Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη για την πιθανώς χαζή ερώτηση, αλλά αν βάλω στο κινητό μου που παίρνει 2 SIM (Samsung A71) την κάρτα από το δεύτερο μου νούμερο, θα μπορώ ταυτόχρονα να δέχομαι κλήσεις και απο τα 2 νούμερα, ή θα πρέπει να επιλέγω ποιό θα είναι ενεργό;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, fragma είπε

Συγγνώμη για την πιθανώς χαζή ερώτηση, αλλά αν βάλω στο κινητό μου που παίρνει 2 SIM (Samsung A71) την κάρτα από το δεύτερο μου νούμερο, θα μπορώ ταυτόχρονα να δέχομαι κλήσεις και απο τα 2 νούμερα, ή θα πρέπει να επιλέγω ποιό θα είναι ενεργό;

Εκείνη που μιλάς θα είναι ενεργή εκείνη τη στιγμή ,η άλλη θα δειχνει κατειλημμένο αν σε καλέσουν.Εσύ δεν χρειάζεται να δωσεις κάποια προτεραιότητα σε  σιμ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fragma είπε

Ναι θα μπορείς να δέχεσαι και στις δύο ταυτόχρονα.

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Εκείνη που μιλάς θα είναι ενεργή εκείνη τη στιγμή ,η άλλη θα δειχνει κατειλημμένο αν σε καλέσουν.Εσύ δεν χρειάζεται να δωσεις κάποια προτεραιότητα σε  σιμ.

μάλλον εννοεί στην αναμονη, όχι όταν μιλάει...

Δημοσ.

εχει επιλογη και για τις δυο δυνατοτητες. μπορεις εαν μιλαει η μια σιμ να δειχνει κατηλειμμενο η να βλεπεις οτι εχεις και δευτερη κληση και να κανεις τριμερη επικοινωνια και με τους δυο η να βαζεις σε αναμονη τον ενα και τον αλλο σε ομιλια. απλα η ενεργοποιηση της αναμονης η οχι ειναι σε διαφορετικο μενου για καθε τηλεφωνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...