Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά 

Υστερα από stress test μιας ώρας σε Ryzen 2600x με την στοκ ψυκτρα πήρα τις εξής θερμοκρασίες :

CPU : 69-71

CPU(Tctl/Tdie) : 76

CPU Die(average) : 76

Και σε idle είναι 40-45

Ήμουν σχεδον έτοιμος να αλλάξω ψυκτρα πριν δω θερμοκρασίες, μιας που στο speccy που είχα πιο πριν μου έβγαζε σε gaming κάτι 80αρια αλλά ανεβοκατέβαινε σαν τρελό και έτσι αναγκαστικά να ψάξω κάτι άλλο και κατέληξα σε hwinfo. 

Το ερώτημα μου είναι το εξής να αλλάξω τελικά ψυκτρα η να βάλω απλά 3-4 φανάκια ακόμα η και τα 2?

Επεξ/σία από nasouka
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την εντύπωση πως για stress test δεν έχεις κακές θερμοκρασίες. Αν θέλεις να βάλεις κάποια aftermarket, μεχρι 20ευρω ψύκτρα, για να είσαι πιο δροσερός, κακό δεν κάνει. Επίσης τα φανακια βοηθάνε όλα τα εξαρτήματα που βρίσκονται εντός, αν μπορείς να διαθέσεις κι εκεί λεφτά μόνο καλό θα κάνεις.

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι να πάρω έλεγα για καμία artic για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί κατά την άποψη μου δεν λέει κάποια φτηνιάρικη αλλά αν μπορούσα να το γλιτώσω τελείως καλά θα ήταν και να τα δώσω σε φανακια όπως λες που βοηθανε παντού μιας και στο στρες τεστ δεν δούλευε Gpu που πιστεύω επηρεάζει αρκετά στην θερμοκρασία του κουτιού και έπειτα βλέποντας και κάνοντας, εαν οι παραπάνω  θερμοκρασίες δεν είναι κακές πάντα.

Επεξ/σία από nasouka
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kolink stronghold με τους 2 στοκ ανεμιστήρες δεν ξέρω νειμ.

Επεξ/σία από nasouka
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίδια σύνδεση έχουν, όμως οι PST δίνουν τη δυνατότητα να συνδέσετε όλους τους ανεμιστήρες σε σειρά/ τον ένα πάνω στον άλλο και να συνδέσετε ένα μόνο header στη μητρική. Στη δική σας περίπτωση αυτοί χρειάζονται, καθώς με 2 4 pin header οι άλλοι δύο ανεμιστήρες από τα απλά fan δεν θα μπορούσαν να συνδεθούν.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι κακές οι θερμοκρασίες του .
Μαμά ψύκτρα και φανάκια οτι ειπωθηκε πιο πανω , καλοκαιρι μπορει και με ενα undervolt του -0.5 να δουλευει και πιο δροσερός ο 2600χ

Επεξ/σία από catmaster
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...