Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα το πρωί έλαβα ένα λινκ στο μεσεντζερ από ξάδερφο μου που μιλάμε αρκετά συχνά και όντας ο ίδιος αφηρημένος το πάτησα. Και μου ζητούσε να βάλω τα στοιχεία του κωδικού μου για το Facebook , πράγμα που δεν έκανα. Έκανα και ένα scan στο κινητό αλλά δεν έδειξε τίποτα. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος άλλος να συμβεί κάτι ; Έχω μέσα στο κινητό εφαρμογές με τράπεζες κλπ.. επίσης ο ξάδερφος μου μου είπε ότι δεν έχει σημασία που δεν έβαλα στοιχεία , θα μου το χακάρουν σε λίγες ημέρες. Επειδή από αυτά έχω μαύρα μεσάνυχτα τι μπορώ να κάνω για να το αποφύγω ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Για αρχη, κανεις block τον ξαδερφο σου και οποιον αλλο χρηστη με αρνητικο iq εχεις και κανει τα ιδια προωθωντας λινκ κλπ χωρις να ξερει τι του γινεται. Μετα, αν δεις κατι περιεργο τις επομενες μερες, κανεις backup φωτο κλπ απο το κινητο και του κανεις reset. Αλλα κατα 99,99% δεν θα συμβει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, gamerMisfitz1 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα το πρωί έλαβα ένα λινκ στο μεσεντζερ από ξάδερφο μου που μιλάμε αρκετά συχνά και όντας ο ίδιος αφηρημένος το πάτησα. Και μου ζητούσε να βάλω τα στοιχεία του κωδικού μου για το Facebook , πράγμα που δεν έκανα. Έκανα και ένα scan στο κινητό αλλά δεν έδειξε τίποτα. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος άλλος να συμβεί κάτι ; Έχω μέσα στο κινητό εφαρμογές με τράπεζες κλπ.. επίσης ο ξάδερφος μου μου είπε ότι δεν έχει σημασία που δεν έβαλα στοιχεία , θα μου το χακάρουν σε λίγες ημέρες. Επειδή από αυτά έχω μαύρα μεσάνυχτα τι μπορώ να κάνω για να το αποφύγω ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Τίποτα δεν θα συμβεί, μην αγχώνεσαι...

Επίσης ο ξάδερφος σου γιατί στο έστειλε αυτό; 

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...