harisnikolop Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Update: Τα προιόντα ήταν πολύ καλά συσκευασμένα και το καθένα είχε δικό του bubble wrap. To μόνο που ήταν χωρίς προστασία ήταν η motherboard. Η αλήθεια ότι θα ήθελα και εκεί. Αφήνω το post και δεν το σβήνω γιατί είναι δίκαιο να το δουν όλοι. Τώρα αν ήταν κάτι εύθραυστο, δεν μπορώ να ξέρω τι θα γινόταν..... Με συγχωρείτε αν δεν πρέπει να το ποστάρω εδώ. Πριν από λίγο μου ήρθε παραγγελία pc parts (motherboard, cpu, ssd, ram ) με αυτό το packaging από γνωστό σκρουτζομάγαζο. Unboxing με καταγραφή video για να υπάρχουν αποδείξεις θα κάνω το απόγευμα. Επειδή δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη γνώμη σας για το τι πρέπει να κάνω. Όποιος θέλει το όνομα του μαγαζιού του το στέλνω σε Pm. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από harisnikolop
Nik1239 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 58 λεπτά πριν, harisnikolop είπε Με συγχωρείτε αν δεν πρέπει να το ποστάρω εδώ. Πριν από λίγο μου ήρθε παραγγελία pc parts (motherboard, cpu, ssd, ram ) με αυτό το packaging από γνωστό σκρουτζομάγαζο. Unboxing με καταγραφή video για να υπάρχουν αποδείξεις θα κάνω το απόγευμα. Επειδή δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη γνώμη σας για το τι πρέπει να κάνω. Όποιος θέλει το όνομα του μαγαζιού του το στέλνω σε Pm. Έτσι όπως είναι σου ήρθαν ή σε κούτα μέσα;
catmaster Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Φαίνεται πως η ελλειψη hardware που ταλανίζει τον πλανήτη εξαπλώθηκε και στα υλικά συσκευασίας. Προφανώς για να στα βάλουν σε χαρτόκουτο πρέπει να έχει "μέσο" τον γνωστό Από εδώ και πέρα θα μας τα πετάνε τα κουτιά στην πόρτα τυλιγμένα με σπάγκο μέσα σε χαρτοσακκούλες του μπακάλη ...
hp8 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, harisnikolop είπε Πριν από λίγο μου ήρθε παραγγελία pc parts (motherboard, cpu, ssd, ram ) με αυτό το packaging από γνωστό σκρουτζομάγαζο. Unboxing με καταγραφή video για να υπάρχουν αποδείξεις θα κάνω το απόγευμα. Επειδή δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη γνώμη σας για το τι πρέπει να κάνω. Απο την στιγμή που είναι λειτουργικά χωρίς φθορές και καλύπτεσαι από εγγύηση τι πρόβλημα υπάρχει ? Είχατε κάνει κάποια συμφωνία packaging που δεν τηρήθηκε ? 2
catmaster Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, hp8 είπε Απο την στιγμή που είναι λειτουργικά χωρίς φθορές και καλύπτεσαι από εγγύηση τι πρόβλημα υπάρχει ? Είχατε κάνει κάποια συμφωνία packaging που δεν τηρήθηκε ? Ειδικά όπως λειτουργουν αυτές τις μέρες τα "ντελιβεράδικα" υπο συνθήκες τρέλας , θα έλεγα πως είναι το λιγότερο "γυφτιά" να μην συσκευάσεις σε ενα χαρτόκουτο ένα mobo που κάνει κοντά 300 ευρώ. Είναι απλά σαν να παίζεις με την τύχη σου (για το καταστημα το λεω) , δηλαδη αν εφτανε το mobo στον πελάτη και είχε καμια τρύπα απο κλωτσιά του ντελιβερά που την είδε καραταϊδης εκεινη την ώρα δεν θα ηταν φάουλ ;
harisnikolop Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 32 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Έτσι όπως είναι σου ήρθαν ή σε κούτα μέσα; Έτσι όπως είναι στις φωτογραφίες 22 λεπτά πριν, hp8 είπε Απο την στιγμή που είναι λειτουργικά χωρίς φθορές και καλύπτεσαι από εγγύηση τι πρόβλημα υπάρχει ? Είχατε κάνει κάποια συμφωνία packaging που δεν τηρήθηκε ? Δεν γνωρίζω ακόμα αν είναι λειτουργικά. Αγοράζω πολλά χρονια Online και ποτέ δεν μου έχει έρθει τόσο πρόχειρη συσκευασία. Μου φαίνεται απαράδεκτο να μην είναι μέσα σε κάποια κούτα για προστασία. Ένα bubblewrap δεν νομίζω να αρκεί.
jgeorgiou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, harisnikolop είπε Έτσι όπως είναι στις φωτογραφίες αν ο διανομέας της ACS δεν έκανε ταρζανιές μια χαρά πακεταρισμένα είναι εντός της συσκευασίας τους έχουν αφρολέξ , δηλαδή αν τα είχαν βάλει σε ένα χαρτόκουτο αντί για τις φούσκες τι παραπάνω προστασία θα είχαν? 1
harisnikolop Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε αν ο διανομέας της ACS δεν έκανε ταρζανιές μια χαρά πακεταρισμένα είναι εντός της συσκευασίας τους έχουν αφρολέξ , δηλαδή αν τα είχαν βάλει σε ένα χαρτόκουτο αντί για τις φούσκες τι παραπάνω προστασία θα είχαν? Υπάρχει πολυ μεγάλη πιθανότητα να έχεις δίκιο. Αν και με την πρώτη ματιά δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη η συσκευασία και φαίνεται να έχει σκιστεί και το κουτί της mobo. Επίσης, μου έχουν έρθει δέματα αξίας 20€ από Αμαζον με 10 φορές καλύτερη συσκευασία (κουτί, styrofoam και bubblewrap)
Nik1239 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 54 λεπτά πριν, catmaster είπε Φαίνεται πως η ελλειψη hardware που ταλανίζει τον πλανήτη εξαπλώθηκε και στα υλικά συσκευασίας. Προφανώς για να στα βάλουν σε χαρτόκουτο πρέπει να έχει "μέσο" τον γνωστό Από εδώ και πέρα θα μας τα πετάνε τα κουτιά στην πόρτα τυλιγμένα με σπάγκο μέσα σε χαρτοσακκούλες του μπακάλη ... Το πιστεύω 8 λεπτά πριν, harisnikolop είπε Υπάρχει πολυ μεγάλη πιθανότητα να έχεις δίκιο. Αν και με την πρώτη ματιά δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη η συσκευασία και φαίνεται να έχει σκιστεί και το κουτί της mobo. Επίσης, μου έχουν έρθει δέματα αξίας 20€ από Αμαζον με 10 φορές καλύτερη συσκευασία (κουτί, styrofoam και bubblewrap) Συγκρίνεις σκρουτζομαγαζα με amazon τώρα Σαν να συγκρίνεις τετραπύρηνο Q6600 και τετραπύρηνο 9100 και να μου λες ότι είναι τα ίδια Να λες πάλι καλά που δεν παραγγειλες κάνα HDD
hp8 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, catmaster είπε Ειδικά όπως λειτουργουν αυτές τις μέρες τα "ντελιβεράδικα" υπο συνθήκες τρέλας , θα έλεγα πως είναι το λιγότερο "γυφτιά" να μην συσκευάσεις σε ενα χαρτόκουτο ένα mobo που κάνει κοντά 300 ευρώ. Είναι απλά σαν να παίζεις με την τύχη σου (για το καταστημα το λεω) , δηλαδη αν εφτανε το mobo στον πελάτη και είχε καμια τρύπα απο κλωτσιά του ντελιβερά που την είδε καραταϊδης εκεινη την ώρα δεν θα ηταν φάουλ ; σίγουρα είναι φάουλ Αλλά δεν αγοράζεις 1300+ € με ντελιβερι Το κάνεις με φυσική παρουσία Τώρα δεν ξέρω πόσο εύκολο ήταν στον harisnikolop να πάει να παραλάβει και να πληρώσει στο κατάστημα και να μην πάρει γουρούνι στο σακί( Ζούμε περιεγες εποχές ) Αυτό το ξέρει ο ίδιος Και στην τελική μην ξεχνάς ότι στο net είναι όλα ένα ρίσκο Βέβαια δεν επικροτώ την κίνηση του καταστήματος Αλλά απ ότι μπόρεσα να δω στις φωτο είναι σε κουτιά Ανοιγμένα βέβαια Πιθανόν για να τα ελέγξουν θέλω να πιστεύω και όχι από επιστροφή και τα ξεφορτωθηκαν
catmaster Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, hp8 είπε Το κάνεις με φυσική παρουσία Για πες το στο χαρδαλια αυτο . 😛 Μόλις τώρα, hp8 είπε στο net είναι όλα ένα ρίσκο Δεν εχει και άλλη επιλογη πλεον εκτος του να κατσει και να περιμενει να τελειωσει το lockdown . Για να μην το κουράζω κι εγώ , σορρυ αλλα το σουπερ μαρκετ που θα μου στείλει 4 κιλά πατάτες και 1 κιλό μπακαλιάρο καλύτερη συσκευασία θα κανει. 🤣
SabotazNic Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Κανενα hardware δεν θελει κατι παραπανω σε προστασια απο την δικια του συσκευασια. Ετσι οπως ειναι μεσα δεν υπαρχει δυνατοτητα να παθουν κατι, εκτος αν μιλαμε για καποιο ατυχημα οποτε και θα υπαρχει εμφανης ζημια στην εξωτερικη συσκευασια. Για τον μονο λογο που προτιμω κουτια ειναι για να μην φαινονται τα παρελκομενα, αλλα οκ.
Arter_Nomber_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Πριν από δύο χρόνια μου συνέβη ακριβώς το ίδιο από σκρουτζομάγαζο βέβαια με εξωτερική σακούλα, άρα δεν φαινόταν τι είχε μέσα. Το κουτί της μητρικής είχε σκιστεί και τσαλακωθεί, ενώ το κουτί του επεξεργαστή είχε διαλυθεί τελείως. Ευτυχώς η AMD τους έχει σε μια μικρή θήκη απο σκληρό πλαστικό μέσα στο κουτί και ο επεξεργαστής δούλευε. Παρόλα αυτα είναι επιεικώς απαράδεκτο να σου έρχονται τα κομμάτια σε τέτοια κατάσταση ειδικά για τόσο ακριβές παραγγελίες (mobo Crosshair, ryzen & G.Skill Ram). Εγώ είμαι άτομο που κρατάει τα βασικά κουτιά των εξαρτημάτων και εξαιτίας της πάνφθηνης συσκευασίας δεν είχα αυτή την δυνατότητα. Ένα εξωτερικό κουτί θα έλυνε το πρόβλημα, κάτι που όλα τα υπόλοιπα καταστήματα χρησιμοποίησαν.
harisnikolop Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Update: Τα προιόντα ήταν πολύ καλά συσκευασμένα και το καθένα είχε δικό του bubble wrap. To μόνο που ήταν χωρίς προστασία ήταν η motherboard. Η αλήθεια ότι θα ήθελα και εκεί. Αφήνω το post και δεν το σβήνω γιατί είναι δίκαιο να το δουν όλοι. Τώρα αν ήταν κάτι εύθραυστο, δεν μπορώ να ξέρω τι θα γινόταν.....
tzitzikas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, harisnikolop είπε Update: Τα προιόντα ήταν πολύ καλά συσκευασμένα και το καθένα είχε δικό του bubble wrap. To μόνο που ήταν χωρίς προστασία ήταν η motherboard. Η αλήθεια ότι θα ήθελα και εκεί. Αφήνω το post και δεν το σβήνω γιατί είναι δίκαιο να το δουν όλοι. Τώρα αν ήταν κάτι εύθραυστο, δεν μπορώ να ξέρω τι θα γινόταν..... Τζάπα η γκρίνια δλδ μπρο... 😆 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα