kukukali Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Εχω εγκαταστησει τον Thunderbird σε 3 υπολογιστες win10(γνησια). Εχω περασει τον λογαρισμο μου Gmail σε (POP3) και δουλευει κ στα 3 (sent/receive). Το τρελο ειναι οτι οταν στελνω mail απο εναν αλλο λογαριασμο (Gmail) λαμβανω μονο σε 2 υπολογιστες κ οχι στον 3ο!! Χωρις καποια σειρα,εχω ρυθμισει να τσεκαρει καθε 1 λεπτο οποτε οποιο προλαβει,λαμβανει (δηλαδη μπορει να ειναι οι 1-3,2-3,1-2) Ολοι εχουν τις ιδιες ρυθμισεις ειναι συνδεδεμενοι στο ιδιο δυκτιο ειναι ακριβως τα ιδια. Ευχαριστω
jim_p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Αρα το θεμα σου ειναι γιατι δεν λαμβανεις και στους 3? Κανονικα, με pop3 θα επρεπε να λαμβανεις μονο στον ενα και οτι κατεβαινει απο το σερβερ να μην φαινεται μετα στους αλλους. Γιαυτο καντο καλυτερα σε imap, τζαμπα ειναι. 1
tsofras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 16 λεπτά πριν, kukukali είπε Εχω εγκαταστησει τον Thunderbird σε 3 υπολογιστες win10(γνησια). Εχω περασει τον λογαρισμο μου Gmail σε (POP3) και δουλευει κ στα 3 (sent/receive). Το τρελο ειναι οτι οταν στελνω mail απο εναν αλλο λογαριασμο (Gmail) λαμβανω μονο σε 2 υπολογιστες κ οχι στον 3ο!! Χωρις καποια σειρα,εχω ρυθμισει να τσεκαρει καθε 1 λεπτο οποτε οποιο προλαβει,λαμβανει (δηλαδη μπορει να ειναι οι 1-3,2-3,1-2) Ολοι εχουν τις ιδιες ρυθμισεις ειναι συνδεδεμενοι στο ιδιο δυκτιο ειναι ακριβως τα ιδια. Ευχαριστω Το παράξενο όπως σου έγραψε και ο Jim απο πάνω είναι ότι τα βλέπεις και στον 2ο , όχι ότι δεν τα βλέπεις και στους 3. Πρέπει να το γυρίσεις σε imap , θεωρητικά με POP3 το κατεβάζεις μία φορά και διαγράφεται απο τον server https://el.wikipedia.org/wiki/Post_Office_Protocol
kukukali Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δεν θελω να το κανω imap γιατι οτι διαγραφεται απο τον ενα διαγραφεται και απο τους αλλους υπολογιστες. Εχει επιλογη να το κρατα στο server οσο θελεις
kukukali Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 υπαρχει η δυνατοτητα σε Imap, σε Thunderbird η αλλο client να κανω merge ωστε να εχω 1 inbox,1 sent...κλπ??? Υπαρχουν 5 gmail λογαριασμοι κ γινεται ενας χαμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα