Zzyzx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Το Σεπτέμβριο έκανα αναβάθμιση και πήγα σε VDSL( Vodafone). Μου έστειλαν κανονικά τον εξοπλισμό (Vodafone H300s) και όλα πήγαιναν μια χαρά. Στα Speedtest με ethernet χτυπούσα μέχρι και 50mbs και στο status από το Page information του router το actual rate (down) ήταν 54.999kbs. Πριν 1 μήνα περίπου άρχισε να μου κάνει διάφορα περίεργα, έκλεινε μόνο του το power έκανε reboot και αυτό 2-3 φορές τη μέρα. Μετά από επικοινωνία με το support της Vodafone καταλήξαμε ότι το router έχει πρόβλημα, όπου και μου έστειλαν καινούριο, χωρίς εγώ να σκεφτώ ότι ενδέχεται να μου στείλουν διαφορετικό router από αυτό που έχω. Το router που μου έστειλαν είναι το ZTE ZXHN h267a. Με αυτό το router το max download speed σε όλα τα speedtest sites είναι 42mbs και το actual rate (down) 46.532kbs. Το upload παραμένει σχεδόν το ίδιο. Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό; Αξίζει λέτε να πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω να μου το ξανά αλλάξουν και να τους αναφέρω το πρόβλημα αυτό; Κάποιο Firmware update παίζει ρόλο; Ρωτάω γιατί όσον αφορά τα router δεν έχω ψαχτεί και παρα πολύ. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από Zzyzx Λάθος τίτλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα