polemikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Περισσότερο φως ρίχνει η ίδια η Samsung στο ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός νέου Galaxy Note φέτος, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει εντελώς την κατάσταση. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος mobile της νοτιοκορεατικής εταιρείας, DJ Koh, η Samsung κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κυκλοφορήσει φέτος κάποιο νέο Galaxy Note όπως συνήθιζε τα τελευταία χρόνια. Τους τελευταίους μήνες είχε προηγηθεί σερί φημών στο οποίο γινόταν λόγος ακόμα και για τερματισμό της σειράς. Η αναβολή -αν τελικά ισχύσει- θα διαρκέσει ένα χρόνο αφού στα σχέδια της εταιρείας είναι το επόμενο μοντέλο να κυκλοφορήσει το 2022, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα μείνει πιστή στο χρονοδιάγραμμα που φέρει το λανσάρισμα να γίνεται το διάστημα Αυγούστου - Σεπτεμβρίου. Ο λόγος πάντως της διαφαινόμενης αναβολής κυκλοφορίας του Galaxy Note φέτος δεν είναι άλλη από την παγκόσμια έλλειψη που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες σε τσιπ. Πολλές εταιρείες hardware αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαθεσιμότητας, με την τεράστια ζήτηση σε συνδυασμό με την πανδημία, να δημιουργούν ελλείψεις στην αγορά μεταξύ των οποίων CPU, GPU και κονσολών. Ήδη η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει δηλώσει την πρόθεσή της να εξομαλύνει την κατάσταση όμως κατά γενική ομολογία, τα προβλήματα δεν αναμένεται να λυθούν σύντομα. Υπενθυμίζουμε ότι το κύριο χαρακτηριστικό της σειράς Galaxy Note, το S Pen, έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του στo ανώτερο μοντέλο της σειράς Galaxy S, κάτι που ίσως έχει άμεση σχέση με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Buxesas79 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δεν είπαν πως θα σταματήσουν τα note ή εγω κατάλαβα λάθος; 1
sterios1989 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Κοινώς θα πειραματιστεί φέτος με την μη κυκλοφορία και ανάλογα πως θα πάει θα πορευθεί στο μέλλον 1 1
koutsis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 30 λεπτά πριν, Buxesas79 είπε Δεν είπαν πως θα σταματήσουν τα note ή εγω κατάλαβα λάθος; Φήμες ήταν, δεν το είχαν πει επίσημα... 2
AtiX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μια χαρά, θα έχουμε και το soc που θα βγει από την συνεργασία με την amd…
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Το πιο σημαντικό για μένα είναι αν θα αποτελεί vfm και τι παραπανω specs θα έχει σε σχέση με όσα θα κυκλοφορουν όταν θα βγει στην αγορά. 1
AtiX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Το πιο σημαντικό για μένα είναι αν θα αποτελεί vfm και τι παραπανω specs θα έχει σε σχέση με όσα θα κυκλοφορουν όταν θα βγει στην αγορά. vfm & note δεν κολλάνε μαζί φίλε μου... μακάρι η Samsung να ξαναβάλει τα note στον χάρτη με τα κορυφαία κινητά... 3
BeSt_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Η σειρά Note είναι η καλύτερη της Samsung με τους περισσότερους fun της εταιρίας. Για εμένα η σειρά που έπρεπε να σταματήσει ήταν η S. Μεγάλο λάθος να σταματήσει τα Note που ήταν πάντα ανώτερα σε χαρακτηριστικά από την σειρά S. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν πρόκειται να ξαναδούμε Νote το τελευταίο ήταν το 20. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από BeSt_ 2
heavyrain Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Το πιο σημαντικό για μένα είναι αν θα αποτελεί vfm και τι παραπανω specs θα έχει σε σχέση με όσα θα κυκλοφορουν όταν θα βγει στην αγορά. Value for money σε αυτή τη κατηγορία; σε λάθος εταιρία/price range κοιτάς Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από heavyrain
Marduk1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 κατοχος note 20 ul snapdragon και εδω θα μεινω!!!αυτη η σειρα δεν αλλαζεται 2
asmilon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Αν η καμερα ειναι να εξεχει οσο το παχος του υπολοιπου κινητου γιατι δε το κανουν πιο παχυ και να αξιοποιησουν τον χωρο πχ για μεγαλυτερη μπαταρια; 2
belray Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 9 ώρες πριν, AtiX είπε vfm & note δεν κολλάνε μαζί φίλε μου... μακάρι η Samsung να ξαναβάλει τα note στον χάρτη με τα κορυφαία κινητά... μια χαρά κολλάνε, απλά ο λόγος αξίας προς χρήμα εχει να κάνει καθαρά με το τι διαφορετικό προσφέρει απο το προηγούμενο μοντέλο, αν δηλαδή αξίζει να αναβαθμίσεις και φυσικά συγκριτικά με τις άλλες συσκευές της κατηγοριας. Εγω ας πούμε που πήγα απο νοτ10+ σε 20 ουλτρα, δεν είδα κάποια τρομερή διαφορα, με εξαίρεση ίσως λίγο το πενάκι, οπότε το νοτ20ουλτρα δεν είναι vfm. 2
AtiX Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, belray είπε μια χαρά κολλάνε, απλά ο λόγος αξίας προς χρήμα εχει να κάνει καθαρά με το τι διαφορετικό προσφέρει απο το προηγούμενο μοντέλο, αν δηλαδή αξίζει να αναβαθμίσεις και φυσικά συγκριτικά με τις άλλες συσκευές της κατηγοριας. Εγω ας πούμε που πήγα απο νοτ10+ σε 20 ουλτρα, δεν είδα κάποια τρομερή διαφορα, με εξαίρεση ίσως λίγο το πενάκι, οπότε το νοτ20ουλτρα δεν είναι vfm. Μα ποτέ δεν θα υπάρξει vfm μεταξύ δυο συνεχόμενων γενιών ίδιας σειράς κινητών... είναι παράλογο να ζητάμε μέσα σε ένα χρόνο να προσφερθεί τεχνολογικό gap ώστε να δικαιολογήσει την ήδη υψηλή τιμή λόγω κατηγορίας...
kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα βγάλει το Z Fold3 με πενάκι Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από kostasfalcon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα