mumra Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Καλημέρα σε όλουε.Είμαι κάτοχος εδω και 1.5 χρόνο του MiA3.Αποφεύγω εδώ και μήνες να κάνω το update που μου ζητάει γιατί διαβάζω διάφορα κολλήματα και προβλήματα.Προτείνετε να το κάνω ή όχι ακόμα.Εχουν ληθεί τα προβλήματα?Έχει αρχίσει τελευταια και καθυστερεί στο internet κυρίως και σκεφτόμουν μήπως οφείλετε στο ότι δεν έχω κανει το Update.Eυχαριστω
chios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Εγώ που είμαι φουλ update με android 11 δεν έχω κανένα θέμα με το τηλέφωνο. 1
kp1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Στις 16/3/2021 στις 2:30 ΜΜ, chios είπε Εγώ που είμαι φουλ update με android 11 δεν έχω κανένα θέμα με το τηλέφωνο. Φίλε έχω το mi a3 όταν κατεβάζω το clash royale το κατεβάζει πάω να το ανοίξω και δεν ανοίξει μαυρίζει λίγο η οθόνη σαν να πάει να ανοίξει και κλείνει...σε σένα παίζει;Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει;
chios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 55 λεπτά πριν, kp1 είπε Φίλε έχω το mi a3 όταν κατεβάζω το clash royale το κατεβάζει πάω να το ανοίξω και δεν ανοίξει μαυρίζει λίγο η οθόνη σαν να πάει να ανοίξει και κλείνει...σε σένα παίζει;Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει; Το δοκίμασα και παίζει κανονικά, τι να πω.
kp1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chios είπε Το δοκίμασα και παίζει κανονικά, τι να πω. Ευχαριστώ που το δοκίμασες..Πάει να ανοίξει και λέει η εφαρμογή διακοπτεται επανελειμενα Τι λες να φταίει με το δικό μου; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από kp1
Bitbit Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 εγώ τα έχω κάνει όλα τα Updates. 2 αρνητικά έχω βρει. δεν δουλεύει πλέον καμια εφαρμογή ηχογράφησης. σημαντικότατο πρόβλημα και αυτό που περιγράφω εδώ. που δεν έχω καταλάβει αν συμβαίνει σε όλους όσα για τα θετικά, στην πράξη δεν έχω δει τίποτα. Μπορεί το android 11 να βελτιώνει κάτι θεωρητικά ή σε σημεία που δε το αντιλαμβάνομαι αλλά καμία χειροπιαστή βελτίωση δεν έχω δει. απλά να λέω ότι έχω android 11 με τις 2 ζημιές που ανέφερα παραπάνω. 1000 φορές να έμενα στο 10 1
chios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 βγήκε νέο update με security Μαρτίου 195mb την πέρασα όλα καλά. 1
mumra Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Ευχαριστω όλους.Δεν ξέρω είμαι ακόμα προβληματισμένος.Θα το σκεφτω λίγο ακόμα.😂
ss13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 20 ώρες πριν, Bitbit είπε 2 αρνητικά έχω βρει. Πάντως , μετά την ενημέρωση σε ένα Mi A3 που έχω στα χέρια μου , εξαφανίστηκε το Screen Shot , πατώντας το Power Bottom , έψαξα και βρήκα την λύση https://www.theverge.com/21340282/screenshots-google-android-phone-share-edit-how-to για όποιον έχει προβληματιστεί 😎
chios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 17 λεπτά πριν, ss13 είπε Πάντως , μετά την ενημέρωση σε ένα Mi A3 που έχω στα χέρια μου , εξαφανίστηκε το Screen Shot , πατώντας το Power Bottom , έψαξα και βρήκα την λύση https://www.theverge.com/21340282/screenshots-google-android-phone-share-edit-how-to για όποιον έχει προβληματιστεί 😎 Μα έτσι παίρνω screenshot χρόνια τώρα. Volume down+power δεν είναι κάτι καινούργιο.
ss13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, chios είπε Μα έτσι παίρνω screenshot χρόνια τώρα. Volume down+power δεν είναι κάτι καινούργιο. Πριν την τελευταία ενημέρωση , το Screen Shot έβγαινε με μόνο πάτημα του Power , τώρα θέλει συνδυασμό , αυτό είπα απλώς 😎
intruder99 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Έκανα κι εγώ αναβάθμιση σε Android 11 τον περασμένο μήνα. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Όταν έβγαζα screenshot και να το είχα στο αθόρυβο ακουγόταν ο ήχος, αλλά πλέον το διόρθωσαν. Βέβαια χθες δεν μπορούσα να δω βίντεο στο Youtube και στο Instagram. Έκανα μια επανεκκίνηση και έστρωσε. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το λειτουργικό ή απλώς έτυχε. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από intruder99
phanispal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Νομίζω ότι μετά το update του Μαρτίου έχω δει μικρή πτώση στην αυτονομία.
intruder99 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, phanispal είπε Νομίζω ότι μετά το update του Μαρτίου έχω δει μικρή πτώση στην αυτονομία. Όντως ισχύει. Εγώ το είχα συνδέσει με την ηλικία του τηλεφώνου. Δεν έχω κάνει κάποια άλλη ενημέρωση μετά από την αναβάθμιση στο Android 11, αλλά τις τελευταίες 3-4 μέρες το παρατήρησα κι εγώ.
chios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Έχω την εντύπωση και εγώ ότι έχει μικρή πτώση η μπαταρία, όπως το βλέπω σιγά σιγά θα πρέπει να πάμε σε custom rom για να έχουμε σωστό τηλέφωνο, δοκίμασα πριν λίγο καιρό την paranoid και έπαθα πλάκα πόσο smooth ήταν, και από μπαταρία πάνω από 8 ώρες sot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα