Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.

Δεν είμαι πάρα πολύ ψαγμένος στο χώρο των gamepads, αλλά αποφάσισα να πάρω ένα Χbox gamepad (latest), αλλά έμεινα πολύ απογοητευμένος. O τρόπος που διαδρούσε με κάποια παινχίδια ήταν περίεργος και γενικά το Implementation φαινόταν να είναι κατά βάση για Xbox και όχι για PC (για παράδειγμα δε γίνεται να απενεργοποιήσεις τη δόνηση αν θες να το λειτουργείς σε ασύρματο mode).

Οπότε θα θελήσω να πάρω κάποιο άλλο και λίγο που κοίταξα χάθηκα και είπα να στραφώ λιγάκι σε εσάς που έχετε κάποια εμπειρία παραπάνω.

Αυτό που θα ήθελα να έχει από features το gamepad είναι τα εξής:

• Ασύρματο
  • Επαναφορτιζόμενο
  • Αξιόπιστο
  • Λειτουργία με PC
  • Μέχρι 50 ευρώ (υπάρχει μια σχετική ευελιξία στην τιμή)
  • Δόνηση (όχι απαραίτητο)

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποια πρόταση, θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει xbox controller σε pc μου κάνει εντύπωση που έμεινες απογοητευμένος. Προσωπικά χρησιμοποιώ ds4 (ps4 controller) και είμαι κατα- ευχαριστημένος. Δεν ξέρω αν εσένα σε ικανοποιήσει βέβαια, έτσι που τα περιγράφεις, φοβάμαι οτι κάτι θα βρεις που δε θα σου αρέσει 😄

Δημοσ.

Φίλε μου, το συγκεκριμένο χειριστήριο έχει το εξής κουσούρι. Όποτε παίζω Rayman Legends (παιχνιδάρα), έχει το πρόβλημα του ότι κάθε φορά που με "ακουμπάει" κάτι που δε θα έπρεπε να με ακουμπήσει με αποτέλεσμα να χάσω ζωή (δλδ όποτε συμβαίνει κάτι αρνητικό) ξεκινάει να δονείται και δε σταματάει παρά μόνο όταν βγαίνω από το παιχνίδι!
Οπότε δε νιώθω ότι εγώ είμαι ο περίεργος σε αυτή την περίπτωση... 😛

Δημοσ.

Εμένα πάλι το ps4 δεν παίζει καν η δόνηση και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, καθώς και στο play την είχα off για να μην το φορτίζω συχνά.

Μήπως θα έπρεπε να ψάξεις να βρεις λύση στο θέμα που έχεις; Drivers; Βug;  Το καλό με το  xbox controller είναι οτι έχει τα σωστά prompts, όχι οτι με άλλο χειριστήριο δεν το συνηθίζεις, αλλά είναι niice to have

Δημοσ.

Έχω κάνει firmware upgrade, driver update, τα πάντα όλα. Το θέμα είναι πώς θα το κάνω να λειτουργήσει σωστά. Κατά τ'άλλα, δεν έχω θέμα πραγματικά, είναι γενικά εξαιρετικό...

Δημοσ.

Στο έχει κάνει και σε άλλα games; Μήπως έιναι κανένα bug του παιχνιδιού; Το rayman από που το παίζεις; Δοκίμασες να το παίξεις μέσω steam;

Δημοσ.

Φίλε μου δεν θα βρεις controller καλύτερο από  το xbox σε αυτήν τιμή. 

Και το ps4 φυσικά είναι αξιόπιστο αλλά από την εμπειρία μου τα ps3 - ps4 controllers δεν λειτουργούν σε μερικά games χωρίς να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή xinput.

Τώρα ps5 δεν έχω δοκιμάσει ακόμα ίσως να λειτουργεί κανονικά στο pc όπως τα xbox και σίγουρα είναι και το καλύτερο controller από τα 2.

Αν δεν έμεινες ικανοποιημένος από το xbox τότε το ps5 ίσως να είναι η μόνη σου επιλογή αν και καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις πρώτα αν έχεις κάποιον γνωστό που να έχει ένα ή να ρωτήσεις κάποιον που το έχει ήδη αν θα στο πρότεινε.

Αν δεν σου κάνει ούτε το ps5 πας σε 100ρικο και πάνω.

Δημοσ.

Λοιπόν, έχετε δίκιο. Τα ξήλωσα όλα και το εγκατέστησα μέσω steam.

Δεν ξέρω αν αυτό ήταν αυτό που έπρεπε ωά γίνει ή όχι ή αν ήταν κάπου αλλού το πρόβλημα, αλλά με fresh install μέσω steam παίζει κανονικά.

Λειτουργούν όλα άψογα και η δόνηση και όλα. Πραγματικά άλλο level.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας και συγνώμη που άργησα και να απαντήσω, αλλά έπρεπε να φτάσει Παρασκευή βράδυ τελικά για να βρω λίγο χρόνο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...