Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

είμαι σε διαδικασία εύρεσης/αγοράς νέας TV.

Το μπάτζετ είναι max 1000 euros και η χρήση είναι κυρίως ταινίες,αθλητικά.

Επίσης σκοπεύω να μπει σε τοίχο.

Είμαι μεταξύ των παρακάτω οι οποίες έχουν την ίδια τιμή (999euros):

1. Sony KD55XH9077

2. LG NanoCell 55NANO916NA

Απέφυγα τις OLED λόγω κόστους αλλά θα ήθελα να βάλω στη σύγκριση την σχετικά πιο φτηνή OLED της LG (~1100euros)

3. LG 55B8 OLED

Είμαι περισσότερο προς τη Sony αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας αν αξίζει να πάω προς τη συγκεκριμένη LG OLED αντί για τη Sony.

Ευχαριστώ,

Γιώργος

Δημοσ.

Καλησπέρα, δε βλέπω το λογο να πας στην lg 55b8 γιατί είναι μοντέλο του 2018 και η ΒΧ που είναι του 20 μοντέλο είναι πιο οικονομική. Για ταινίες οι oled γενικά είναι αρκετά ανώτερες.

Δημοσ.

Την BX την βρίσκω κοντά στα 1100. Άρα υπάρχει μια διαφορά της τάξης 100-150 ευρώ μεταξύ της BX OLED και των άλλων δύο που δεν είναι OLED.

Αξίζει να πάω προς BX...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, golem21 είπε

Την BX την βρίσκω κοντά στα 1100. Άρα υπάρχει μια διαφορά της τάξης 100-150 ευρώ μεταξύ της BX OLED και των άλλων δύο που δεν είναι OLED.

Αξίζει να πάω προς BX...

Μέχρι την Δευτέρα είχε 970 στο πλαίσιο με 5ετη εγγύηση και δώρο ακουστικά lg αξίας 169 ευρώ. Και έχει παίξει και χαμηλότερα με επιστροφές από τράπεζες. Αν δεν βιάζεσαι πολύ πιθανό να ξαναμπεί σε προσφορά 

Δημοσ.

Μετά από σκέψεις έχω καταλήξει σε μια από τις δύο παρακάτω:

- Sony KD-49XH9505

- Samsung QE50Q80T

Είπα να αφήσω OLED και λόγω κοντινής απόστασης καναπέ να κατέβω στις 49-50 ίντσες.

Γενικά διαβάζω από διάφορα συγκριτικά ότι είναι κοντά οι δύο παραπάνω τηλεοράσεις, μια κλίνω προς Sony μια προς Samsung...

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια σας!

Δημοσ.

Επειδη πριν απο λιγο καιρο ημουν στο περιπου το ιδιο διλημα,να πω μονο οτι η QE50Q80T δεν ειναι η ιδια  τηλεοραση με τις μεγαλυτερες ιντσες.

Εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα, προς το χειροτερο.60αρι πανελ,δεν εχει τα gaming καλουδια,δεν εχει το OTS και δεν εχει το Ultra Wide Viewing.

Αν τα ειχε μαλλον θα κατεληγα σε αυτην.Την Sony δεν την ειδα γιατι ειχα Sony και πριν και επελεξα μοντελο της LG για αλλαγη.

Γενικα ομως,η Sony ειναι μαλλον η καλυτερη στις 50 ιντσες.

Δημοσ.

Η Samsung έχει λίγο πιο δυνατό και γεμάτο ήχο. Στα υπόλοιπα υπερτερεί έστω και λίγο η Sony. 

Εγώ προσωπικα θα πήγαινα στην Sony. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...