aspirini Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστω ολους για την συμβολη σας στο παρων νημα . Μετα απο τις οδηγιες της δικηγορου μου .Αυριο πρωι στελνω εξωδικο απαντηση σε αυτο που ελαβα και η κριτικη αφαιρειται-αλλαζει μορφη. Η νεα μορφη θα ειναι του στυλ περιπου που προτεινε ο anonymous999 απλα πιο δικηγοριστικα ας πουμε . Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από aspirini 9
zoupous Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Πολυ ενδιαφεροντα θεματα στο ινσομνια τελευταιο καιρο.Φανταστικα πραγματικα!!! 1
StamTheMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, randomcat είπε Εσύ ήσουν? Οh f***,τωρα τι κανω; Αυτο με τις αξιολογησεις εχει πολυ πλακα. Μου θυμησε μια πελατισσα,που επειδη δεν της "εκατσα" καποτε,στην επομενη παραγγελια που της πηγα ,εκανε καλη αξιολογηση,αλλα στα σχολια εγραφε για μενα
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, randomcat είπε Εσύ ήσουν? Εντάξει οτι ειναι αυτος ειναι και οι πελατες του, ο ενας χειρότερος απο τον αλλο. Μια και το ξεκινησες Εδω ο ιδιοκτητης, αν βαλεις αρνητικό σχόλιο σε βρίζει ασύστολα, ειναι άπειρα τα μπινελίκια σε ολα τα σχόλια, και χειρότερα απο αυτο αλλα επειδή ειναι μεγαλα τα ποστς, ανεβάζω απλα ένα δείγμα 😂😂😂
StamTheMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 29 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εδω ο ιδιοκτητης, αν βαλεις αρνητικό σχόλιο σε βρίζει ασύστολα Ωραίος τύπος φαίνεται,δώσε κανα λίνκ
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ωραίος τύπος φαίνεται,δώσε κανα λίνκ Δεν ξερω αν επιτρέπεται και μάλλον οχι 1
fmarulezkd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν ξερω αν επιτρέπεται και μάλλον οχι Εμένα πάντως θετικό μου φαίνεται, άνετα πήγαινα να φάω εκεί!
TRILOBYTER Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 . Αν ηταν να φοβομαστε να βαζουμε κριτικες δε θα βαζαμε ουτε στο σκρουτζ στα μαγαζια, μη μας στειλουν κανα εξωδικο. Γελαω πραγματικα. Μαλλον τους ετσουξε.. 2
SabotazNic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν ξερω αν επιτρέπεται και μάλλον οχι Θα ήθελα να μου στείλεις πριβε και τα 2 μαγαζιά να τα διαβάσω αύριο με τον πρωινό καφέ 😂 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από SabotazNic
StamTheMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Θα ήθελα να μου στείλεις πριβε και τα 2 μαγαζιά να τα διαβάσω αύριο με τον πρωινό καφέ 😂 Δε δινει ρε,ειναι παρτακιας,του ζητησα και εγω,αν ηταν σωστος θα ειχε στειλει. 25 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Αν ηταν να φοβομαστε να βαζουμε κριτικες δε θα βαζαμε ουτε στο σκρουτζ στα μαγαζια, μη μας στειλουν κανα εξωδικο. Γελαω πραγματικα. Μαλλον τους ετσουξε.. Συνηθιζεις να βαζεις αξιολογησεις σε καταστηματα απο τα οποια ΔΕΝ ΨΩΝΙΣΕΣ; 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 40 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε . Αν ηταν να φοβομαστε να βαζουμε κριτικες δε θα βαζαμε ουτε στο σκρουτζ στα μαγαζια, μη μας στειλουν κανα εξωδικο. Γελαω πραγματικα. Μαλλον τους ετσουξε.. Κριτικη βαζουμε σε καταστηματα η επαγγελματιες που συνεργαστηκαμε , αν ειναι ετσι αν περασω εξω απο ενα μαγαζι και δεν μου αρεσει το χρωμα τον τοιχων , η μουσικη που παιζει η οτιδηποτε να βαζουμε αρνιτικη κριτικη
aspirini Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, Inuyasha είπε Κριτικη βαζουμε σε καταστηματα η επαγγελματιες που συνεργαστηκαμε , αν ειναι ετσι αν περασω εξω απο ενα μαγαζι και δεν μου αρεσει το χρωμα τον τοιχων , η μουσικη που παιζει η οτιδηποτε να βαζουμε αρνιτικη κριτικη αυτο που δεν κατανοεις ειναι οτι οι υπηρεσιες του επαγγελματιων που περιγραφεις εσυ στα παραδειγματα σου δεν εχουν κανενα αντικτυπο στην ποιοτητα ζωης σου .Ουτε αναγκαστηκες εσυ να σκουπισεις και να σφουγγαρισεις κοινοχρηστους 2 και 3 φορες την εβδομαδα απο αμελεια του επαγγελματια . 4
sphinxgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 21 ώρες πριν, Dantε είπε Πες μας ποια εταιρεια ειναι να μπουμε να σπαμαρουμε αξιολογησεις με ακυρα προφιλ να γελασουμε λιγο μωρε... Takis Mounas, Likes This Post!!!!
Petros Electron Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Εγω με αυτα που εχω γραψει σε αξιολογήσεις, ειδικα σε κάποιες απο τις εταιρίες κουριερ, θα έπρεπε οχι εξώδικα να μου στείλουν αλλα να με βάλουν μεσα στο "Γεντί Κουλέ". Φυσικα δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα αυτο, γιατι αφενός δεν βρίζω πουθενά, αφετέρου εχω και δίκιο σε αυτα που γραφω. Άλλωστε η γλωσσά κόκαλα δεν εχει άλλα κόκαλα τσακίζει. Μπορείς να "σφάξεις" τον αλλον με το μπαμπάκι που λενε. Αν βρίσεις χάνεις παντα το δικιο σου οποιο και αν ειναι αυτό. Δυστυχώς για κάποιους "κακούς επαγγελματίες"και ευτυχώς για εμας το ίντερνετ πλέον αποτελεί σημειο αναφοράς και κάνεις πλεον δεν μπορει να κρυφτεί. 5
great Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, StamTheMan είπε Και εγω προχθες αφησα κακη αξιολογηση σε μια ψησταρια χωρις να ειμαι πελατης,γιατι ειχε παραγγειλει ο γειτονας σουβλακια,και με ενοχλησε η μυρωδια. Δεν εχεις δικαιωμα να γραψεις κακη αξιολογηση σε καποιον που δεν σου προσεφερε υπηρεσια. Αστυνομια την ιδια στιγμη,οχι αξιολογηση μετα απο μηνες. Καλα θα σου κανουν οτι σου κανουν. με αυτα τα μυαλά θα πάμε μπροστά! 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Συνηθιζεις να βαζεις αξιολογησεις σε καταστηματα απο τα οποια ΔΕΝ ΨΩΝΙΣΕΣ; λογική του στις 17:58 δεν κολλάει στις 18:01 κολλάει. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από great
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα