elmario88 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θέλω να πάρω ένα 50cc και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το κυκλοφορώ με το δίπλωμα αυτοκινήτου. Αν με σταματήσει αστυνομία και δεν έχω άδεια μοτοποδηλάτου θα φάω πρόστιμο; Αν ναι πόσο; Ευχαριστώ, Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από elmario88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Διάβασε εδώ, απ ότι φάινεται δε θα έχεις πρόβλημα. Και ένα σχόλιο επειδή κατα καιρούς κάνουν πολλοί αυτή την ερώτηση ή παρόμοια. έχετε τόσο μυαλό που το μόνο που σας απασχολεί είναι το πρόστιμο. Το πρόστιμο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα αντιμετωπίσετε αν γίνει κανένα ατύχημα με δυσάρεστο αποτέλεσμα. Αλλά οκ σε μένα θα συμβεί. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elmario88 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Διάβασε εδώ, απ ότι φάινεται δε θα έχεις πρόβλημα. Και ένα σχόλιο επειδή κατα καιρούς κάνουν πολλοί αυτή την ερώτηση ή παρόμοια. έχετε τόσο μυαλό που το μόνο που σας απασχολεί είναι το πρόστιμο. Το πρόστιμο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα αντιμετωπίσετε αν γίνει κανένα ατύχημα με δυσάρεστο αποτέλεσμα. Αλλά οκ σε μένα θα συμβεί. Το δίπλωμα για 50c ξέρεις τι είναι; Πας και πατάς μια γκαζιά σε μια ευθεία , εκτός αν πιστεύεις πως αν παω και το κάνω θα γίνω καλύτερος οδηγός. Σήματα γνωρίζω, εφόσον έχω δίπλωμα αυτοκινητου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 57 λεπτά πριν, elmario88 είπε Το δίπλωμα για 50c ξέρεις τι είναι; Πας και πατάς μια γκαζιά σε μια ευθεία , εκτός αν πιστεύεις πως αν παω και το κάνω θα γίνω καλύτερος οδηγός. Σήματα γνωρίζω, εφόσον έχω δίπλωμα αυτοκινητου Οσο και εύκολο να είναι να το βγάλεις αν δεν το έχεις είσαι παράνομος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, Bitbit είπε Διάβασε εδώ, απ ότι φάινεται δε θα έχεις πρόβλημα. Και ένα σχόλιο επειδή κατα καιρούς κάνουν πολλοί αυτή την ερώτηση ή παρόμοια. έχετε τόσο μυαλό που το μόνο που σας απασχολεί είναι το πρόστιμο. Το πρόστιμο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα αντιμετωπίσετε αν γίνει κανένα ατύχημα με δυσάρεστο αποτέλεσμα. Αλλά οκ σε μένα θα συμβεί. Δεν έχει ψηφιστεί ακόμα αυτό. 9 ώρες πριν, elmario88 είπε Καλησπέρα. Θέλω να πάρω ένα 50cc και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το κυκλοφορώ με το δίπλωμα αυτοκινήτου. Αν με σταματήσει αστυνομία και δεν έχω άδεια μοτοποδηλάτου θα φάω πρόστιμο; Αν ναι πόσο; Ευχαριστώ, Οχι, πρέπει να βγάλεις δίπλωμα για Μοτοποδήλατο. Δεν είμαι σίγουρος αν βγαινει πλέον απο την τροχαία. Νομίζω πρέπει να πάς σε σχολή οδηγών. Επειδή έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου, δίνεις μόνο θεωρητικές εξετάσεις για τα μηχανικά μέρη του μοτοποδήλατου και κάποια οδήγηση. Δεν γνωρίζω καλά να σου πω , καθώς το είχα βγάλει απο την τροχαία κάποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Εχει ψηφιστει κ μπορεις χωρις κανενα μαθημα να παρεις 50 αρι.... Πρεπει να χεις το διπλωμα αυτοκινητου 6 χρονια κ πρεπει να σε απο 27 κ πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elmario88 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Και κάτι ακόμα για όποιον γνωρίζει. Τα 50c τι πάγιες απαιτήσεις έχουν; Π.χ. περνάνε ΚΤΕΟ,πληρώνεις τέλη κυκλοφοριας κλπ.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimzak Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, elmario88 είπε Και κάτι ακόμα για όποιον γνωρίζει. Τα 50c τι πάγιες απαιτήσεις έχουν; Π.χ. περνάνε ΚΤΕΟ,πληρώνεις τέλη κυκλοφοριας κλπ.; Ανανέωση άδειας στην τροχαία κάπου στα 18€ τον χρόνο, 50 ευρώ περίπου ασφάλεια για 1 χρόνο και ΚΤΕΟ μέχρι στιγμής δεν περνάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 ......ωωω ρε φίλε, κ άλλος knight rider οσονούπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 20 ώρες πριν, pigos23 είπε Εχει ψηφιστει κ μπορεις χωρις κανενα μαθημα να παρεις 50 αρι.... Πρεπει να χεις το διπλωμα αυτοκινητου 6 χρονια κ πρεπει να σε απο 27 κ πανω Το είχες 'ακούσει' ή το έκανες έτσι; Με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βλέπω να ισχύει αυτό και να έχει ψηφιστεί. Έχεις λινκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, SilentVoice είπε Με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βλέπω να ισχύει αυτό και να έχει ψηφιστεί Έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο. Οπότε τώρα αναμένεται να δημοσιευτεί στην ΕτΚ και να ισχύσει από τη στιγμή που ορίζει, αλλιώς ισχύει εντός 10 ημερών από τη δημοσίευση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, Nabuko είπε Έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο. Οπότε τώρα αναμένεται να δημοσιευτεί στην ΕτΚ και να ισχύσει από τη στιγμή που ορίζει, αλλιώς ισχύει εντός 10 ημερών από τη δημοσίευση του. Αν έχει ψηφιστεί αυτό που έλεγαν για έως 125 κυβικά, τότε λογικά πρέπει να γίνει διαδικασία για έκδοση νέου διπλώματος όπου θα αναγράφεται και το Α1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Ναι, αλλά πρώτα πρέπει να ανοίξει τις σχολές η παπαροεπιτροπή των λοιμοξιολόγων. Έχω μιλήσει με δύο σχολές και μου είπαν ακριβώς αυτό, ότι πρέπει να ανοίξουν και να συνεννοηθούν πώς θα γίνονται τα μαθήματα, το κόστος τους κ.λπ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimzak Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, phanispal είπε Ναι, αλλά πρώτα πρέπει να ανοίξει τις σχολές η παπαροεπιτροπή των λοιμοξιολόγων. Έχω μιλήσει με δύο σχολές και μου είπαν ακριβώς αυτό, ότι πρέπει να ανοίξουν και να συνεννοηθούν πώς θα γίνονται τα μαθήματα, το κόστος τους κ.λπ.. Επιβεβαιώνω και εγώ, ρώτησα γνωστό που έχει σχολή οδηγών και μου είπε πάνω κάτω τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nika81995 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά λόγω πανδημίας είναι κλείστες οι σχολές σχεδόν ένα χρόνο...Πήρα ένα μηχανάκι 125 για να το πάρω σε ένα νησί που θα φύγω σεζόν πρώτα ο Θεός αλλά το δίπλωμα δεν κατάφερα να το βγάλω ..Είμαι 24 αν με σταματήσει η αστυνομία και είμαι τυπικός με το κράνος μου τους καθρέφτες μου όλα κομπλέ και με γράψει για δίπλωμα τι παίζει σε αυτή την περίπτωση σου παίρνουν τις πινακίδες , αυτόφωρο, κατασχέση ,η απλώς μια κλήση και δικαστήριο... Σορυ αλλά έλειπα 5 χρόνια έξω και δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά...Το παπί έχει όλα τα χαρτιά του πένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα