Προς το περιεχόμενο

Ποιά κάρτα τηλεόρασης είναι η καλύτερη?

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές, συνέχεια διαβάζω κυρίως παράπονα των insomniacs για τα tv-tuners τους...

Παράκληση εδώ να ποστάρουν μόνο οι ευχαριστημένοι insomniacs με τη δική τους κάρτα τηλεόρασης. :D

Στο τελευταίο RAM κορυφαία πρόταση είχε τη Cinergy600 αλλά εδώ διάβασα γενικά για προβλήματα με τους drivers της μικρότερης Cinergy400

1)Υπόψην ότι σημαντικό ρόλο (τουλάχιστον για μένα) παίζει και η εγγραφή των ταινιών σε DVD τόσο από το tvtuner όσο και από παλιότερες VHS κασσέτες. Γίνεται σωστά και με ποιό πρόγραμμα/τρόπο?

2) Γίνεται να συνδεθεί ψηφιακή κάμερα όπως στα αντίστοιχα (και πανάκριβα) desktop DVD-recorders (θυρα ilink)?

3) Είναι προτιμότερο από άποψης ποιότητας τελικά μια λύση desktop DVDrecorder?

Κάποιες USB προτάσεις σε προηγούμενο θέμα δε νομίζω ότι έχουν τόσο καλή απόδοση όσο οι PCI κάρτες...

Ευχαριστώ

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω pinnacle pctv deluxe και ειμαι ευχαριστημενος και απο μετατροπη ταινιων απο το tv tuner οσο και απο vhs κασσετες.

Δημοσ.

Και που το στηρίζεις αυτό για τις USB? Εγώ πάλι πιστεύω ότι μονο και μονο με τα GHz του επεξεργαστή μέσα στο κουτί δημιουργούνται τρελες παρεμβολές που δυσκολεύουν την δουλειά του PCI TV Tuner...

Θεωρητικά αυτά, στην πράξη δεν ξέρω, ας μας πει κάποιος που έχει δοκιμάσει και τα δυο...

Δημοσ.

Ki ego gia tin pinnacle pctv pro tha pigaina , alla poios dinei 100 + euro ???

Pira tin pixelview playtv pro , me 36 euro , kai kanei ta panta!!! Eikona teleia, (paizei rolo i keraia sou) , filmnet apokwdikopoiei , kai epeidi eixa megalo kollima gia metafora apo video i tv i camera , telika auto pou metraei einai i ipologistiki sou dinami , ego me athlon xp 2600 kai me 3rd party programs gia capture grafo apeutheias se divx , se megisti poiotita kai analisi , kai meta mesw tou pinnacle studio ta kanw dvd! Poiotita apeikonisis teleia :D

Otan epsaxna sta magazia oloi mou legan na parw panakrives kartes me hardware mpeg encoders , exwterikes , kai xiliadio pragmata pou tha mou kostizan toulaxiston 250 euro!!! kala pou den tous akousa!!!!!

Pantos na xereis oti me 3rd party programmata tha douleveis tin karta kalitera , giati ta dika tis den axizoun polla!!!! kanena problem pantws!!! ta vriskeis free sto internet! :)

Δημοσ.

Κι εγώ κάτοχος PixelView PlayTv Pro και πολύ ευχαριστημένος. Όπως ανέφερε και ο ledbyzeppelin, αυτός είναι ο σωστός τρόπος να λειτουργείς αυτήν την κάρτα για να πάρεις το 100% της απόδοσης. Μην ξεχνάτε, ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ!!!. Επίσης, τα USB tuners υστερούν υπερβολικά σε ποιότητα σε σχέση με τα PCI, ακόμα και τα USB2 που θεωρητικά με 480Mbps δε θα χρειαζόταν μεγάλη mpeg2 συμπίεση για να τα μεταδώσουν μέσω του διαύλου. Φαίνεται όμως πως τα πρώτα USB2 μοντέλα που έβγαλαν οι εταιρείες χρησιμοποιούν ουσιαστικά το ίδιο hardware με τα USB1.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είμαι καινουργιο μέλος και θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω προγράμματα για CAPTURE και FILMNET για την καρτα Pixelview PlayTv pro που διαθέτω. Έχω ψάξει πολλά προγράμματα αλλά δεν βρισκω καμμία αξιόλογη λύση για Capture ειδικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Εγω φαινετε ημουν απο τους ατυχους της Pinnacle....

