Exodia The Forbidden One Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Καληδπερα παιδιά θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις σχετικά με το ε9 και την αξία ενος κτήματος. Καταρχήν για την αξία έχω ένα κτήμα μισό μισό με τον αδερφό μου μέσα στο ε9 λέει αξία 4000 ευρώ η αξία αυτή είναι για όλο το κτήμα ή μόνο για το 50 τα εκατό το δικό μου ? Και η δεύτερη ερώτηση όταν λέμε ρίζα ελιά τι εννοούμε μια ελιά αρκετές έχω την εντύπωση ότι κάθε ρίζα είναι 15-20 δέντρα ? Και οι δύο ερωτήσεις αφορούν μια κληρονομιά από ένα μακρινό συγγενή και θέλω να υπολογίσω αν αξίζει να ασχοληθώ ή όχι το κτήμα του είναι κοντά σε κτήμα που έχουμε κληρονομήσει με τον αδερφό μου από την γιαγιά μου.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, georgiouu είπε μια ριζα ελια=μια ελια Κατάρχην σε ευχαριστώ πολύ ξέρεις τι αξία έχουν ? Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από Exodia The Forbidden One
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δες πόσο τις εκατό συνιδιοκτησια το έχετε, το αναγράφει στο Ε9, λογικά το έχετε 50%, επίσης, από που είδες την αντικειμενική σας, διότι αν είναι από το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ και έχετε δηλωμένη την συνιδιοκτησια τότε είναι ήδη υπολογισμένο για τον κάθε έναν ξεχωριστά. Πάντως, η εμπορική αξία του οικοπέδου δεν έχει σχέση με την αντικειμενική.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Δες πόσο τις εκατό συνιδιοκτησια το έχετε, το αναγράφει στο Ε9, λογικά το έχετε 50%, επίσης, από που είδες την αντικειμενική σας, διότι αν είναι από το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ και έχετε δηλωμένη την συνιδιοκτησια τότε είναι ήδη υπολογισμένο για τον κάθε έναν ξεχωριστά. Πάντως, η εμπορική αξία του οικοπέδου δεν έχει σχέση με την αντικειμενική. Από το ΕΝΦΙΑ το είδα εκεί που λέει περιουσιακή κατάσταση και δεν έχω καταλάβει αν είναι το δικό μου μερίδιο μόνο η όλο το κτήμα. Ναι το ξέρω αυτό απλά μια ιδέα θέλω να πάρω πλέον οι αντικειμενικές είναι πιο πάνω από τις πραγματικές
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Αν στο Ε9 είναι δηλωμένο το ποσοστο συνιδιοκτησιας βάσει του συμβουλίου απόκτησης του οικοπέδου τότε είναι ήδη υπολογισμένο.
georgiouu Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 47 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Κατάρχην σε ευχαριστώ πολύ ξέρεις τι αξία έχουν ? απο τα συμφραζομενα (κληρονομια μακρινου συγγενη) υποθετω οτι οι ελιες ειναι παρατημενες χρονια.Η ελια θελει περιποιηση κλαδεμα καλλιεργεια κτλ τακτικα.Απο την κατασταση που ειναι τωρα μεχρι να αρχισει να ξαναπαραγει πρεπει να περασουν μερικα χρονια περιποιησης...Αρα οπως καταλαβαινεις η τωρινη αξια ειναι μηδενικη (που και περιποιημενες να ηταν παλι δεν νομιζω να βρισκοταν αγοραστης και να τα πληρωνε ως ελαιοδεντρα) τα παραπανω για μενα δεν σημαινει οτι πρεπει να τα παρατησεις.Αν δεν εχεις χρονο εσυ μπορεις να βρεις καποιον γειτονα-συγχωριανο να τα καλλιεργει και να εκμεταλευεται την επικαρπια.Εσενα σου μενει ενα καθαρο περιποιημενο χωραφι
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, georgiouu είπε απο τα συμφραζομενα (κληρονομια μακρινου συγγενη) υποθετω οτι οι ελιες ειναι παρατημενες χρονια.Η ελια θελει περιποιηση κλαδεμα καλλιεργεια κτλ τακτικα.Απο την κατασταση που ειναι τωρα μεχρι να αρχισει να ξαναπαραγει πρεπει να περασουν μερικα χρονια περιποιησης...Αρα οπως καταλαβαινεις η τωρινη αξια ειναι μηδενικη (που και περιποιημενες να ηταν παλι δεν νομιζω να βρισκοταν αγοραστης και να τα πληρωνε ως ελαιοδεντρα) τα παραπανω για μενα δεν σημαινει οτι πρεπει να τα παρατησεις.Αν δεν εχεις χρονο εσυ μπορεις να βρεις καποιον γειτονα-συγχωριανο να τα καλλιεργει και να εκμεταλευεται την επικαρπια.Εσενα σου μενει ενα καθαρο περιποιημενο χωραφι Σίγουρα και χωρίς τα δέντρα είναι ενα ακίνητο και αν είναι και εντός σχεδίου είναι πολύ καλή περίπτωση
GREGORYMO Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Στις 17/3/2021 στις 8:59 ΠΜ, Jos3ph είπε Ενοίκιο 5 ευρώ το δέντρο τον χρόνο. Τόσο πολύ !!!! Σε ποια περιοχή ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα