Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εκει που ενωνεται η εξατμιση πεταει κατι οπως θα δειτε κ στις φωτο. Τι ειναι αυτο και τι μπορω να κανω;

20210317_173241.jpg

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NinjACake είπε

Και τωρα τι κανω; καμια ιδεα;

Να το φτιάξω απο εδώ που είμαι;Εχεις zoom ή προτιμάς skype? 

Θα πας σε εξατμισά.Και θα σου πει.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Να το φτιάξω απο εδώ που είμαι;Εχεις zoom ή προτιμάς skype? 

Θα πας σε εξατμισά.Και θα σου πει.

Οκ αδερφε καποια ηταν περιττα. Λεω μηπως ξερεις κατι να το ασχοληθω μονος μου. Καλη συνεχεια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NinjACake είπε

Οκ αδερφε καποια ηταν περιττα. Λεω μηπως ξερεις κατι να το ασχοληθω μονος μου. Καλη συνεχεια

Aδερφέ καθόλου περιττά ,αν ήξερες να ασχοληθείς μονος σου θα το ειχες κάνει.Σε μάστορα θα πας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NinjACake είπε

Καλησπερα. Εκει που ενωνεται η εξατμιση πεταει κατι οπως θα δειτε κ στις φωτο. Τι ειναι αυτο και τι μπορω να κανω;

20210317_173241.jpg

Στο σημείο έχει ένωση η εξάτμισή σου, όπως υποδηλώνει και η ύπαρξη του ελατηρίου... Κάτι δε πάει καλά εκεί.

Τα κομμάτια συνήθως εφαρμόζει το ένα μέσα στο άλλο και το ελατήριο τα συγκρατεί, οπότε μου φαίνεται δύσκολο να χάνει απευθείας από εκεί. Ή ράγισμα/κόψιμο εκεί στην ένωση, ή κάποια τρύπα γενικά όπως είπε ένας φίλος.. 

Είναι after market η εξάτμιση? Τι μηχανάκι είναι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Φίλε μάλλον δεν έχεις καταλάβει σε τι forum έχεις γραφτεί.

Και λιγα του ειπε.

Δεν ειναι και χθεσινος ο ts.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην ένωση του σωλήνα με το τελικό χρειάζεται να μπεί ένα στεγανωτικό για καλύτερη εφαρμογή:

Στεγανωτικό

ίσως με τον καιρό να μην έχει καλή εφαρμογή απο λάσπη, σκόνη και να έχεις αυτό το θέμα!

Επεξ/σία από vaggos2586
Δημοσ.
Στις 17/3/2021 στις 5:33 ΜΜ, NinjACake είπε

20210317_173241.jpg

Λογω χειμώνα - κρυου κλπ ειναι, κυριως αν την αφήνεις και σε εκτεθειμενο μερος το βραδυ!

βαλε ενα πανάκι οταν την παρκαρεις το απογευμα- βραδυ κλπ και ολα κομπλε την αλλη μερα!

Ουτε στεγανωτικα ουτε τπτ ολα ειναι οκ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ @stel106 @vaggos2586 @eMike

Για τους υπολοιπους το να πω "πανε σε μαστορα" ειναι το ευκολο. Και εγω μπορω να το λεω σε ολους που εχουν καποιο προβλημα με το οχημα τους😂 Δεν ειναι χθεσινος ετσι και αλλιως😂

Δημοσ.
18 ώρες πριν, NinjACake είπε

Ευχαριστω πολυ @stel106 @vaggos2586 @eMike

Για τους υπολοιπους το να πω "πανε σε μαστορα" ειναι το ευκολο. Και εγω μπορω να το λεω σε ολους που εχουν καποιο προβλημα με το οχημα τους😂 Δεν ειναι χθεσινος ετσι και αλλιως😂

εγινε δουλιτσα μαυτο που ειπα?

και μενα λιγο λερωνε εκει στην ενωση η ακραπα αλλα βαζω ενα πανακι τον χειμωνα και ολα οκ

τα σχολια τα ακουσες διοτι το φορουμ ειναι για παστες cpu Κλπ κατα κυρια βασει οποτε και λογικο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...