giannis2429 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Παιδιά έχει κανείς premium λογαριασμό στο συγκεκριμένο site? Είναι ασφαλές? Λειτουργεί κανονικά?
Jos3ph Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Είναι τα κλασσικά sites για download ε ; τα κυνηγούν πολύ αυτά , δεν ξέρω τι παίζει τώρα. 1
tarantules Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Είχα πριν κανα μήνα και λειτουργούσε κανονικά.Και τώρα μια χαρά λειτουργεί. 1
giannis2429 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, tarantules είπε Είχα πριν κανα μήνα και λειτουργούσε κανονικά.Και τώρα μια χαρά λειτουργεί. Καλησπέρα. Την συνδρομή την είχες κάνει μέσω Paypal η χρεωστικής;
tarantules Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, giannis2429 είπε Καλησπέρα. Την συνδρομή την είχες κάνει μέσω Paypal η χρεωστικής; Μέσω paypal. 1
Bitbit Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 να αναστήσω λίγο το θέμα. Θέλω να κάνω premium συνδρομή για 1 μήνα. Τυχαίνει να θέλω να κατεβάσω αρκετά αρχεία τα οποία είναι σπασμένα σε κομμάτια και δε μπορώ να περιμένω. Προτιμώ να δώσω ένα ποσό και να το ξεσκίσω στο κατέβασμα από το να περιμένω. Το θέμα είναι ότι έχω μπερδευτεί λίγο. 14.99$ είναι η τιμή. Ποια η διαφορά ανάμεσα στις 2 επιλογές; Μέσω κινητού γιατί μου βγάζει διαφορετικές τιμές; Θέλουν 18,9€ για 30 μέρες και 1TB. Το storage που λέει δε με ενδιαφέρει. Εγώ για κατέβασμα το θέλω
Mr_Terror Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 γιατι δεν κανεις με 4 ευρω ενα μηνα στο real-debrid.com που υποστηριζει rapidgator
Bitbit Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε γιατι δεν κανεις με 4 ευρω ενα μηνα στο real-debrid.com που υποστηριζει rapidgator τι είναι αυτό; Δε το ξέρω. Κάνεις λογαριασμό και μπορείς να κατεβάσεις από πολλούς providers? Ισχύει ή είναι καμιά μαϊμουδιά;
Mr_Terror Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 χρονια το χρησιμοποιω για rapidgator περισσότερο.Ναι υποστηριζει πολλους providers. https://real-debrid.com/
Bitbit Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε χρονια το χρησιμοποιω για rapidgator περισσότερο.Ναι υποστηριζει πολλους providers. https://real-debrid.com/ υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σε σχέση με το να κάνω λογαριασμό στο rapidgator απευθείας;
Mr_Terror Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 μερικες φορες μπορει να ειναι down και να κανει απο λιγη ωρα μεχρι καποιες μερες το χειροτερο να το φτιαξουν.Εγω σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Κατεβαζω με ταχυτητες φουλ οσο πιανει η γραμμη μου ( 50αρα).Για μενα κανε ενα δοκιμαστικο που εχει και 15 μερες με 3 ευρω να το δοκιμασεις.
Bitbit Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε μερικες φορες μπορει να ειναι down και να κανει απο λιγη ωρα μεχρι καποιες μερες το χειροτερο να το φτιαξουν.Εγω σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Κατεβαζω με ταχυτητες φουλ οσο πιανει η γραμμη μου ( 50αρα).Για μενα κανε ενα δοκιμαστικο που εχει και 15 μερες με 3 ευρω να το δοκιμασεις. αφού το έχεις δοκιμάσει και δεν είναι απάτη, θα το δω. Εξάλλου 2-3 μέρες θέλω και έχω κατεβάσει ό,τι χρειάζομαι άμεσα.
Mr_Terror Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 οχι δεν ειναι απατη.Εγω συνηθως αγοραζω 3μηνες.Μολις χθες τελειωσε η συνδρομη μου και θα ανανεωσω παλι.
Bitbit Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε οχι δεν ειναι απατη.Εγω συνηθως αγοραζω 3μηνες.Μολις χθες τελειωσε η συνδρομη μου και θα ανανεωσω παλι. μόλις έκανα μηνιαίο και ξεκίνησα το κατέβασμα. Η ταχύτητα δεν είναι full αλλά οκ, τουλάχιστον κατεβάζω πολλά συγχρόνως οπότε κάτι γίνεται. Δηλαδή τερματίζει η σύνδεση. Αλλά γενικά αυξομειώνεται. Θα δείξει στη συνέχεια. Δε μπορώ να βγάλω ακόμα συμπέρασμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα