aggelodim Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Παίδες την βοήθεια σας.... Ψάχνω να βρω σύστημα συναγερμού και θυροτηλεοραση όπου να συνδέονται με google home έτσι ώστε να μην έχω πολλά τσιτσιμπλικια... Δλδ να έχω αυτά τα δύο συστήματα συνδεμένα με τον κύριο google και βάζοντας επάνω και όλες τις άλλες συσκευές μου όπως σκούπες, κάμερες, boxακια κλπ.... να εχω ένα κεντρικό μονιτορ και να τα συντονίζω όλα από εκεί. Καμιά ιδέα?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Υπαρχει δηλαδή ενα σύστημα ολοκληρωμένο που υποστηρίζει ολα αυτά που λες;
aggelodim Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Το να συνδέσεις τύπου συναγερμό (βλέπε xiaomi security system) με google assistant και όλες τις άλλες συσκευές (κάμερες, σκουπες κλπ) ναι υπάρχει, και άμα θες παίρνεις και ενα hub και είσαι κύριος. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να συνδυάσω και την θυροτηλεοραση μέσα σαυτό το οικοσύστημα......
vagos789 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Η πιθανοτητα να δουλεψει ολο αυτο ταυτοχρονα ποια ειναι; Μηδεν τα εκατο; 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα