Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , έχετε να προτείνετε κάποια φθηνή μητρικη  micro atx για i5 10400f ..η οποία  να έχει την δυνατότητα να συνδέσω 2 hdd έναν  ssd έναν nvme και 4 με 5 φανς pwm

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nομιζω για να συνδεσεις τοσα fan επανω στη μητρικη θα πρεπει να παρεις κατι τετοιο

20191018170238_775e4fda.jpeg.3b13ecee87af5d921fbc338dce5323e2.jpeg

Δεν νομιζω οτι θα βρεις φθηνη και micro-atx μητρικη που να εχει 5 pwm connectors.

Bασικα εγω δεν εχω στη ζωη μου μητρικη με 4-5 connectors.

Tι περιπου να σου προτεινουμε σε χρηματα;

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Δεν νομιζω οτι θα βρεις φθηνη και micro-atx μητρικη που να εχει 5 pwm connectors.

Ή μπορεί να πάρει ανεμιστηράκια Arctic P12 PWM PST τα οποία συνδέονται και μεταξύ τους. Έτσι μπορεί να έχει 2-3 ανεμιστηράκια για παράδειγμα σε 1 υποδοχή της μητρικής και να τα ρυθμίζει σαν να είναι ένα.

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, raul7 είπε

Ή μπορεί να πάρει ανεμιστηράκια Arctic P12 PWM PST τα οποία συνδέονται και μεταξύ τους. Έτσι μπορεί να έχει 2-3 ανεμιστηράκια για παράδειγμα σε 1 υποδοχή της μητρικής και να τα ρυθμίζει σαν να είναι ένα.

Αυτά είναι για υδροψιξη δεν κάνουν για κουτί 

• Confused 2
Δημοσ.

ανοιξε το καπακι να παιρνει αερα κ βαλε 1,2 δυνατα ανεμιστηρακια.

για συνδεση 5 ανεμιστηρακια ισως θελει αλλαγη κουτι ή βεβαιωση ηλεκτρολογου για τις συνδεσεις .

το τελευταιο ηταν αστειο

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Nομιζω για να συνδεσεις τοσα fan επανω στη μητρικη θα πρεπει να παρεις κατι τετοιο

Μια μέχρι τα 100 για ιντελ και μια στα ίδια λεφτά για ryzen γιατί κοιτάζω και τον 2600

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

αυτο το πολυπριζο ή σε καλωδιακό ειναι πολυ βολικο για κατι τετοια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, life is music είπε

Αυτά είναι για υδροψιξη δεν κάνουν για κουτί 

Από που το συμπέρανες αυτό; Μια χαρά κάνουν για κουτί, τους έχω κι όλας όπως και πολύς κόσμος φαντάζομαι.

https://www.arctic.de/en/P12-PWM-PST-CO/ACFAN00121A

Εδώ από το site της Arctic. Μάλιστα στο τέλος δείχνουν και πως να τους βάλεις αν θες να βγάζουν ή να βάζουν αέρα από το κουτί, στο λέει κιόλας δηλαδή..

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, raul7 είπε

Από που το συμπέρανες αυτό; Μια χαρά κάνουν για κουτί, τους έχω κι όλας όπως και πολύς κόσμος φαντάζομαι.

https://www.arctic.de/en/P12-PWM-PST-CO/ACFAN00121A

Εδώ από το site της Arctic. Μάλιστα στο τέλος δείχνουν και πως να τους βάλεις αν θες να βγάζουν ή να βάζουν αέρα από το κουτί, στο λέει κιόλας δηλαδή..

Οκ σε ευχαριστώ ...έχεις κάποια μητρική micro atx να προτείνεις μέχρι τα 100 μια  για ιντελ και μια για  amd ?

Δημοσ.

Χωρίς να έχω εμπειρία από τις μητρικές που προτείνω, σε ιντελ θα κοιτούσα την Asrock H470M-HDV/M.2 γιατί με 75€ παίρνεις h470 chipset που θα πάρει και νέα γενιά επεξεργαστών οπότε μου φαίνεται vfm, και έχει 3 θέσεις για ανεμιστήρες κουτιού. Ή την Asrock B560M-HDV που είναι το νεότερο chipset και έχει αντίστοιχες υποδοχές.

Σε AMD δες την Asrock B450M Steel Legend και την MSI B450M Mortar Max που είναι καλές μητρικές και έχουν και αρκετές συνδέσεις για ανεμιστήρες που σε ενδιαφέρουν. Είναι ό,τι πρέπει για τον 2600 και παίρνουν και νεότερες γενιές αν θελήσεις να αναβαθμίσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, raul7 είπε

Χωρίς να έχω εμπειρία από τις μητρικές που προτείνω, σε ιντελ θα κοιτούσα την Asrock H470M-HDV/M.2 γιατί με 75€ παίρνεις h470 chipset που θα πάρει και νέα γενιά επεξεργαστών οπότε μου φαίνεται vfm, και έχει 3 θέσεις για ανεμιστήρες κουτιού. Ή την Asrock B560M-HDV που είναι το νεότερο chipset και έχει αντίστοιχες υποδοχές.

Σε AMD δες την Asrock B450M Steel Legend και την MSI B450M Mortar Max που είναι καλές μητρικές και έχουν και αρκετές συνδέσεις για ανεμιστήρες που σε ενδιαφέρουν. Είναι ό,τι πρέπει για τον 2600 και παίρνουν και νεότερες γενιές αν θελήσεις να αναβαθμίσεις.

https://www.insomnia.gr/articles/hardware/intel/ligoteroi-pirines-alla-ipsiloteres-tachitites-gia-tous-neous-epeksergastes-tis-intel/

Αναφορά σε κείμενο

και συμβατότητα με τη 400 Series chipsets της Intel.

Απ'οτι φαίνεται και όπως θα έπρεπε, λογικά θα πάρουν όλες οι μητρικές αναβάθμιση σε 11η γενιά.

Γενικότερα πάντως η Asrock έχει τίμιες mobo νέας γενιάς που υποστηρίζουν 11th gen - pcie 4 - memory oc και σε πολύ καλές τιμές

Η πρόταση μου για μέχρι 100 ευρώ συμπίπτει με του raul7

https://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-b560m-hdv-retail-p-PER.529195 90ευρώ. fanx3

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Η b460 της gigabyte  καθώς και η mortar max για amd με καλύπτουν ...

30 λεπτά πριν, raul7 είπε

Η b450 m mortar max σηκώνει την νέα γενιά ryzen ...?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...