vassar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μόλις μου ήρθε και εμένα η νέα εκδοση 5.0.1 με τη δυνατότητα των ανέπαφων συνναλαγών, η συσκευή μου Xiaomi Mi9.
paraskdi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Στις 16/3/2021 στις 2:39 ΜΜ, aromeo είπε Εγώ πάντως δεν έχω καμία κάψα να βάλει Apple Pay η Εθνική από τη στιγμή που υπάρχει η Revolut. Δουλεύει παντού, φορτίζει σε κλάσματα του δευτερολέπτου, νέες κάρτες/disposable χωρίς καπέλα, μεταφορά σε φίλους με ένα tap χωρίς να πρέπει να πάρω έγκριση από την ΕΥΠ και γενικά όλα καλά. Της εθνικής πλέον μόνο για το ATM την έχω ξεχασμένη στο σπίτι. Δεν χτίζεις αφορολόγητο με την revolut όμως.
aromeo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 39 λεπτά πριν, paraskdi είπε Δεν χτίζεις αφορολόγητο με την revolut όμως. Ναι αυτό είναι αλήθεια. Υπάρχει και η Curve για όποιον θέλει να σηκώσει οικοδομή με αφορολόγητο.
paokaras45 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ήρθε και σε εμένα σε Mi9 lite. Οπότε φαντάζομαι απλώνει η υποστήριξη συσκευών σταδιακά. Αν παρόλα αυτά κάποιος θέλει το apk ορίστε https://we.tl/t-cU95enRBPV Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2021 από paokaras45
>>Morpheus>> Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, paokaras45 είπε Αν παρόλα αυτά κάποιος θέλει το apk ορίστε https://we.tl/t-cU95enRBPV pass 😆
vassar Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε pass 😆 Δούλεψε με το apk;
>>Morpheus>> Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, vassar είπε Δούλεψε με το apk; Πηγα "πασο" λεμε... για ποιο λογο να κατεβασεις .apk για τραπεζικες συναλλαγες;; Λιγο υπομονη και θα ερθει στις υπολοιπες συσκευες. Ακομα και τις πιο αγνες προθεσεις να εχει ο συμφορουμιτης, καποια πραγματα καλο ειναι να τα αποφευγουμε δια ροπαλου. 3
Gilmen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Ηρθε και σε εμενα ολλα καλα.Να ρωτησω για να κανουμε πληρωμη ανοιγουμε και τα δεδομενα ?
vassar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα έκανα και τη πρώτη μου συναλλαγή γρήγορα και απροβληματιστα Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2021 από vassar
Gilmen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, vassar είπε Σήμερα έκανα και τη πρώτη μου συναλλαγή γρήγορα και απροβληματιστα Ανοιγουμε και τα δεδομενα για την συνναλαγη?
vassar Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, Gilmen είπε Ανοιγουμε και τα δεδομενα για την συνναλαγη? Τα είχα ανοιχτά τα δεδομένα, θα δοκιμάσω και με κλειστά να δω αν προχωράει τη συναλλαγή. Σε πρώτη φάση με κλειστά δεδομένα βλέπω ότι ανοίγει κανονικά η εφαρμογή και λέει να πλησιάσεις τη συσκευή στο POS, μένει να δω αν προχωράει και κανονικά τη συναλλαγή. Πάντως άξιζε το περίμενε και έχει και το widget που μπορείς να έχεις διαθέσιμο στην αρχική οθόνη για γρήγορη πρόσβαση. 1
SoullessRider Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιώνω κι εγώ για το xiaomi redmi note 8 Pro την 5.0.1 η οποία γράφει το play store πως ανέβηκε στις 29... Δεν ξέρω αν είναι καθυστερημένα ή όχι, γιατί προχθές έκανα μια επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων και μέχρι εχθές το μεσημέρι πέρναγα ότι είχα από backup και εφαρμογές, ενώ από το μεσημέρι ήμουν στην δουλειά και δεν το είδα όταν άνοιξα την εφαρμογή που την είχα περασει... Μάλλον μπήκε το βράδυ, γιατί ξέχασα να ρυθμίσω το play store να κάνει updates μόνο με WiFi. Μόλις το δοκιμάσω θα ενημερώσω.... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2021 από SoullessRider
vassar Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Η συναλλαγή γίνετε κανονικά και χωρίς να είναι ανοιχτά τα δεδομένα. 1
emperor4her Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Και σε μενα μολις ηρθε, p40 pro. Ελπιζω να δουλευει βεβαια γιατι αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο! edit: δυστυχως κολλαει στο σημειο που βαζεις 4ψηφιο κωδικο.. βγαζει Error.. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2021 από emperor4her
dkalam Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 18 ώρες πριν, emperor4her είπε Και σε μενα μολις ηρθε, p40 pro. Ελπιζω να δουλευει βεβαια γιατι αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο! edit: δυστυχως κολλαει στο σημειο που βαζεις 4ψηφιο κωδικο.. βγαζει Error.. Το ίδιο και σε εμένα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα