Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, τα ακουστικά του τίτλου από e-shop

https://www.e-shop.gr/hyperx-hhss1c-ba-bk-g-cloud-stinger-core-wireless-71-gaming-headset-p-PER.575407

Skroutz από 79,90 €, νομίζω αξίζει τουλάχιστον για όποιον μπορεί να παραλάβει από e-shop point στα 65,90€.

Τα ακουστικά τα έχω 2 χρόνια, τα είχα πάρει σε super προσφορά 50 ευρώ. Για όποιον τον ενδιαφέρει το ασύρματο σε budget νομίζω είναι καλή επιλογή. Καλη διάρκεια μπαταρίας, εγώ τα χρησιμοποιώ για online gaming και είμαι ευχαριστημένος. Επίσης στα δικά μου αυτιά πολύ άνετα (που είναι πολύ πολύ βασικό). Μικρόφωνο υποθέτω οκ, δε μου έχει παραπονεθεί ποτέ κανείς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Crazy sundays παιζουν στα 83€ με τα μεταφορικα και τα CREATIVE SXFI AIR σαν τιμη νομιζω ειναι πολυ καλη, αλλα δεν εχω ακουσει κανενα απο τα 2.

Επεξ/σία από matrixxx
γραφουμε το οφτοπικ, ας βαζουμε και τιμη. Μην αναγκαζουμε σε κλικ. Την προσθεσα.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, vgeorgis είπε

απο latency σε fps games ?  εχει  εμπειρία κάποιος?

Σε διάφορα online που έχουν δοκιμαστεί (titanfall, left for dead, counter strike, call of duty), δεν έχω παράπονο. 

13 λεπτά πριν, KRIKON είπε

Crazy sundays παιζουν σε καλη τιμη και τα CREATIVE SXFI AIR σαν τιμη νομιζω ειναι πολυ καλη, αλλα δεν εχω ακουσει κανενα απο τα 2.

Αυτά από ότι βλέπω είναι bluetooth, που νομίζω παίζει υψηλό latency vs wireless (νομίζω, ας μας διαφωτίσει και κάποιος πιο ειδικός)

https://www.ign.com/articles/hyperx-cloud-stinger-core-wireless-71-review και ένα review, πάντα σε συνάρτηση με το κόστος για ασύρματα.

Και ένα μικρό λάθος δικό μου, αυτά που έχω εγώ είναι ακριβώς τα ίδια, χωρίς 7.1 (είναι πιο καινούργια αυτά), αν και μάλλον μαρκετίστικο κόλπο είναι αυτό

Επεξ/σία από outlaw star

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...