calibrator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αγαπητοί συμφορουμίτες, ας μου απαντήσει κάποιος κάτοχος το εξής. Μπορεί μέσα από το software που το ελέγχει, να απενεργοποιηθεί η λειτουργία "Zero RPM Fan Mode" και να δουλεύει μόνιμα ο ανεμιστήρας; ('Η και) να ρυθμίζονται οι στροφές του; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από calibrator
XristosSp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, φίλε. Ναι μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να το ρυθμίσεις μέσω του corsair link αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο. Κανονικά ενεργοποιείται μόνο του γύρω στους 50c αλλά αν δεν θες να φτάσει ποτέ εκεί μπορείς να το ρυθμίσεις να αρχίζει από πιο χαμηλά, αν και αυτό είναι κάτι που κατά την γνώμη μου επίσης δεν χρειάζεται. Το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι το pc θα κάνει λίγο πιο πολύ θόρυβο και θα αρχίσει να μαζεύει σκόνη το psu πιο γρήγορα. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από XristosSp 2
calibrator Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ XristosSp, με κάλυψες απόλυτα και συμφωνώ με όσα λες. Ο λόγος που θέλω να το απενεργοποιήσω είναι γιατι θα τοποθετηθεί με τον ανεμιστήρα στην κάτω πλευρά, οπότε σε παθητική λειτουργία ο ζεστός αέρας θα παγιδεύεται μέσα, ίσως πρόβλημα μάλλον μόνο το καλοκαίρι με τις ζέστες, και πιστεύω ότι δουλεύοντας ο ανεμιστήρας σε χαμηλές στροφές θα είναι αθόρυβος. Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω open case. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από calibrator 1
XristosSp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Να σαι καλά! Κοίτα και εγώ στο κουτί μου στην κάτω πλευρά το έχω εδώ και 3 χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα και εμένα είναι κλειστό case και έχει και χοντρό φίλτρο από κάτω που σημαίνει ότι ο "ζεστός αέρας" θα παγιδεύεται πιο πολύ σε μένα απ'ότι σε σένα. Αθήνα μένω, ξέρεις πόσο λιώνουμε τα καλοκαίρια και πάλι σπάνια θα ανεβάσει θερμοκρασίες(εννοώ για να δουλέψει το fan). Στην αρχή τον ανεμιστήρα δεν θα τον ακούς σχεδόν καθόλου, ίσως λίγο επειδή έχεις open case. Αλλά όσο τον χρησιμοποιείς και μαζεύει σκόνη, θα αρχίσει να ακούγεται πιο πολύ. Για μένα όπως είπα και πριν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το βάλεις να δουλεύει συνεχόμενα, απλά θα το φθείρεις πιο γρήγορα. Έτσι και αλλιώς μόλις φτάσει 50c που δεν είναι και ψηλή θερμοκρασία, θα ανάψει ώστε να στο κρατήσει εκεί. Με το να δουλεύει συνέχεια, δεν θα έχεις κάποιο πλεονέκτημα. Ο μόνος λόγος να το έβαζες να δουλεύει συνέχεια, θα ήταν αν έχεις mining rig με πόσες gpu να τραβάνε συνεχόμενα ρεύμα και γίνεται ένας χαμός από την ζέστη μέσα στο δωμάτιο(που ίσως και πάλι δεν θα ήταν απαραίτητο, απλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο), αλλιώς τσάμπα θα το ταλαιπωρείς το καημένο! Βέβαια δικιά σου επιλογή, ότι θέλεις, δεν είναι ότι θα πάθει και ζημιά, εγώ απλά σου λέω την γνώμη μου. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από XristosSp
calibrator Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Ωραία ωραία, αυτά που μου λες, είναι πολύ ενθαρρυντικά! Όχι δεν έχω mining rig, αλλά θα είναι σε λειτουργία 24/7. Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα, το έχεις πάνω σε UPS;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα