androu Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Συγνώμη από Multirama Ηρακλείου Κρήτης το πήρε?? Αυτοί όχι μόνο άσχετοι είναι . . .οχι μόνο . . .μ@λ@κε$ ... ασε μου αλλάξανε μητρική γιατί κάηκε 1 μερα μετα την ΄λήξη της εγγύησησ.. και είναι ελλατωματική. Και επείδή έκανα φορμάτ γιατί νόμιζα ότι κάτι κολίματα που έτρωγε ήταν από προγράμματα παραλίγο να με δείρει κιόλας ο Εμπειρος τεχνικός τους. Τελικά ακόμα με την προβληματική μητρική είμαι. . τραβά κατι επανεκκινησεις οταν bootarei.. ..
sokonik_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Αυτο με την ταινια και καλα ασφαλειας που βαζουν απο το καθε καταστημα ειναι η μεγαλυτερη μαλακια και κλεψια που υπαρχει, σε αναγκαζουν να πας το μηχανημα (αυτοι που δεν ξερουν) μονο σ'αυτους για φτιαξιμο, μην φοβασαι τιποτα απο θεμα εγγυησης (εκτος κι αν ανοιξες το τροφ. ενω ειχεε ταινια αφαλειας αυτο) εξ'αλλου το καθε εξαρτημα απο το πσ εχει την δικια του εγγυηση ξεχωριστα
predator Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 aytos o texnikos... o xontros me ta gyalia mou ir8e na tou arxisw sta mpouketa...ase pou ton perimena oli mera na er8ei epeidi eixe figei gia "e3wterikes douleies" einai kai pantelws asxetos.opoiosdipote user aytou tou forum 3erei ta apeira parapanw apo ayton! a re gamwto h blakeia einai oti de prolaba to filo mou otan epsaxne gia pc...na tou elega makriaaaaa apo alysides pc! telos pantwn...h synexeia epi ths o8onhs sas!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 . ασε μου αλλάξανε μητρική γιατί κάηκε 1 μερα μετα την ΄λήξη της εγγύησησ.. Για άλλη μια φορά ο νόμος του Μέρφυ, επιβεβαιώθηκε. "Εγγύηση καλής λειτουργίας 1 χρόνου, για οποιοδήποτε προϊόν, σημαίνει ότι την 366η ημέρα, το προϊόν, θα πάψει να λειτουργεί".
androu Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 ειχα πέσει στο τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου κάηκε την Παρασκευή 25η.. η εγγύηση ελιγε την 24η και ηταν κλειστά μέχρι και δευτέρα ..!! .. Κατα τα άλλα είχαν περάσει 4 μερες όταν τον πήγα!!
knightmare Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Nai predator auto fantasthka kai gw gia to autokolhto ths eguhshs polu apla tous exoun apomeinei kapoia komatia bazoun ton pontium 4 3ghz kai mia karta grafikwn pou den thn kserei oute h mana ths kai gia uto exei 3 xronia eguhsh,mou to xe pei kai mena an hthela na parw ena multirama pc giati auta einai ta kalutera kai o dikos mou ta eperne ola,apatewnes,apatewnes kai apatewnes dinoun sta pragmata osa xronia eguhsh theloune apo monoi tous!!! Yg:Kala den mporouse na allaksei miso trofodotiko?Metakomizw krhth kai pairnw thn thesh tou xontrou!!! Yg 2:Polu gelio auto me ton epeksergasth re dream,ama tou skaseis kammia me katsabidi kai fugei to autokolhto tha to paroun xampari!!! Yg 3:Genika ola ta built einai oti xeirotero kukloforei se auton ton kosmo,den exoun tpt kalo mesa para mono pragmata pou exoun ksemeinei!!! Yg 4:Giati to diko mou pc na xei 1 xrono eguhsh kai to built na xei 3 xronia,megalh patata polu apla bazoun oti eguhsh goustaroun!!!
androu Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Ναί όμως επειδή πάντα υπάρχει η πιθανότητα το Built να χαλάσει . . την βγάζεις καθαρή αν εχεις εγγύηση 3 χρόνια! Το είδα αυτό με ένα toshiba που έχει ο αδερφός μου.. Την μια κάηκε ο σκληρός τον αλλάξανε.. περσι κάηκε η οθόνη .. την φτιάξανε... Εμένα . . ότι και να έχει χαλάσει το πληρώνω σαν τον Μ@...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.