G.bar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εμένα προσωπικά αυτό το "θα" δεν μου κάθεται καλά, πρώτα θα μπείτε μέσα και μετά θα το πληρώσει? Λέμε τώρα, γιατί εφόσον υπάρχει τέτοιο θέμα δεν θα έπρεπε καν να το συζητάς. Ναι, το πιθανότερο είναι ότι θα προσπεράσουμε. 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Χαιρομαι που το αντιμετωπιζεις με χιουμορ. Διαβασα μετα το προβλημα,αν και το ειχα υποπτευθει απο το "ζωτικης σημασιας". Δεν ξερω που ψαχνεις,αλλα ιδανικα αποφευγεις τις πολυκατοικιες ( εστω πολυκατοικια που δε διαθετει ισογειο ). Μαλλον κατι σε μονοκατοικια,εστω και αν πρεπει να πληρωσεις κατι παραπανω. Δεν υπάρχουν κατοικήσιμες και προσβάσιμες μονοκατοικίες στην Αθήνα σε λογική τιμή και σε περιοχή που δεν θα φοβάσαι να κυκλοφορήσεις, και λογική τιμή που διαθέτουμε είναι το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1000€- . Απλά πρέπει να βρεθεί μια σωστή πολυκατοικία όπως αυτή που είμαστε τώρα αλλά δυστυχώς πωλήθηκε .
mihanikos1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, G.bar είπε Ναι, το πιθανότερο είναι ότι θα προσπεράσουμε. Δεν υπάρχουν κατοικήσιμες και προσβάσιμες μονοκατοικίες στην Αθήνα σε λογική τιμή και σε περιοχή που δεν θα φοβάσαι να κυκλοφορήσεις, και λογική τιμή που διαθέτουμε είναι το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1000€- . Απλά πρέπει να βρεθεί μια σωστή πολυκατοικία όπως αυτή που είμαστε τώρα αλλά δυστυχώς πωλήθηκε . Συγνώμη δεν βρίσκεις μονοκατοικία με 1000; Που ψάχνεις;
StamTheMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε Συγνώμη δεν βρίσκεις μονοκατοικία με 1000; Που ψάχνεις; Ειναι ΑΜΕΑ. Δεν ψαχνει οπως θα ψαχναμε εγω και εσυ.
mihanikos1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ειναι ΑΜΕΑ. Δεν ψαχνει οπως θα ψαχναμε εγω και εσυ. Το είδα αυτό. Απλά μια μονοκατοικία είναι πιο εύκολα προσβάσιμη και τα χρήματα που διαθέτει ο ts δεν είναι λίγα για να βρει κάποιο που του κάνει. Αν όχι μονοκατοικία κάποιο ισόγειο σε κάποιο διώροφο.
G.bar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε Συγνώμη δεν βρίσκεις μονοκατοικία με 1000; Που ψάχνεις; 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ειναι ΑΜΕΑ. Δεν ψαχνει οπως θα ψαχναμε εγω και εσυ. Για αυτόν τον λόγο ψάχνουμε 1 χρόνο.. Όχι απλά δεν βρίσκουμε μονοκατοικία, δεν βρίσκουμε ούτε διαμέρισμα που να έχει 2 κρεβατοκάμαρες, θέση πάρκινγκ, να είναι κοντά σε μετρό η τρένο και απλά να χωράει το καρότσι (55cm πλάτος) στο μπάνιο και στο ασανσερ (στα 800€). Και όταν λεω ψάχνουμε, εννοω οτι έχω ενημερώσει ολα τα μεσιτικα γραφεία, πληρώνω συνδρομή σε ο,τι site αγγελιών υπάρχει για άμεση ειδοποίηση και είμαστε και διατεθειμένοι να δώσουμε και κάποια ενοίκια μπροστά. 1
vagos789 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Οταν κοπει το ρευμα (που φυσικα και γινεται) συνηθως βρισκεται τροπος συνεννοησης Για τη θερμανση το βλεπω πολυ πιο δυσκολο 1
Bitbit Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 φίλος σε πολυκατοικία με γύφτους-τζαμπατζήδες την πάτησε για μεγάλο διάστημα έτσι. κλασικά δε πλήρωνε κανένας και για τίποτα εκτός από 1-2 άτομα όπου κάποια στιγμή το ασανσερ βγήκε off τελείως. Η θέρμανση είχε βγει από καιρό off, για καθαριότητα δε μιλάμε.... ο φίλος έμενε ψηλά και το ασανσερ ήταν απαραίτητο. φανταστείτε να ανεβαίνετε με ψώνια 5-6 ορόφους. τελικά μετά από πολύ καιρό πληρώσαν κάποιοι και διορθώθηκε το πρόβλημα. Η γυφτο-κατάσταση παραμένει όμως μέχρι την επόμενη φορά θα θα παρουσιαστεί παρόμοιο πρόβλημα. Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί πρέπει να ξεχάσεις τέτοιου είδους σπίτια. Δυστυχώς όσον αφορά πολυκατοικίες οπου έχεις κυριολεκτικά τον άλλον πάνω-κάτω-αριστερά-δεξια από το κεφάλι σου, η επιλογή σπιτιού πρέπει να λαμβάνει πολύ σοβαρά υπ όψιν και τους γείτονες.
Jos3ph Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Αν δεν υπάρχει υποχρέωση προς εργασία , κοιτάξτε λίγο πιο μακρυά. Κατερινή και άλλες πόλεις έχουν πολύ ωραία παραρτήματα για ΑΜΕΑ
KoreanW Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) O TS ρωτά αν αξίζει η ενοικίαση στην εν λόγω πολυκατοικία λόγω της τιμής. Αντίστροφα το ερώτημα το έχει θέσει στον εαυτό του; Αν η εν λόγω πολυκατοικία δεν ήταν αυτή που είναι με τα προβλήματα, μήπως η τιμή δε θα ήταν ακριβώς τέτοια αλλά λίγο υψηλότερη; Άραγε να είναι η τιμή δέλεαρ, για τον ενοικιαστή που θα συμβιβαστεί; Μήπως δηλαδή στην τιμή του ενοικίου περιλαμβάνεται και η απαξίωση μιας προβληματικής κατάστασης; Και εδώ καλά να είμαστε , και σε μερικούς μήνες θα έχουμε νέο τόπικ για τον ενοικιαστη πλέον TS που τσιμπολόγησε την τιμή παραβλέποντας τα προβλήματα; Και ο οποίος ενοικιαστής είναι ΑΜΕΑ που θα χρειάζεται οπωσδήποτε ασανσέρ αλλά δε θα το έχει αν κοπεί το κοινόχρηστό ρεύμα, αλλά σήμερα που το συζητάει και μπορεί να το αποφυγει, δέχεται να μπει στο ενδεχόμενο της ταλαιπωρίας. Το τόπικ που θα ανοίξει μετά μερικούς μήνες, τί νόημα θα έχει να είναι λυπάμαι δακρύβρεχτο τότε; Δεν δέχομαι ότι με 800 ευρώ δεν υπάρχουν καλύτερες επιλογές, κι ας μην είναι δίπλα σε μετρό. Προτιμότερο να κατεβαίνεις από το διαμέρισμα και να είσαι μακριά από το μετρό, παρά να μην κατεβαίνεις καθόλου και να είσαι δίπλα. ΥΓ: Κάποια στιγμή απορώ με τους ανθρώπους δηλαδή. Μου θυμίζει άλλο τόπικ που πήγε η άλλη και έμπλεξε με πολυκατοικία τρεις λαλούν επειδή προφανώς η τιμή ήταν δελεαστική, και μετά έψαχνε λύση στο ινσομνια. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από KoreanW
G.bar Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Bitbit είπε φίλος σε πολυκατοικία με γύφτους-τζαμπατζήδες την πάτησε για μεγάλο διάστημα έτσι. κλασικά δε πλήρωνε κανένας και για τίποτα εκτός από 1-2 άτομα όπου κάποια στιγμή το ασανσερ βγήκε off τελείως. Η θέρμανση είχε βγει από καιρό off, για καθαριότητα δε μιλάμε.... ο φίλος έμενε ψηλά και το ασανσερ ήταν απαραίτητο. φανταστείτε να ανεβαίνετε με ψώνια 5-6 ορόφους. τελικά μετά από πολύ καιρό πληρώσαν κάποιοι και διορθώθηκε το πρόβλημα. Η γυφτο-κατάσταση παραμένει όμως μέχρι την επόμενη φορά θα θα παρουσιαστεί παρόμοιο πρόβλημα. Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί πρέπει να ξεχάσεις τέτοιου είδους σπίτια. Δυστυχώς όσον αφορά πολυκατοικίες οπου έχεις κυριολεκτικά τον άλλον πάνω-κάτω-αριστερά-δεξια από το κεφάλι σου, η επιλογή σπιτιού πρέπει να λαμβάνει πολύ σοβαρά υπ όψιν και τους γείτονες. Για αυτόν τον λόγο προσπεράσαμε. 15 ώρες πριν, Jos3ph είπε Αν δεν υπάρχει υποχρέωση προς εργασία , κοιτάξτε λίγο πιο μακρυά. Κατερινή και άλλες πόλεις έχουν πολύ ωραία παραρτήματα για ΑΜΕΑ Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν υποχρεώσεις και σίγουρα δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει τίποτα ωραίο για ΑΜΕΑ. Καμιά πόλη δεν είναι προσβάσιμη -αν εξαιρέσεις λίγο την Κομοτηνη- αλλά στη Αθήνα υπάρχει το μετρό που είναι το καλύτερο της Ευρώπης από θέμα πρόσβασης ΑΜΕΑ. Τέλος πάντων εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα, έχω προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα. 15 ώρες πριν, KoreanW είπε O TS ρωτά αν αξίζει η ενοικίαση στην εν λόγω πολυκατοικία λόγω της τιμής. Αντίστροφα το ερώτημα το έχει θέσει στον εαυτό του; Αν η εν λόγω πολυκατοικία δεν ήταν αυτή που είναι με τα προβλήματα, μήπως η τιμή δε θα ήταν ακριβώς τέτοια αλλά λίγο υψηλότερη; Άραγε να είναι η τιμή δέλεαρ, για τον ενοικιαστή που θα συμβιβαστεί; Μήπως δηλαδή στην τιμή του ενοικίου περιλαμβάνεται και η απαξίωση μιας προβληματικής κατάστασης; Και εδώ καλά να είμαστε , και σε μερικούς μήνες θα έχουμε νέο τόπικ για τον ενοικιαστη πλέον TS που τσιμπολόγησε την τιμή παραβλέποντας τα προβλήματα; Και ο οποίος ενοικιαστής είναι ΑΜΕΑ που θα χρειάζεται οπωσδήποτε ασανσέρ αλλά δε θα το έχει αν κοπεί το κοινόχρηστό ρεύμα, αλλά σήμερα που το συζητάει και μπορεί να το αποφυγει, δέχεται να μπει στο ενδεχόμενο της ταλαιπωρίας. Το τόπικ που θα ανοίξει μετά μερικούς μήνες, τί νόημα θα έχει να είναι λυπάμαι δακρύβρεχτο τότε; Δεν δέχομαι ότι με 800 ευρώ δεν υπάρχουν καλύτερες επιλογές, κι ας μην είναι δίπλα σε μετρό. Προτιμότερο να κατεβαίνεις από το διαμέρισμα και να είσαι μακριά από το μετρό, παρά να μην κατεβαίνεις καθόλου και να είσαι δίπλα. ΥΓ: Κάποια στιγμή απορώ με τους ανθρώπους δηλαδή. Μου θυμίζει άλλο τόπικ που πήγε η άλλη και έμπλεξε με πολυκατοικία τρεις λαλούν επειδή προφανώς η τιμή ήταν δελεαστική, και μετά έψαχνε λύση στο ινσομνια. Προφανώς επειδή είμαστε σε forum είπα να το συζητήσουμε, γενικότερα δεν προτιμώ να ανοίγω "δακρύβρεχτα" τοπικς γιατί έχω τρόπους να βρίσκω πιο αποδοτικές λύσεις. Τώρα για το ότι δεν δέχεσαι ότι δεν υπάρχει διαμέρισμα με 800€, φαντάζομαι ότι δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ να ψάχνεις να βρεις διαμέρισμα άνω των 75 τετραγωνικών, με 2 κρεβατοκάμαρες, να μη σε πρήζουν επειδή έχεις σκύλο, να είναι συνεννοήσιμος ο ιδιοκτήτης, να μην εχει σκαλιά μέχρι το ασανσερ, μπάνιο που να χωράει το καρότσι, να έχει ασανσέρ στο οποίο χωράει το καρότσι και να είναι σε καλή κατάσταση ώστε να μη χαλάει κάθε βδομάδα, πάρκινγκ που να χωράει το αυτοκίνητο χωρίς να σφηνώνεται άλλος δίπλα σου ώστε να μην μπορείς να ανοίξεις ολόκληρη την πόρτα για να μπείς/βγεις, να είναι κοντά στο μετρό γιατί δυστυχώς σε λεωφορεία δεν δουλεύουν οι ράμπες οπότε δεν εξυπηρετούν, να έχει ράμπες στο πεζοδρόμιο περιμετρικά από αυτό για να έχεις εναλλακτική όταν παρκάρουν πάνω σε μια από αυτές. ...και αυτά είναι μόνο μερικά. Έξω από τον χορό όλοι χορεύουν καλύτερα, και εγώ απορώ μαζί τους φυσικά.. αλλά στην Ελλάδα είμαστε, ψιλολογικο. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από G.bar 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, G.bar είπε Για αυτόν τον λόγο προσπεράσαμε. Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν υποχρεώσεις και σίγουρα δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει τίποτα ωραίο για ΑΜΕΑ. Καμιά πόλη δεν είναι προσβάσιμη -αν εξαιρέσεις λίγο την Κομοτηνη- αλλά στη Αθήνα υπάρχει το μετρό που είναι το καλύτερο της Ευρώπης από θέμα πρόσβασης ΑΜΕΑ. Τέλος πάντων εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα, έχω προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα. Προφανώς επειδή είμαστε σε forum είπα να το συζητήσουμε, γενικότερα δεν προτιμώ να ανοίγω "δακρύβρεχτα" τοπικς γιατί έχω τρόπους να βρίσκω πιο αποδοτικές λύσεις. Τώρα για το ότι δεν δέχεσαι ότι δεν υπάρχει διαμέρισμα με 800€, φαντάζομαι ότι δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ να ψάχνεις να βρεις διαμέρισμα άνω των 75 τετραγωνικών, με 2 κρεβατοκάμαρες, να μη σε πρήζουν επειδή έχεις σκύλο, να είναι συνεννοήσιμος ο ιδιοκτήτης, να μην εχει σκαλιά μέχρι το ασανσερ, μπάνιο που να χωράει το καρότσι, να έχει ασανσέρ στο οποίο χωράει το καρότσι και να είναι σε καλή κατάσταση ώστε να μη χαλάει κάθε βδομάδα, πάρκινγκ που να χωράει το αυτοκίνητο χωρίς να σφηνώνεται άλλος δίπλα σου ώστε να μην μπορείς να ανοίξεις ολόκληρη την πόρτα για να μπείς/βγεις, να είναι κοντά στο μετρό γιατί δυστυχώς σε λεωφορεία δεν δουλεύουν οι ράμπες οπότε δεν εξυπηρετούν, να έχει ράμπες στο πεζοδρόμιο περιμετρικά από αυτό για να έχεις εναλλακτική όταν παρκάρουν πάνω σε μια από αυτές. ...και αυτά είναι μόνο μερικά. Έξω από τον χορό όλοι χορεύουν καλύτερα, και εγώ απορώ μαζί τους φυσικά.. αλλά στην Ελλάδα είμαστε, ψιλολογικο. Θαυμάζω τον στωικισμό σου δεν στο κρύβω. Μακάρι σε πολλά πράγματα να είχα το δικό σου mindset.
KoreanW Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 2 hours ago, G.bar said: Τώρα για το ότι δεν δέχεσαι ότι δεν υπάρχει διαμέρισμα με 800€, φαντάζομαι ότι δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ να ψάχνεις να βρεις διαμέρισμα άνω των 75 τετραγωνικών, με 2 κρεβατοκάμαρες, να μη σε πρήζουν επειδή έχεις σκύλο, να είναι συνεννοήσιμος ο ιδιοκτήτης, να μην εχει σκαλιά μέχρι το ασανσερ, μπάνιο που να χωράει το καρότσι, να έχει ασανσέρ στο οποίο χωράει το καρότσι και να είναι σε καλή κατάσταση ώστε να μη χαλάει κάθε βδομάδα, πάρκινγκ που να χωράει το αυτοκίνητο χωρίς να σφηνώνεται άλλος δίπλα σου ώστε να μην μπορείς να ανοίξεις ολόκληρη την πόρτα για να μπείς/βγεις, να είναι κοντά στο μετρό γιατί δυστυχώς σε λεωφορεία δεν δουλεύουν οι ράμπες οπότε δεν εξυπηρετούν, να έχει ράμπες στο πεζοδρόμιο περιμετρικά από αυτό για να έχεις εναλλακτική όταν παρκάρουν πάνω σε μια από αυτές. ...και αυτά είναι μόνο μερικά. Έξω από τον χορό όλοι χορεύουν καλύτερα, και εγώ απορώ μαζί τους φυσικά.. αλλά στην Ελλάδα είμαστε, ψιλολογικο. Αρχικά να σου πω ότι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να φαντάζεσαι αν «είμαι έξω από το χορό». Κι αυτό που κάνεις είναι ότι χρησιμοποιείς την ευαισθησία που έχουν όλοι για τα ΑΜΕΑ: κρύβεσαι πίσω από αυτήν αφού πρώτα έχεις διαστρέψει την εικόνα του συνομιλητή και των λεγομένων του. Βγάζεις μια συμπεριφορά που δεν τιμά κανένα. Καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται να προβείς σε αυτή την τακτική. Και συναισθηματικοί εκβιασμοί τύπου «έξω από τον χορό όλοι χορεύουν καλύτερα, και εγώ απορώ μαζί τους», όσο κι αν σου είναι χρήσιμοι, κάποια στιγμή δεν αποδίδουν. Στην γνώμη που σου έδωσα, επιμένω : συνειδητά τσιμπολογείς τα προβλήματα που θες να βάλεις σε μια μασχάλη. Και η καθημερινότητα του ΑΜΕΑ είναι για σένα πολύ χαμηλότερα σε προτεραιότητα από όσο θες να την εμφανίσεις. Το ενδεχόμενο να μην έχει κοινόχρηστο ρεύμα και ασανσέρ, θα έπρεπε να είναι αμέσως αποτρεπτικό στη σκέψη και μόνο. Εσύ το διαπραγματεύεσαι. Ακόμα και να προσθέσεις το πρόβλημα να μην έχεις κεντρική θέρμανση. Και μη συνεννοήσιμους ενοίκους. Και χρέη. Κι άλλοι σου το είπαν προηγουμένως, δε θα έπρεπε να το συζητάς. Και όμως... Αρκεί να είναι «λογική τιμή», «σε περιοχή που δεν θα φοβάσαι να κυκλοφορήσεις», «Κοντά στο μετρό» με «πάρκινγκ», «Άνω των 75 τετραγωνικών, με 2 κρεβατοκάμαρες», «Έχεις σκύλο» και «να μη σε πρήζουν», και «να είναι συνεννοήσιμος ο ιδιοκτήτης». Αυτά δεν έχουν σχέση με ΑΜΕΑ, αλλά φαίνεται για σένα μετράνε αυτά το ίδιο με την καθημερινότητα του ΑΜΕΑ. Μια προτροπή από μένα: να είσαι πιο ειλικρινής με τους άλλους και με τον εαυτό σου. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Το πρόβλημα που αναφερει ο ts υπάρχει σχεδόν σε κάθε πολυκατοικία σε μικρότερο ή και σε μεγαλύτερο βαθμό. Τώρα με όλα αυτά που είπε ο ιδιοκτήτης απλά μακριά. Δεν είναι μόνο το ασανσέρ και η θέρμανση οι οποίες άνετα κόβονται, αλλά όταν μένεις με ενοίκους που έχουν τέτοια αδιαφορία για να πληρώσουν κάτι το οποίο αφορά το κοινό καλό της πολυκατοικίας τότε πιστεύω θα έχεις και πολλά άλλα θέματα στην συμβίωση σου σε εκείνη την πολυκατοικία. 1
marva Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Έχεις απευθυνθεί σε σωματεία ή ομοσπονδίες ΑΜΕΑ; Είσαι μέλος σε κάποιο από τα πολλά που υπάρχουν; Ίσως σε βοηθήσουν στην αναζήτησή σου.
Dante80 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 17/3/2021 στις 5:06 ΜΜ, G.bar είπε Το ερώτημα μου είναι κατα πόσο μπορεί να διακοπεί το κοινόχρηστο ρεύμα και συγκεκριμένα η χρήση του ασανσέρ καθώς είναι ζωτικής σημασίας; Όπως επίσης τι γίνεται και με την κοινόχρηστη θέρμανση εφόσον διακοπεί; Μπορεί να αυτονομηθεί το διαμέρισμα; Ναι, μπορεί να διακοπεί. Και έχει συμβεί πλειστάκις σε πολυκατοικίες με πρόβλημα. Ναι, το διαμέρισμα μπορεί να αυτονομηθεί όσον αφορά το ζήτημα θέρμανση. Με σημαντικό κόστος όμως για τον ιδιοκτήτη που θα το επιλέξει. Ο ενοικιαστής φυσικά δεν έχει επιλογή σε αυτό. Σε γενικές γραμμές, τα στοιχεία που παραθέτεις είναι λίαν αποθαρρυντικά όσον αφορά το συγκεκριμένο σπίτι. Θα έμενα μακριά από την επιλογή αυτή. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από Dante80 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα