Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Επειδή είναι λίγο μεγάλη η ιστορία θα τα πω περιληπτικά.. Μεσα στο 2019 δεν θυμαμαι ακριβώς μετακομίζει η δικια μου και κανει αίτηση να μεταφερθεί η γραμμή στο σπιτι της μαμας της Δεν προχώρησε ποτέ η μεταφορά, δεν την ειδοποίησαν ποτε και αυτη συνέχισε να πληρώνει τους λογαριασμούς που συνέχισαν να έρχονται Μιλάω με γνωστό μου τεχνικό και μου λεει οτι η γραμμη της ειχε ακυρωθει απο τον Δεκεμβρη Πηγαίνουμε σε Γερμανο και κανουμε αιτηση επιστροφης χρημάτων Λίγο μετά μας ειδοποιούν οτι βγήκε πιστωτικό -300+€ 27 Οκτώβρη κάνω αιτηση στον Cosmote για να πιστωθεί το ποσο σε τραπεζικο λογαριασμο γιατί ειναι μεγαλό το ποσο και δεν μπορουν να το δωσουν μετρητα. Μεσα Φλεβάρη παω ξανα στην Cosmote και λεει ισως μεχρι τελος του μηνα.. Σημερα παω ξανα και με ενημέρωσε οτι το εστειλε παλι σημερα σαν επειγον και οτι δεν ξερει ποτε θα γίνει κατι Η ερώτηση, πως μπορώ να κινηθώ; Καταγγελία αλλα πού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα