sovokai Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Καλημέρα, μετά από σχεδόν 10 χρόνια χρήσης εμπορικής εφαρμογής, έχουμε αποφασίσει ότι η παλιά εμπορική εφαρμογή δεν καλύπτει κάποια πράγματα και θέλουμε να πάμε σε νέα. Μετά από αρκετό ψάξιμο, καταλήξαμε ότι στο χώρο σήμερα οι 3 κορυφαίες λύσεις για την δική μας εμπορική επιχείρηση είναι οι Soft1 CRM - pylon Commercial - Entersoft Expert. Είδαμε και αρκετά demo από άλλες εταιρείες λιγότερο γνωστές, με πολύ καλά λογισμικά και πολύ πιο οικονομικά, αλλά οι περισσότερες δεν μας κάλυπταν σε κάποια θέματα. Οι παραπάνω λύσεις καλύπτουν ότι θέλουμε. Το κοστολόγιο είναι περίπου το ίδιο και στο ετήσιο κόστος αλλά και στο αρχικό setup. Έχει κάποιος να κάνει κάποια σύγκριση; κάποιο σχόλιο κάποια καλή ή κακή εμπειρία; Ευχαριστούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestispr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, επειδή είμαι και εγώ σε αναζήτηση προγράμματος που κατέληξες τελικά και αν είσαι ευχαριστημένος; επίσης ποιο πρόγραμμα δούλευες πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabanas13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Εγώ είχα το control από singular και έβαλα το pylon. Ακόμα δεν έχω κάνει μετάβαση. Τα έχω παράλληλα προς το παρών και σεταρω λίγο το pylon έτσι ώστε να μάθω κάποια πράγματα. Εντάξει ακόμα είναι νωρίς να πω γνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα