Milti Pepo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα πολύ τη βοήθειά σας σε κάτι. Επειδή λόγω δουλειάς δεν γίνεται να παρακολουθώ όλα τα μαθήματα στη σχολή μου, μερικά τα καταγράφω με το obs για να τα δω αργότερα. Σήμερα παρακολούθησα το πρώτο 20λεπτο από μια διάλεξη και μετά έπρεπε να φύγω για δουλειά. Είχα βάλει το obs να καταγράφει από την αρχή της διάλεξης και την ώρα που ήταν να φύγω έβαλα ακουστικά στο λάπτοπ για να μην ακούγεται σε όλο το σπίτι, αύξησα και λίγο ακόμα την ένταση και έφυγα. Τώρα που πάω να δω το βίντεο, από τη στιγμή που συνδέω τα ακουστικά μετά το πρώτο 20λεπτο δεν ακούγεται ήχος. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και άμα γίνεται να ανακτηθεί ο ήχος γιατί ήταν πολύ σημαντική διάλεξη αυτή. Σας ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μάλλον άλλαξε η συσκευή αναπαραγωγής την ώρα που τα σύνδεσες, οπότε σταμάτησε να καταγράφει. Για ανάκτηση, δεν το νομίζω!
Milti Pepo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μάλιστα, κατάλαβα πολύ κρίμα. Σήμερα δοκίμασα το αντίθετο ξεκίνησα καταγραφή με ακουστικά και μετά τα έβγαλα και ο ήχος ήταν μια χαρά. Δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω αυτό.
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Όταν είχες τα ακουστικά πάνω γινόταν η εγγραφή του ήχου;
Milti Pepo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Σήμερα ναι τα είχα στην αρχή και τα έβγαλα αργότερα και ο ήχος ήταν μια χαρά σε όλη τη διάλεξη και με παραξένευσε αυτό. Τέλος πάντων το έφτιαξα απο τις ρυθμίσεις έχει δύο επιλογές εξόδου και οι δύο έγραφαν προεπιλογή, σύνδεσα τα ακουστικά ώστε να αναγνωρίζονται από το λάπτοπ και έβαλα στην μια έξοδο τα ακουστικά και στην άλλη τα ηχεία του λάπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα