Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Realme 7

Σε οθόνη, επεξεργαστή και κάμερες είναι καλύτερο το Poco X3 (τουλάχιστον στα χαρτιά - γιατί δεν το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου). Οπότε γιατί Realme 7; Επειδή έχει πιο ελαφρύ λογισμικό από το MIUI;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, intruder99 είπε

Σε οθόνη, επεξεργαστή και κάμερες είναι καλύτερο το Poco X3 (τουλάχιστον στα χαρτιά - γιατί δεν το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου). Οπότε γιατί Realme 7; Επειδή έχει πιο ελαφρύ λογισμικό από το MIUI;

Κ όχι μόνο από το απλό 7 . Σε τεστ που ανέβηκε στο facebook στο greek android n ios  users σε ίδιες φωτογραφίες ακριβώς την ημέρα,το x3  ήταν καλύτερο κ του real me 7 pro .

Δημοσ.
Στις 19/3/2021 στις 1:54 ΜΜ, vargas είπε

Κ όχι μόνο από το απλό 7 . Σε τεστ που ανέβηκε στο facebook στο greek android n ios  users σε ίδιες φωτογραφίες ακριβώς την ημέρα,το x3  ήταν καλύτερο κ του real me 7 pro .

Απο θεμα μεγεθους ομως;Μεγαλυτερο των αλλων δυο,αρα αβολο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/3/2021 στις 12:22 ΜΜ, vargas είπε

Εύκολα , πήρε κ Android 11 ήδη . 

Σχετικά με το Android 11 δεν μου έχει βγάλει ειδοποίηση για update

Επίσης έχω διαβάσει για διάφορες αναφορές σχετικά με random reboots μετά το update

Επεξ/σία από tzagaritos
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Σχετικά με το Android 11 δεν μου έχει βγάλει ειδοποίηση για update

Επίσης έχω διαβάσει για διάφορες αναφορές σχετικά με random reboots μετά το update

Aν δεν είναι e.u η συσκευή δεν έχει ακόμα update για Α11. Μου έκανε ένα random reboot στις 6-7 μέρες , έκανα factory reset  κ λύθηκε το θέμα . 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, vargas είπε

Aν δεν είναι e.u η συσκευή δεν έχει ακόμα update για Α11. Μου έκανε ένα random reboot στις 6-7 μέρες , έκανα factory reset  κ λύθηκε το θέμα . 

Πώς θα το τσεκαρω αν είναι eu?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Πώς θα το τσεκαρω αν είναι eu?

Στα settings σχετικά με το τηλέφωνο εκεί πουλάει έκδοση miui

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...