Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοίγω ένα θέμα μπας και..

Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε 5900x σε τιμή msrp?

Τα 1000αρια στο Skroutz τα περνάω ντούκου, το Πλαίσιο λέει μετά από 1.5 μήνα.....

Επεξ/σία από Apostol.
Δημοσ.

Τις ξερω τις εναλλακτικες, απλως ειναι κριμα τωρα που φτιαχνω συστημα μετα απο χρονια, να μην παω στον 5900 για 200 ευρω διαφορα απο τον 5800...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Δεν αξίζει η διαφορά του 5800 με τον 5900 με τις τρέχουσες τιμές.

Τι χρήση κάνεις? Κάρτα γραφικών?

Οχι παιχνιδια, ligthroom, photoshop, premiere , audio editing κτλ productivity.

Gpu προφανως δεν βρισκω, θα μεινω με μια 1050ti που εχω μεχρι να επανελθει η αγορα.

Απλως καθε 5 χρονια φτιαχνω συστημα, κριμα θα ηταν να μην παω σε 5900, οχι οτι δεν θα κανω την δουλεια μου με 5800 αλλα για future proof και το γαμωτο.

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω, να πάρεις τον 5900x όμως με την κατάσταση που επικρατεί θα σε καθυστερήσει να βρεις φυσιολογικές τιμές.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nick0lis είπε

Δεν αντιλέγω, να πάρεις τον 5900x όμως με την κατάσταση που επικρατεί θα σε καθυστερήσει να βρεις φυσιολογικές τιμές.

Ισχυει, θα περιμενω λιγο ακομα, ετσι και αλλιως τα υπολοιπα parts τα μαζευω απο εδω και απο εκει αλλα τα βρηκα, μονο cpu μενει.

Δημοσ.

Στα πέντε χρόνια αλλαγής είναι πολύ νωρίς για cpu 12/24 ή 16/32. Αν ελέγξεις τους πραγματικούς χρόνους στα προγράμματα που τρέχεις μεταξύ 3900-5900 ή 3950-5950 είναι πολύ μικρή χρονικά σε συνάρτηση με τα λεφτά. Τέλος του χρόνου λογικά με κανονικές τιμές καλύτερα τον 5900.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nick0lis είπε

Στα πέντε χρόνια αλλαγής είναι πολύ νωρίς για cpu 12/24 ή 16/32. Αν ελέγξεις τους πραγματικούς χρόνους στα προγράμματα που τρέχεις μεταξύ 3900-5900 ή 3950-5950 είναι πολύ μικρή χρονικά σε συνάρτηση με τα λεφτά. Τέλος του χρόνου λογικά με κανονικές τιμές καλύτερα τον 5900.

Συμφωνώ σε όσα λες, δεν κάνω compile όλη μέρα, απλώς είναι καλός ο 5900 (για 600 ευρω) και θα με κρατήσει σίγουρα χρόνια, ότι είναι να γίνει θα γίνει τώρα,

• Like 1
Δημοσ.

αυτό το ανέκδοτο με κάποιον που θέλει να ψωνίσει msrp δεν σας έχει κουράσει να το επικαλειστε ρε παιδιά,τα ίδια γίνονταν με τίς καινούργιες Nvidia έλεος πια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Apostol. είπε

Ανοίγω ένα θέμα μπας και..

Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε 5900x σε τιμή msrp?

Τα 1000αρια στο Skroutz τα περνάω ντούκου, το Πλαίσιο λέει μετά από 1.5 μήνα.....

https://www.computeruniverse.net/en/amd-ryzen-9-5900x-box-ohne-kuhler

https://www.cyberport.de/?DEEP=2001-71M&APID=6&idealoid=2103171327579360944

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Οχι παιχνιδια, ligthroom, photoshop, premiere , audio editing κτλ productivity.

Gpu προφανως δεν βρισκω, θα μεινω με μια 1050ti που εχω μεχρι να επανελθει η αγορα.

Απλως καθε 5 χρονια φτιαχνω συστημα, κριμα θα ηταν να μην παω σε 5900, οχι οτι δεν θα κανω την δουλεια μου με 5800 αλλα για future proof και το γαμωτο.

Δεν υπάρχει ο 5900Χ, θέλεις 800+ βάλε για να τον φέρεις από Ευρωπαϊκό μαγαζί.

Μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου με τον 5800Χ στα 450 ετοιμοπαράδοτο.

Δημοσ.

Η τιμή στο Πλαίσιο είναι από τις χαμηλότερες πανευρωπαϊκά. Απλώς θα περιμένεις μέχρι να έρθει.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, malakudi είπε

Η τιμή στο Πλαίσιο είναι από τις χαμηλότερες πανευρωπαϊκά. Απλώς θα περιμένεις μέχρι να έρθει.

Εχω κανει μια παραγγελια στο Πλαισιο.

Δημοσ.

Τελικα επειδη μου λενε ολοι 2 μηνες για 5900x, πηρα 5800x πριν εξαντληθει γιατι δεν αναμενεται αλλο στοκαρισμα γενικοτερα..

Μικρη διαφορα θα μου κανει στα workloads μου (αν και θα ηθελα 5900) αλλα με αυτα που ζουμε τι να κανουμε..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...