299 ευρω ειχα δωσει πριν 3-4 μηνες αλλα το αποτελσμα οικτρο.Ασυγχρονισμος ηχου και εικονας μεγαλος.Την πηγα πισω και πηρα το Comet dvd record και ησυχασα.Αν θελεις απλα VHS σε DVD και εγγραφη απο TV (οχι επεξεργασιες βιντεο κλπ ) συνιστω τη λυση του επιτραπεζιου dvd recorder ανεπιφυλακτα. Το ειχα παρει 400 ευρω και το ιδιο εχει 250 τωρα. :D :D :D

Δημοσ.

Το αν υστερούν τα USB tuner πια νομίζω οτι σηκώνει συζήτηση-πχ η PCTV deluxe που έκανα πρόσφατα capture ποιότητα SVCD είχε μόλις 30-35 % απασχόληση cpu (έχει hardware για encoding μαλλον?) σε P4 mobil@ 2.2 Ghz ενώ με την παλιά μου pinnacle PCI πραγματικά σερνόταν και έχανα frame

Δημοσ.
Και που το στηρίζεις αυτό για τις USB? Εγώ πάλι πιστεύω ότι μονο και μονο με τα GHz του επεξεργαστή μέσα στο κουτί δημιουργούνται τρελες παρεμβολές που δυσκολεύουν την δουλειά του PCI TV Tuner...

Θεωρητικά αυτά' date=' στην πράξη δεν ξέρω, ας μας πει κάποιος που έχει δοκιμάσει και τα δυο...[/quote']

Σίγουρα στα 3-4 GHz ενας αγωγός μπορεί να αποτελέσει καιρέα άνετα! Αλλά υπάρχει λόγος που οι υλοποιήσεις είναι στα 0.13-0.09 μ. Υποτίθεται οτι δεν υπάρχει θέμα παρεμβολής...

Δημοσ.

Το αν υστερούν τα USB tuner πια νομίζω οτι σηκώνει συζήτηση-πχ η PCTV deluxe που έκανα πρόσφατα capture ποιότητα SVCD είχε μόλις 30-35 % απασχόληση cpu (έχει hardware για encoding μαλλον?) σε P4 mobil@ 2.2 Ghz ενώ με την παλιά μου pinnacle PCI πραγματικά σερνόταν και έχανα frame

Απο ποιοτητα εικονας τηλεορασης λεει τιποτα??

Ειχα την προηγουμενη (την ειχα πληρωσει 42.000) και επεζε χαλια.Την ειχα συνδεσει σε φορητο και νομιζα οτι εφταιγε η ταχυτης (333 Ρ2) του φορητου . Την εβαλα σε 1ghz athlon και επεζε το ιδιο χαλια.Μετα την πουλησα και εβαλα μια Winfast TV2000 και ειδα επιτελους τηλεοραση (Ειχα στο παρελθον και την Pinacle PCTV PRO και ειχε την ιδια εικονα με την Winfast TV2000 ....μην παραμηθιαζεστε).

Δημοσ.

ego endiaferomai gia eksoterikh syskeyh.

poia einai h kalhterh kserei kaneis?

pantos gia tis Pinnacle exo diabasei kai se paliotera themata tou insomnia oti

tzampa plhroneis thn marka. Yparxoun kai alles me xamhloteres times kai me thn

idia poiothta.

Δημοσ.

Pare mono karta PCI, usb oute na to skeftesai..

Twra to kalytero capture pou les to kanei to philips 7134 nomizw opote einai monodromos h epilogh..

h cinergy 400 kai 600 ayto forane..

egw exw pinnacle PCTV einai poly kalh alla oxi kai koryfaia.Epishs tin kalyterh eggrafh realtim ese dvd to kanei to intervideo windvr3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...