Προς το περιεχόμενο

Ποιά κάρτα τηλεόρασης είναι η καλύτερη?

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ποιοτητα τηλεορασης ειναι καλυτερη γιατι απλα χρησιμοποιει interlaced video ενω το monitor δουλευει σε progressive video. Και τα καναλια εκπεμπουν interlaced. Υπαρχουν καποια φιλτρα που βελτιωνουν την εικονα και τις παραμορφωσεις μιας καρτας tuner (και υπαρχει μεγαλη παραμορφωση ειδικα σε οχι στατικη εικονα οπως π.χ ενα ματς ποδοσφαιρου) αλλα θελουν καλο μηχανημα. Σε PII350 και με τα φιλτρα αυτα, θα εχεις μικρα σπασιματα στην εικονα (με το ραδιο δεν εχεις προβλημα).

Αυτα για καρτες με τσιπακι 8x8, δε ξερω για την Cinergy αλλα το προβλημα του interlaced ειναι στο monitor, οποτε...

Σου προτεινω αγορα TV, η εικονα επιγειας τηλεοπτικης ληψης ειναι σιγουρα καλυτερη.

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ki ego gia tin pinnacle pctv pro tha pigaina , alla poios dinei 100 + euro ???

Pira tin pixelview playtv pro , me 36 euro , kai kanei ta panta!!! Eikona teleia, (paizei rolo i keraia sou) , filmnet apokwdikopoiei , kai epeidi eixa megalo kollima gia metafora apo video i tv i camera , telika auto pou metraei einai i ipologistiki sou dinami , ego me athlon xp 2600 kai me 3rd party programs gia capture grafo apeutheias se divx , se megisti poiotita kai analisi , kai meta mesw tou pinnacle studio ta kanw dvd! Poiotita apeikonisis teleia

Otan epsaxna sta magazia oloi mou legan na parw panakrives kartes me hardware mpeg encoders , exwterikes , kai xiliadio pragmata pou tha mou kostizan toulaxiston 250 euro!!! kala pou den tous akousa!!!!!

Pantos na xereis oti me 3rd party programmata tha douleveis tin karta kalitera , giati ta dika tis den axizoun polla!!!! kanena problem pantws!!! ta vriskeis free sto internet!

Pinnacle PC-TV Pro, PCI Retail (D/GB/NL) 71,00 xoris fpa

http://www.infowin.gr/docs/prices10.htm

Δημοσ.

Εγώ πάντος πήρα την HAUPPAUGE WINTV PCI FM και μένω ευχαριστημένος. :D

Δεν είχε καμιά δυσκολία στην εγκατάσταση των προγραμμάτων ή των drivers. :wink:

Εικόνα και ήχος μια χαρά με τα δικά της προγράμματα. Φυσικά για αυτό το θέμα εικόνας και ήχου παίζει και ρόλο η λήψη από την κεραία. Μην περιμένουμε να κάνει κάνα μαγικό η κάρτα. Όσο για capture είδα ότι με το προγραμματάκι που δίνει μια χαρά τα πάει χωρίς προβλήματα τουλάχιστον για δέκα λεπτά που έγραψα για δοκιμή. Την έχω βάλει σε υπολογιστή στα 667mhz και φοβόμουν μήπως δεν τα πάει καλά αλλά τελικά δεν τρέχει τίποτα από ότι είδα. Αλλωστε αν δεν τα πήγαινε καλά απλός θα μετακόμιζε σε άλλον στα 2667 :P

Τώρα για αυτήν την pixelview (κάπως έτσι) την έχει ένας φίλος μου και τρέχω κάθε τόσο που κάνε την mlkια του να περάσω τους drivers. :roll:

Δέν έχει και καμιά φοβερή δυσκολία στην εγκατάσταση αλλά αραιά και πού ρίχνει και καμιά μπλέ οθονίτσα έτσι για να περάσει η ώρα. :lol:

Η πλάκα είναι ότι πήγε ο άνθρωπος το pc του για servis από εκεί που το αγόρασε για να δούν και την κάρτα αυτήν και αν έχει πρόβλημα να την αλλάξουν. Τι να δοκιμάσουν όμως αφού δεν κατάφεραν οι επιστήμονες ούτε τους drivers να περάσουν. Του είπαν να την κρατήσει λίγο και μόλις αποφασίσει να την πάει για αλλαγή. :shock:

Ξανατρέχα wert :lol:

Δημοσ.

paidia thelo na paro mia karta pou na ipostirizei filmnet alla den thelo na einai monofoniki xserete an i

PROLINK PLAY TV MPEG2

PROLINK PLAY TV PRO ULTRA

ipostirizoun filmnet ?? tis exei dokimasei kaneis?

exete na proteinete kapoia alli (stereofoniki fisika)

euxaristo

Δημοσ.
Hauppauge Win TV Theater...yposthrizei kai surround :P

Simfono apolita an kai exo mia Dart Europe PC-TV-Radio Live i opoia einai para POLI kali gia ta lefta tis...Xrisimopoiei to dokismeno chipset Bt878 (an den kano lathos sto name)!

Φίλε με ποιο πρόγραμμα κάνεις capture;;; Έχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ...

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πεί αν η pixelview playtv mpeg2 κάνει real (hardware) το τηλεοπτικό σήμα σε mpg2,γιατί αγόρασα μία playtv pro ultra και διαπίστωσα ότι δέν μπορεί να το κάνει με αποτέλεσμα κάθε φόρα που θέλεις να δημηιουργήσεις ένα dvd απο την τηλεόραση να χρειάζεσαι πολύ χρόνο.

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να μου πεί αν η pixelview playtv mpeg2 κάνει real (hardware) το τηλεοπτικό σήμα σε mpg2,γιατί αγόρασα μία playtv pro ultra και διαπίστωσα ότι δέν μπορεί να το κάνει με αποτέλεσμα κάθε φόρα που θέλεις να δημηιουργήσεις ένα dvd απο την τηλεόραση να χρειάζεσαι πολύ χρόνο.

Φίλε JOJONAKIS, με οποιαδήποτε κάρτα έχει WDM drivers και ένα πρόγραμμα όπως το InterVideo WinDVR, μπορείς να κάνεις capture σε mpeg2 σε πραγματικό χρόνο, με τν προϋπόθεση ότι έχεις έναν επαρκώς γρήγορο επεξεργαστή (ας πούμε πάνω από 1,2 GHz)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, με την PixelView PlayTV Pro μπορώ να δω Filmnet και Supersport γιατί λέω να πάρω μια κάρτα τηλεόρασης και όλοι λένε πως αυτή είναι η καλύτερη. Αν δεν μπορώ να δω αυτά τα κανάλια μ' αυτή, μπορείτε να μου πείτε καμιά κάρτα τηλεόρασης που να μπορώ να δω? Και κάτι άλλο, η PINNACLE STUDIO PC/TV STEREO είναι καλή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...