PanagiotisPC Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Kαι κάτι ακόμα. Θα πάω εκτός νομού (από Αθήνα στο Ηράκλειο Κρήτης) αρχικά για να κάνω μια πανοραμική ακτινογραφία σε διαγνωστικό και σε λίγες μέρες μετά σε γναθοχειρούργο για εξαγωγή και των 4 έγκλειστων φρονιμητών - τον οποίο έχουν επισκεφθεί γνωστοί μου για αντίστοιχο πρόβλημα που είχαν στο παρελθόν. Αν δείξω στο λιμάνι τη βεβαίωση από το διαγνωστικό όταν πηγαίνω δε θα έχω θέμα όπως μου είπατε εφόσον στείλω και SMS στο 13033. Όταν είναι να επιστρέψω στη μόνιμη κατοικία (Αθήνα) έπειτα από λίγες μέρες, τι θα χρειαστεί να στείλω στο 13033; Θα έχω εννοείται και τη βεβαίωση μόνιμης κατοικίας. Από SMS όμως; Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από PanagiotisPC
darkscreamer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, PanagiotisPC είπε Kαι κάτι ακόμα. Θα πάω εκτός νομού (από Αθήνα στο Ηράκλειο Κρήτης) αρχικά για να κάνω μια πανοραμική ακτινογραφία σε διαγνωστικό και σε λίγες μέρες μετά σε γναθοχειρούργο για εξαγωγή και των 4 έγκλειστων φρονιμητών - τον οποίο έχουν επισκεφθεί γνωστοί μου για αντίστοιχο πρόβλημα που είχαν στο παρελθόν. Αν δείξω στο λιμάνι τη βεβαίωση από το διαγνωστικό όταν πηγαίνω δε θα έχω θέμα όπως μου είπατε εφόσον στείλω και SMS στο 13033. Όταν είναι να επιστρέψω στη μόνιμη κατοικία (Αθήνα) έπειτα από λίγες μέρες, τι θα χρειαστεί να στείλω στο 13033; Θα έχω εννοείται και τη βεβαίωση μόνιμης κατοικίας. Από SMS όμως; Δεν χρειάζεται να στείλεις sms για να πας στη μόνιμη κατοικία σου. Αρκεί η βεβαίωση. 1
velociraptoras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, darkscreamer είπε Δεν χρειάζεται να στείλεις sms για να πας στη μόνιμη κατοικία σου. Αρκεί η βεβαίωση. sms όχι αλλά καλου κακού επειδή δεν ξερεις σε τι θα πέσεις κάνε και μια χειρόγραφη υπευθυνη δηλωση μετακίνησης. Επίσης πες και στο γναθοχειρουργο να σου δωσει μια βεβαίωση με την ιδια ημερομηνια του άλλου ραντεβού γιατι μονο με το ραντεβού για πανοραμική μπορεί να μη σε αφήσουν Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από velociraptoras 1
fredd0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 τωρα θα με πειτε περιεργο, αλλα οκ πες το γιατρο τον εμπιστευεσαι γιατι χψζ λογους και θες να πας εκει ... ολοκληρη Αθηνα δε μπορεις να πας να κανεις μια πανοραμικη;
PanagiotisPC Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, fredd0 είπε τωρα θα με πειτε περιεργο, αλλα οκ πες το γιατρο τον εμπιστευεσαι γιατι χψζ λογους και θες να πας εκει ... ολοκληρη Αθηνα δε μπορεις να πας να κανεις μια πανοραμικη; Φυσικά και μπορώ, απλώς προτιμώ να τα κάνω συνδυαστικά και τα δύο εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα