cumulus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 9 ώρες πριν, Nabuko είπε Εδώ βέβαια μπαίνει και το εξής ερώτημα. Φταίει ο κάθε δήμος που έστω και αργά ζητάει να πληρωθεί το πρόστιμο ή φταίμε κι εμείς που εξαρχής ευθυνόμαστε για την παράβαση? Κάνουμε κριτική στον δήμο αλλά στον εαυτό μας όχι? Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι σε κλήσεις που έχουν σταλεί από λάθος Ο Έλληνας δεν φταίει ποτέ φίλε μου .Πάντα οι άλλοι. 1
xsterg Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 ειμαι απο αυτους που τους αρεσει η ταξη σε ολα τα επιπεδα. οι παραβασεις πρεπει να τιμωρουνται. αλλα, θεωρω αισχρο μετα απο 18 χρονια επειδη ξυπνησε καποιος να αρχισει να στελνει ειδοποιητηρια για πραγματα που καποιος μπορει να εχει ηδη πληρωσει η να μην θυμαται καν. αυτο δειχνει και κατι αλλο. οτι οι προκατοχοι του δεν εκαναν καλα την δουλεια τους και βρεθηκε τωρα ενας που κανει αυτο που επρεπε. κανονικα πρεπει να τιμωρηθουν ολοι οι δημοτικοι αρχοντες για την τεμπελια που εδειξαν εδω και 18 χρονια. και μετα ο πολιτης. ο οποιος μπορει να εχει πληρωσει την κληση και απλα μετα απο τοσα χρονια να μην ξερει που εχει βαλει το αποκομμα η και να το εχει χασει. ασε που πολλες περιπτωσεις απο κλησεις ειναι παραποιημενες απο την ιδια την δημοτικη αστυνομια με αλλαγμενα χαρακτηριστικα για να εξυπηρετηθει καποιος "φιλος". παιρνουν την κληση και το εξι γινεται οκτω και την πασαρουν στον ανυποψιαστο που μπορει να μην εχει επισκεφτει ποτε την πολη αυτη. και πρεπει να αποδειξει αυτος που δεχεται την κληση οτι τα χαρακτηριστικα της κλησης δεν ταιριαζουν με του οχηματος του, η οτι δεν εχει επισκεφτει ποτε αυτον τον δημο η χιλια δυο. εδω για σοβαρα αδικηματα υπαρχει παραγραφη, για κληση λογω παρκαρισματος την κραταμε στο ψυγειο και την σερβιρουμε στους απογονους. 7
tasanton Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον προλαλήσαντα, δεν χρωστάω ούτε σεντ σε κανέναν, πόσω μάλλον στο κράτος και τους ΟΤΑ. Όταν όμως μου στέλνουν μια κλήση 23 χρόνια μετά (!!) για μια παράβαση του πατέρα μου που δεν μπορώ να εξακριβώσω αν όντως έγινε, αν ήδη πληρώθηκε, αν υπάρχει το απόκομμα κλήσης, ε όχι. 3
KoreanW Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Quote Πρωταθλητές στη διαφθορά αναδεικνύονται, για άλλη μία φορά, οι δήμοι, όπως προκύπτει από την έκθεση πεπραγμένων του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης https://www.kathimerini.gr/society/912246/protathlites-sti-diafthora-oi-dimoi/
xsterg Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, tasanton είπε Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον προλαλήσαντα, δεν χρωστάω ούτε σεντ σε κανέναν, πόσω μάλλον στο κράτος και τους ΟΤΑ. Όταν όμως μου στέλνουν μια κλήση 23 χρόνια μετά (!!) για μια παράβαση του πατέρα μου που δεν μπορώ να εξακριβώσω αν όντως έγινε, αν ήδη πληρώθηκε, αν υπάρχει το απόκομμα κλήσης, ε όχι. αυτα γινονται μονο στο ελλαντα. δεν μπορει ο βιασμος και η παιδεραστια να διαγραφονται στα 15 ετη και το παρκαρισμα απο μια κληση που ειναι και αμφιλεγομενο εαν εγινε να μην διαγραφεται και να μεταβιβαζεται στους απογονους. 3
Dantε Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 46 λεπτά πριν, xsterg είπε αυτα γινονται μονο στο ελλαντα. δεν μπορει ο βιασμος και η παιδεραστια να διαγραφονται στα 15 ετη και το παρκαρισμα απο μια κληση που ειναι και αμφιλεγομενο εαν εγινε να μην διαγραφεται και να μεταβιβαζεται στους απογονους. Στη μια περιπτωση το κρατος εισπραττει ενω στην αλλη αν σε χωσει φυλακη πληρωνει,οποτε do the maths 😁 Οπως επισης αν κλεψεις απο το κρατος μπαινεις με συνοπτικες διαδικασιες μεσα,ενω αν σκοτωσεις κανα δυο ανθρωπους το σκεφτονται λιγακι ενω υπαρχει και το ενδεχομενο κατι χρονακια αργοτερα να λιμοκτονησεις λιγο και να βγεις και ελευθερος 2
Klausx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Θύματα ψάχνουν, δηλαδή δεν μπορούσαν να ενημερώσουν τόσα χρόνια; Όταν θέλουν βρίσκουν και διευθύνσεις και τα πάντα...
G.TH. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 16 ώρες πριν, Bitbit είπε επι αυτού, κάτι που άκουσα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. δε θα αναφέρω μέρος, δεν έχει τόση σημασία. είναι στην επαρχία πάντως, λίγο έξω από μεγάλη πόλη σε ένα σημείο υπήρχε μια κάμερα ταχύτητας της τροχαίας. δε πρέπει να δούλεψε ποτε, απλά υπήρχε. Μετά από μεγάλο διάστημα, την ξηλώνουν και τη βάζουν περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά όπου και την έθεσαν σε λειτουργία. κάποιοι λένε ότι αυτό έγινε για να είναι στα όρια του διπλανού δήμου ώστε να παίρνει τα έσοδα από τις κλήσεις. παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο; Θα ήταν 100% λογικό αυτό αν υπάρχουν δυο διαφορετικά τμήματα τροχαίας, ένα σε κάθε δήμο. Αν είναι μια η τροχαία (και φυσικά θέλει να εμπλακεί και σε πολιτικό παιχνίδι) για ποιο λόγο να κάνουν τα χατίρια στον μικρό δήμο; Μπορεί το νέο σημείο να είναι πιο ευνοικό σημείο, να έχει μικρότερο όριο αλλά να είναι εύκολο να φτάσεις σε υψηλή ταχύτητα.
AristidisZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Dantε είπε ενω αν σκοτωσεις κανα δυο ανθρωπους το σκεφτονται λιγακι ενω υπαρχει και το ενδεχομενο κατι χρονακια αργοτερα να λιμοκτονησεις λιγο και να βγεις και ελευθερος Υπάρχει όντως σαν ενδεχόμενο, αν και δύσκολο το βλέπω Βέβαια υπάρχουν και τετελεσμένα, να έχεις σκοτώσει κάμποσους, να έχεις βασανίσει εκατοντάδες, να έχεις καταλύσει το Σύνταγμα της χώρας σου, και στα γεράματα να παίζεις τάβλι ελεύθερο πουλί και yolo 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα