intruder99 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, chios είπε Έχω την εντύπωση και εγώ ότι έχει μικρή πτώση η μπαταρία, όπως το βλέπω σιγά σιγά θα πρέπει να πάμε σε custom rom για να έχουμε σωστό τηλέφωνο, δοκίμασα πριν λίγο καιρό την paranoid και έπαθα πλάκα πόσο smooth ήταν, και από μπαταρία πάνω από 8 ώρες sot. Και όσοι δεν το έχουμε με custom roms τι κάνουμε; Κρίμα να χαραμίσουν ένα τόσο καλό κινητό με τις ενημερώσεις. Ούτως ή άλλως σκέφτομαι να αλλάξω κινητό σε 7-8 μήνες, ελπίζω όμως να μην γίνει χειρότερα μέχρι τότε. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από intruder99
chios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις, απλά όταν αγοράζεις xiaomi αποδέχεσαι και τη χάλια υποστήριξη, και αυτό ισχύει στα περισσότερα μοντέλα της, εκεί έρχεται μια άλλη ρομ και το απογειώνει στο Α3 που έχω δοκιμάσει νόμιζα ότι είχα άλλο τηλέφωνο, περιμένω να βγουν πιο σταθερές Α11 για να πάω εκεί. 1
mumra Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα και πάλι.Απλα να διευκρινήσω (επειδή απο τα λεγόμενα σας κατάλαβα ότι καποιοι το εχετε και για παιχνίδια κλπ) προσωπικά το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο, browsing και φωτογραφίες. Δεν με ενδιαφέρει για κάτι άλλο, οπότε με αυτό το σκεπτικό ρώτησα αν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα η αναβάθμιση.Ευχαριστω
kp1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, chios είπε Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις, απλά όταν αγοράζεις xiaomi αποδέχεσαι και τη χάλια υποστήριξη, και αυτό ισχύει στα περισσότερα μοντέλα της, εκεί έρχεται μια άλλη ρομ και το απογειώνει στο Α3 που έχω δοκιμάσει νόμιζα ότι είχα άλλο τηλέφωνο, περιμένω να βγουν πιο σταθερές Α11 για να πάω εκεί. Φίλε αλήθεια Μπραβο που ξέρεις να τα κάνεις αν ποτέ βρεθούμε όλοι μαζί από το φόρουμ και έχω ακόμα το κινητό θα ήθελα να έβαζες μια custom και στο δικό μ κινητό και μια καλή gcam μπας και δω όλοι το καλό mi a3 που λένε... Ευχαριστώ
chios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 https://1-dontsharethislink.celsoazevedo.com/file/filesc/PXv8.1_GCam-v1.2.apk Δοκίμασε αυτήν την κάμερα. Για ρομ και τέτοια θέλει μια εξοικείωση, όχι ότι είναι κάτι δύσκολο. 1
adi32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Με το Android 11 τώρα δουλεύει και η εφαρμογή το τηλέφωνο σας με τα Windows 10 από όπου μπορείς να δεις στο pc τα SMS φώτο να κανεις κλήσεις κλπ
phanispal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Γίνεται με κάποιο τρόπο rollback στο security patch του Φλεβάρη ή να περαστεί πάνω από του Μάρτη;
chios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 47 λεπτά πριν, phanispal είπε Γίνεται με κάποιο τρόπο rollback στο security patch του Φλεβάρη ή να περαστεί πάνω από του Μάρτη; Γίνεται με fastboot αλλά θέλει ξεκλείδωμα, γιατί θες να πας πίσω;
phanispal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Γιατί παρατηρώ ότι έχει πέσει η αυτονομία κατά 20-25%. Για να πω την αλήθεια, νομίζω είναι λίγο πιο κάτω από τότε που φορούσε Android 10. Απλά είδα αισθητή διαφορά προς το καλύτερο με το security patch του Φλεβάρη. Από 8 ώρες SOT τώρα είμαι γύρω στις 6.
chios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Το έχω παρατηρήσει και εγώ, αναμονή για την επόμενη αναβάθμιση.
adi32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Κι εγώ νομίζω ότι έπεσε. Κάντε ένα clear σε όλα τα Google services εφαρμογές Νομιζω στο Android 9 ηταν κορυφαία η μπαταρία. Τελικά οι αναβαθμίσεις περισσότερο κακό κάνουν Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα