-TRANE- Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μεχρι και η γιαγιά μου ξεκινησε να κανει μαθήματα μνήμης με το alzheimer group και μπαινουν ολοι μαζι.89ετων. Προφανώς εγώ τη βάζω στο μάθημα.Messenger rooms.
DrFreeman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 4 hours ago, The_Judas said: Λογικά θα έχει γίνει κακή μετάφραση ή μεταφορά του άρθρου. Περισσότερο πιστεύω ότι το ζήτημα αφορά το χάσμα στις ταχύτητες του διαδικτύου και όχι την προσβασιμότητα. Συμφωνώ. Η πρόσβαση (λόγω smartphones και κινητών δικτύων) είναι στα ύψη ακόμη και σε τριτοκοσμικές χώρες...
ethereum Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 20 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Ποιος δεν ενδιαφερεται; Υπερηλικες που τους φροντιζουν αλλοι; Το ιντερνετ δεν ειναι μονο Facebook και fora. Τα παντα απο το ινερνετ γινονται πλεον. Ολες οι δουλειες, τηλεεργασια, αγορες, πληρωμες κτλ. ποιος λοιπον μπορει να μην ενδιαφερεται; στο εξωτερικό δεν υπαρχει αυτος ο τρεντυσμός και η αγωνία για ιντερνετ και κινητά που υπαρχει στην Ελλάδα , ο κόσμος ειναι πιο κούλ σε πολύ μεγάλα τμήματα του πληθυσμού , δεν μιλώ για τους tech lovers και κοινοτητες τυπου ινσομνια , οι υπηρεσίες παρέχονται στον πολίτη χωρις αυτη την τρέλλα να γινουν ολα μεσω ιντερνετ με τσαπατσουλιά και οπως ναναι , εμένα αυτη ειναι η εμπειρια μου απο καναδα , αυστραλία , βελγιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 2 hours ago, ethereum said: στο εξωτερικό δεν υπαρχει αυτος ο τρεντυσμός και η αγωνία για ιντερνετ και κινητά που υπαρχει στην Ελλάδα , ο κόσμος ειναι πιο κούλ σε πολύ μεγάλα τμήματα του πληθυσμού , δεν μιλώ για τους tech lovers και κοινοτητες τυπου ινσομνια , οι υπηρεσίες παρέχονται στον πολίτη χωρις αυτη την τρέλλα να γινουν ολα μεσω ιντερνετ με τσαπατσουλιά και οπως ναναι , εμένα αυτη ειναι η εμπειρια μου απο καναδα , αυστραλία , βελγιο Γύρνα τους σε adsl και 3G και θα σου πω αν θα υπάρχει αγωνία ή όχι. 😛 1
xstreamgamer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Στις 17/3/2021 στις 2:35 ΜΜ, vastegial_74 είπε Ποιος δεν ενδιαφερεται; Υπερηλικες που τους φροντιζουν αλλοι; Το ιντερνετ δεν ειναι μονο Facebook και fora. Τα παντα απο το ινερνετ γινονται πλεον. Ολες οι δουλειες, τηλεεργασια, αγορες, πληρωμες κτλ. ποιος λοιπον μπορει να μην ενδιαφερεται; Εγώ για παράδειγμα που αν και μπορώ να κάνω όλες τις δουλειές μου on line το αποφεύγω όταν αυτό είναι εφικτό. Και αύριο να έπεφτε το Internet παγκοσμίως ούτε κρύο ούτε ζέστη άλλωστε στην μισή διάρκεια της ζωής μου δεν υπηρχε οικιακό Internet στην Ελλάδα.
vastegial_74 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, xstreamgamer είπε Εγώ για παράδειγμα που αν και μπορώ να κάνω όλες τις δουλειές μου on line το αποφεύγω όταν αυτό είναι εφικτό. Και αύριο να έπεφτε το Internet παγκοσμίως ούτε κρύο ούτε ζέστη άλλωστε στην μισή διάρκεια της ζωής μου δεν υπηρχε οικιακό Internet στην Ελλάδα. 11 ώρες πριν, ethereum είπε στο εξωτερικό δεν υπαρχει αυτος ο τρεντυσμός και η αγωνία για ιντερνετ και κινητά που υπαρχει στην Ελλάδα , ο κόσμος ειναι πιο κούλ σε πολύ μεγάλα τμήματα του πληθυσμού , δεν μιλώ για τους tech lovers και κοινοτητες τυπου ινσομνια , οι υπηρεσίες παρέχονται στον πολίτη χωρις αυτη την τρέλλα να γινουν ολα μεσω ιντερνετ με τσαπατσουλιά και οπως ναναι , εμένα αυτη ειναι η εμπειρια μου απο καναδα , αυστραλία , βελγιο Ίσως κάποιοι έχουν χρόνο να περιμένουν σε ουρές. Δεν είμαι αντίθετος. Είναι εντυπωσιακό όμως κάποιος να επιλέγει να ξοδέψει ώρες σε μια τράπεζα για δουλειά που από τον υπολογιστή την κάνει σε λεπτά. Και εγώ οικιακό ίντερνετ έβαλα το 2000. Ζούσα και πριν χωρίς αυτό αλλά είναι μεγάλη ευκολία παιδιά όπως και να το κάνουμε. Αν κοβόταν ξαφνικά θα μου έλειπε η αμεσότητα που κάνω τις δουλειές μου. Αν εξαφανιστεί τώρα μόνο το κομμάτι με τα. Social Media δεν μου καίγεται καρφί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα