thrinodia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Εχω καταληξει μετα απο αρκετο ψαξιμο στο τροφοδοτικο Be Quiet Straight Power 11 750W Full Modular 80 Plus Gold στα 127 euro θα μπει και σε be quite case ,δεν παιζει και μεγαλο ρολο βεβαια.Σε αυστηρα αυτα τα χρηματα ειναι μαλλον το πιο ποιοτικο ,ποια η γνωμη οσων γνωριζουν καλα απο τροφοδοτικα ? Ειδα και στο cybenetics οτι ειναι καλο,απλα θελω τη τελικη γνωμη για να κλεισω την αγορα.
M4tR1x Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν κοιτάς το tx 850m της corsair? Είναι στα 125 στο Σκρουτζ και με 2 χρόνια παραπάνω εγγύηση 1 λεπτό πριν, M4tR1x είπε Edit: κι επιπλέον 100 watt άνεση Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από M4tR1x
XristosSp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Αν και λένε καλά λόγια για τα be quiet, εγώ προσωπικά σε psu πάντα επιλέγω corsair ή evga. Τα χρησιμοποιώ χρόνια και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Θα μπορούσες να κοιτάξεις και αυτό https://www.skroutz.gr/s/27226761/EVGA-SuperNOVA-750-GT-750W-Full-Modular-80-Plus-Gold.html ή το Corsair Rm750x που κάνει γύρω στα 10 ευρώ πιο πάνω από το be quiet που ανέφερες. Τώρα αν θες το be quiet επειδή είναι και το case σου της ίδιας μάρκας (κάνω και γω κάτι τέτοια μερικές φορές 😛), πάρτο, δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα.
Gogotsa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) To μονο κακο που εχουν τα corsair ειναι το coil whine noise, το οποιο δε γνωριζω αν υφισταται ακομη ή αν το εχει διορθωσει. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από Gogotsa
mr.lucifer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 το tx που προτεινει ο φιλος πιο πανω αρχικα ειναι semi modular .. και κανει αρκετο θορυβο σε full load Εχω το συγκεκριμενο be quiet εδω και κανα 1 μιση χρονο .. Γενικα η σειρα straight power εχει πολυ καλο ονομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα