Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Τα συμπτωματα παντως που ανεφερες παραπανω ταιριαζουν με τα δικα μου.

Καλά ακόμα πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι η μητρική. Απλά σίγουρα 1 από τα 2 είναι και επειδή τα thermaltake είναι προβληματικά θα έλεγα ότι τώρα πρέπει να τεστάρεις και psu 100% και ακόμα και αν είναι η μητρική, θα σου πρότεινα να το αλλάξεις με την πρώτη ευκαιρία.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, XristosSp είπε

Καλά ακόμα πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι η μητρική. Απλά σίγουρα 1 από τα 2 είναι και επειδή τα thermaltake είναι προβληματικά θα έλεγα ότι τώρα πρέπει να τεστάρεις και psu 100% και ακόμα και αν είναι η μητρική, θα σου πρότεινα να το αλλάξεις με την πρώτη ευκαιρία.

Εισαι πολυ ακριβος,σταματα να δινεις συμβουλες :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Εισαι πολυ ακριβος,σταματα να δινεις συμβουλες :P

Χαχαχαχα πάλι καλά να λες που δεν με πέτυχες πριν μερικά χρόνια που ήταν σε έξαρση η οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Αλλά με τις ζημιές που μπορεί να σου κάνει ένα τροφοδοτικό της πλάκας, πιστεύω το thermaltake είναι πιο ακριβό από μένα! 😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα είναι μητρική πρεπει να έχει φάει χοντρό σκάλωμα και να εχει παθει τσοτσο , γιατί κολλάει και το southbridge και το northbridge , βασικά κολλάνε ολα , για ζουρλομανδυα η πλακετα (αμα ειναι) 

Τα παλια thermaltake τα κανουμε mod στο GTA όπως τα samsung με τις βλαμμενες μπαταριες που ανατινάζονται 

Επεξ/σία από catmaster
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, XristosSp είπε

Αλλά με τις ζημιές που μπορεί να σου κάνει ένα τροφοδοτικό της πλάκας, πιστεύω το thermaltake είναι πιο ακριβό από μένα! 😂

Τοσο χαλια δλδ;Εγω τα ειχα σε μια  μικρη εκτιμηση.  Εχω καποιο  coolermaster modulato 850 που θελει καλωδια,θα παρω και το δικο μου να το μετρησω στο συναδελφο και βλεπουμε.

2 λεπτά πριν, catmaster είπε

Τα παλια thermaltake τα κανουμε mod στο GTA όπως τα samsung με τις βλεμμενες μπαταριες που ανατινάζονται 

Για εξηγησου!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, catmaster είπε

Αντι για samsung στο gta θα πετάμε τα thermaltake 🤣

Φοβερο mod,δεν ειχε τυχει να το δω :P

Αν εισαι Iphonakias θα φας αποκρυψη!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Αν εισαι Iphonakias θα φας αποκρυψη!

και οι μηλαράκηδες έχουν άλλο mod , με τα big-mac-book και τις μπαταρίες (η)λιθίου που παίρνουν φωτιά μόνα τους με το που κουμπωσεις το charger 🤣

Δημοσ.

Λοιπον καληνυχτιζω εγω,ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια,αυριο θα ξεκαθαρισει μαλλον το τοπιο , αν προλαβω,και θα ενημερωσω !!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, σε ένα φίλο μου με παρόμοια προβλήματα, δοκιμάσαμε άλλο τροφοδοτικό αλλά τίποτα, μάλλον η μητρική ήταν!

Λέω μάλλον γιατί πήγε σε καινούργιο σύστημα και ησύχασε! 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, StamTheMan είπε

όταν έλυσα την ψύκτρα η πάστα είχε σχεδον εξαφανιστει.

Αυτό πάλι με την εξαφανισμένη πάστα.... Άλλο μυστήριο! Μήπως έχει κυλίσει πάνω στη μητρική και γι' αυτό κάνει νούμερα;

Δημοσ.

Φιλε για να εισαι σιγουρος,βγαλτα ολα τα αχρηστα,πλην του βασικου δισκου με το λειτουργικο, ενα στικακι ραμ τη φορα(εαν εχεις δυο) και με το κουτι ανοιχτο για να ακους τι γινεται,τρεξε ενα βαρυ benchmark οπως το occt,ωστε να δεις εαν μπορεις να αναπαραγεις το προβλημα κατα βουληση.Εαν ολα καλα, προσθεσε εξαρτηματα και τρεξε ξανα, κοκ

Εαν χωρις να πιασει τερμα θερμοκρασιες ο επεξεργαστης εχεις επανεκκινηση,σβησιμο, κτλ, αγορασε αμεσως ενα καλο επωνυμο τροφοδοτικο,στην τελικη και να ειναι θεμα μητρικης,το τροφοδοτικο θα σου μεινει,αγορασε καποιο με τις προδιαγραφες του συστηματος που σκοπευεις (εαν σκοπευεις) να χτισεις.

• Like 2
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...