Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

σκεφτομουν για αυτη

https://pcpartpicker.com/product/Pq97YJ/asrock-fatal1ty-b450-gaming-k4-atx-am4-motherboard-b450-gaming-k4

που την εχει το eshop γυρω στα 75 και οταν επεφταν οι τιμες θα κοιταζα για κανενα 5600..

Να ξέρεις ότι αν η b450 έχει bios για zen 3, δε θα δουλεύει με 1st gen zen που είναι ο 1400. Μπορεί να γίνει με bios flashback downgrade σε κάποιες μητρικές, αλλά δε προτείνεται. Καλύτερα να βρεις μια μεταχειρισμένη b450 από κάποιον που ξέρεις τι bios έχει πάνω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ilos είπε

Να ξέρεις ότι αν η b450 έχει bios για zen 3, δε θα δουλεύει με 1st gen zen που είναι ο 1400. Μπορεί να γίνει με bios flashback downgrade σε κάποιες μητρικές, αλλά δε προτείνεται. Καλύτερα να βρεις μια μεταχειρισμένη b450 από κάποιον που ξέρεις τι bios έχει πάνω.

αυτο δεν το ηξερα..σε asrock εχω κανει downgrade  και ολα πηγαν καλα..αλλα ηταν για το ιδιο cpu απλα ειχα βαλει beta ποιο καινουργιο απο το official..o 1400 μεχρι τη ραμ παιρνει?σε ταχυτητα εννοω..γιατι στο site της amd λεει μεχρι 2666

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panatha1369 είπε

αυτο δεν το ηξερα..σε asrock εχω κανει downgrade  και ολα πηγαν καλα..αλλα ηταν για το ιδιο cpu απλα ειχα βαλει beta ποιο καινουργιο απο το official..o 1400 μεχρι τη ραμ παιρνει?σε ταχυτητα εννοω..γιατι στο site της amd λεει μεχρι 2666

1st gen από την εμπειρία μου με τον 1600 ~2933 για hynix afr/mfr και ~3200 σε sammy bdies και micron edies. Τώρα ανάλογα το silicon lottery κάποια κομμάτια μπορεί να παίξουν λίγο παραπάνω.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, panatha1369 είπε

πιο future proof δεν ειναι να παω σε ryzen μητρικη 450 η 550??

Όπου και να πας EOL είναι. Πάμε για DDR5

To σοφότερο θα ήταν να πούλαγες τον 1400 και να μην αγόραζες τίποτα, αφού δεν έχεις gaming κάρτα.
Όταν με το καλό είσαι έτοιμος για κάρτα τότε τα αλλάζεις όλα ...

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...