Coppermine Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Στις 18/3/2021 στις 12:16 ΠΜ, StamTheMan είπε γιατί πραγμάτικα πρέπει να βρεθεί λύση το συντομότερο. Αφού βιάζεσαι και από γνώσεις είσαι στο περίπου και εδώ σε 10 ποστ έχεις πάρει 8 γνώμες μπορεί ίσως θα δούμε.....εκεί στην Καλαμάτα δεν έχετε τεχνικούς Η/Υ? Απλό ε? Με ευχές δεν φτιάχνεται προφανώς και αν το συνεχίσεις λίγο ακόμη αν τιναχτεί κάποιο mosfet από το overheat μετά βγάλτο στο σκουπιδοτενεκέ για πέταμα 1
Aris_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Στις 19/3/2021 στις 12:08 ΜΜ, Coppermine είπε Αφού βιάζεσαι και από γνώσεις είσαι στο περίπου και εδώ σε 10 ποστ έχεις πάρει 8 γνώμες μπορεί ίσως θα δούμε.....εκεί στην Καλαμάτα δεν έχετε τεχνικούς Η/Υ? Απλό ε? Με ευχές δεν φτιάχνεται προφανώς και αν το συνεχίσεις λίγο ακόμη αν τιναχτεί κάποιο mosfet από το overheat μετά βγάλτο στο σκουπιδοτενεκέ για πέταμα η πλάκα είναι οι αναφορές για σύντομες σωστές λύσεις σε ανοιχτό forum χωρίς ιδιοτέλεια 1
StamTheMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) @catmaster @XristosSp @ice25 @bill987 @Georgz @polux_x Μετα απο αλλαγη τροφοδοτικου/γραφικων/ραμ και τελικα και μητρικης-cpu ( ολα δοκιμαστικα για να αποκλεισουμε τους υποπτους ) κατεληξα οτι εφταιγε καποια απο τις συσκευες usb . Ο μεγαλυτερος εχθρος μου ηταν οτι το προβλημα εμφανιζοταν μετα απο πολλη ωρα. Απο χθες εχω καταληξει οτι εφταιγε το usb hdd dock,αφου αλλαξα και το wifi usb και κατηργησα 2 προεκτασεις usb. Η μονη ανησυχια ειναι οτι σημερα μου εκανε μια αποσυνδεση η νεα κεραια wifi usb,αλλα μαλλον ηταν λογω θεσης,εβαλα ξανα την προεκταση για να "βλεπει" η κεραια το ρουτερ,καθως ειναι το πιο μικρο usb wifi της tplink και δεν πιανει καλο σημα,και ελπιζω να μην το ξανακανει. Ακομα δεν εχω ηρεμησει βεβαια,μπορει να υπαρχει και αλλο προβλημα,ο χρονος θα μας το δειξει. ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια,ελπιζω να μην επανελθω! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από StamTheMan 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα