lelos1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Ποσό που διαθέτουμε :1000 Χρήση υπολογιστή : online games, mmo,single player games Εχω οθονη 1080p που στο μέλλον θα παρω 1440p Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθηνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν με πειράζει Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το συναρμολογήσω εγω Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να βρεις κάρτα δυστυχώς. Καλύτερα να περιμένεις να στρώσει η κατάσταση, αν στρώσει δηλαδή σε αυτήν την γενιά. Γνώμη μου (και το λέω σοβαρά) είναι να πάρεις κονσόλα για να παίζεις τα games σου τώρα μέχρι να ομαλοποιηθεί η φάση. Το Series S υπάρχει έτοιμο στα 308 ευρώ, και θα έχεις πολύ καλύτερη εμπειρία από οποιοδήποτε pc μπορείς να φτιάξεις τώρα με 1000 ευρώ. Φυσικά αν δεν θέλεις κονσόλα με τίποτα το καταλαβαίνω, αλλά πραγματικά σου λέω δεν αξίζει να δώσεις τώρα λεφτά για pc..
JDROGAS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Για να συμπληρωσω τα λεγομενα του yiannis1991 Μπορεις απλα να φτιαξεις το pc που θελεις εαν το χρειαζεσαι και για αλλη χρηση,και να βαλεις μια καρτα των 100 ευρω μια 1030 ας πουμε ισα για να κανεις τη δουλεια σου. Ολες οι υπολοιπες καρτες ειναι κοροιδια. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από JDROGAS 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, JDROGAS είπε Για να συμπληρωσω τα λεγομενα του yiannis1991 Μπορεις απλα να φτιαξεις το pc που θελεις εαν το χρειαζεσαι και για αλλη χρηση,και να βαλεις μια καρτα των 100 ευρω μια 1030 ας πουμε ισα για να κανεις τη δουλεια σου. Ολες οι υπολοιπες καρτες ειναι κοροιδια. Απλά αν περιμένει ίσως βγει και ο 5600, γιατί ο 5600Χ είναι πάρα πολύ ακριβός για 6/12 cpu. To να πάρει zen 2 ή κάποιον intel δεν θα το πρότεινα μιας και οι zen3 είναι και καλύτεροι στο gaming..
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Βλέπω κατόπιν παραγγελίας στο skroutz xbox series x στα 650. Οι τιμές στις κάρτες γραφικών έχουν εκτοξευτεί παρόλαυτα αν θες gaming pc χρειάζεσαι μία. Με 1000 ευρώ μπορείς να φτιάξεις ετοιμοπαράδοτο σύστημα με 1660 super και 10400f το οποίο με τα τωρινά δεδομένα είναι πολύ καλό value. Η παραπάνω σύνθεση είναι χωρίς συναρμολόγηση, δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής ή με επιπλέον κάνα 15άρι για επαρχία. Μπορείς να βάλεις ποιοτικότερο m/b με +50, ποιοτικότερο psu με +20 και 1tb με +50. 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Απλά αν περιμένει ίσως βγει και ο 5600, γιατί ο 5600Χ είναι πάρα πολύ ακριβός για 6/12 cpu. To να πάρει zen 2 ή κάποιον intel δεν θα το πρότεινα μιας και οι zen3 είναι και καλύτεροι στο gaming.. Νομίζω έχεις μπερδέψει τα threads 😋
lelos1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Βλέπω κατόπιν παραγγελίας στο skroutz xbox series x στα 650. Οι τιμές στις κάρτες γραφικών έχουν εκτοξευτεί παρόλαυτα αν θες gaming pc χρειάζεσαι μία. Με 1000 ευρώ μπορείς να φτιάξεις ετοιμοπαράδοτο σύστημα με 1660 super και 10400f το οποίο με τα τωρινά δεδομένα είναι πολύ καλό value. Η παραπάνω σύνθεση είναι χωρίς συναρμολόγηση, δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής ή με επιπλέον κάνα 15άρι για επαρχία. Μπορείς να βάλεις ποιοτικότερο m/b με +50, ποιοτικότερο psu με +20 και 1tb με +50. Νομίζω έχεις μπερδέψει τα threads 😋 ευχαριστώ θα το δω και θα κάνω τις αλλαγές που χρειάζεται για τα μέτρα μου
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Βλέπω κατόπιν παραγγελίας στο skroutz xbox series x στα 650. Οι τιμές στις κάρτες γραφικών έχουν εκτοξευτεί παρόλαυτα αν θες gaming pc χρειάζεσαι μία. Με 1000 ευρώ μπορείς να φτιάξεις ετοιμοπαράδοτο σύστημα με 1660 super και 10400f το οποίο με τα τωρινά δεδομένα είναι πολύ καλό value. Η παραπάνω σύνθεση είναι χωρίς συναρμολόγηση, δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής ή με επιπλέον κάνα 15άρι για επαρχία. Μπορείς να βάλεις ποιοτικότερο m/b με +50, ποιοτικότερο psu με +20 και 1tb με +50. Νομίζω έχεις μπερδέψει τα threads 😋 Τι εννοείς έχω μπερδέψει τα threads; 1000 ευρώ σύστημα με την 1660S είναι πολλά, δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου. Είναι μια γενιά πίσω η κάρτα, δεν θα την παλεύει σιγά σιγά. Ούτε το Series X στα 650 δεν αξίζει, είναι 150 πάνω από το MSRP. Το νόημα της κονσόλας είναι να την αγοράσεις στο MSRP. Δύο επιλογές υπάρχουν τώρα. Είτε Series S, είτε PC με κάποια APU (π.χ. 4650G) για ελαφρύ gaming και όταν στρώσουν οι τιμές στις κάρτες το συζητάμε πάλι..
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε 1000 ευρώ σύστημα με την 1660S είναι πολλά, δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου. Δεν είναι πολλά ρε φίλε, γιατί έτσι είναι η κατάσταση τώρα. Είναι πολλά για όπως ήταν η κατάσταση παλιά στο Τέξας. Με τις τωρινές τιμές είναι ευκαιρία. Για σήμερα μιλάω. Today. Οζορντουί. 10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Είναι μια γενιά πίσω η κάρτα, δεν θα την παλεύει σιγά σιγά. Σύμφωνοι, ας δώσει +100 να βάλει 2060, υπάρχει κι ένα budget, με αυτά τα λεφτά αυτό βγαίνει. 10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ούτε το Series X στα 650 δεν αξίζει, είναι 150 πάνω από το MSRP. Το νόημα της κονσόλας είναι να την αγοράσεις στο MSRP. Σε τέτοια περίοδο 150 ευρώ πηλίκιο δεν είναι τίποτα. Μακάρι να το βρεί στα 650.... Ούτως ή άλλως έχει παραπάνω perfromance, λίγο ήμαρτον με το φετίχ του vfm, άμα είναι πάνω απ'τo msrp δεν σημαίνει ότι πέφτουν τα fps. Με αγάπη as always. 🥰 Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από DiaperCh@nger101
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, DiaperCh@nger101 είπε Δεν είναι πολλά ρε φίλε, γιατί έτσι είναι η κατάσταση τώρα. Είναι πολλά για όπως ήταν η κατάσταση παλιά στο Τέξας Είναι πολλά γιατί με 308 ευρώ παίρνεις Series S που είναι καλύτερο από pc με την 1660S, και όταν στρώσει η κατάσταση παίρνει pc της προκοπής..
kostiger Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Series X οταν γινει το επομενο restock που λογικα θα ειναι κοντα αν παει σε κονσολα (που δεν προκυπτει απο το αρχικο ποστ φυσικα). Συνθεση στα 1000 με 10400 και 1660s επικο οχι οποιαδηποτε ημερα. Με Msrp κανονικες θα μπορουσε να φτιαξει συστημα με 3060ti σε αυτα τα χρηματα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, kostiger είπε Series X οταν γινει το επομενο restock που λογικα θα ειναι κοντα αν παει σε κονσολα (που δεν προκυπτει απο το αρχικο ποστ φυσικα). Συνθεση στα 1000 με 10400 και 1660s επικο οχι οποιαδηποτε ημερα. Με Msrp κανονικες θα μπορουσε να φτιαξει συστημα με 3060ti σε αυτα τα χρηματα. Αυτό. Δεν αξίζει τώρα να δώσεις 1000 ευρώ για pc με την 1660S. Αργότερα που θα βγει και ο 5600 (λογικά) θα μπορείς να έχεις top cpu για gaming με λιγότερα από 300 ευρώ και όταν στρώσουν οι τιμές στις κάρτες είσαι έτοιμος. Φυσικά αν ο άνθρωπος θέλει τώρα pc οπωσδήποτε ας πάρει με την 1660S, αλλά εχμ....
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kostiger είπε Με Msrp κανονικες θα μπορουσε να φτιαξει συστημα με 3060ti σε αυτα τα χρηματα. Θα μπορούσα να είχα 10 στρέματα στην Εκάλη, αν τα είχε πάρει ο προπαππους μου για 50 γίδια. 3060ti στο χιλιάρικο μπορεί να είδες σε κάνα επικό όνειρο στον ύπνο σου. Μόλις ξυπνήσεις φέρε μια καλύτερη σύνθεση στο χιλιάρικο (σημερινή). 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Φυσικά αν ο άνθρωπος θέλει τώρα pc οπωσδήποτε ας πάρει με την 1660S, αλλά εχμ.... Δεν υπάρχει εχμ. Υπάρχει η πραγματικότητα. Μακάρι να έπαιρνε διαστημόπλιο στα 1000. Αν θέλει pc αυτό είναι. Αυτό που λες για το series s vs 1660s δεν το ήξερα πάντως... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από DiaperCh@nger101
JDROGAS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Ρε παιδια ελεος με αυτες τις καρτες...........να μην παρω pc γιατι οι καρτες ειναι ακριβες;;; Δεν υπαρχει λογικη. 2
kostiger Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, DiaperCh@nger101 είπε Θα μπορούσα να είχα 10 στρέματα στην Εκάλη, αν τα είχε πάρει ο προπαππους μου για 50 γίδια. 3060ti στο χιλιάρικο μπορείς να δείδες σε κάνα επικό όνειρο στον ύπνο σου. Μόλις ξυπνήσεις φέρε μια καλύτερη σύνθεση στο χιλιάρικο (σημερινή). Κατευθειαν στην οξεια αντιπαραθεση... Μονο αν θελει ντε και σωνει απαραιτητως και διακαως gaming pc σημερα να προχωρησει το παλληκαρι στη συνθεση που προτεινες οπου σημειωτεον τα προτεινομενα κομματια ειναι τιμια. Απο εκει και περα σε σημερινες τιμες δεν προτεινω καμια συνθεση με καρτα γραφικων ουτε ξυπνιος ουτε κοιμισμενος.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, JDROGAS είπε Ρε παιδια ελεος με αυτες τις καρτες...........να μην παρω pc γιατι οι καρτες ειναι ακριβες;;; Δεν υπαρχει λογικη. Εννοείται ότι υπάρχει λογική. Η 1660S είναι μια midrange κάρτα προηγούμενης γενιάς που κάνει μόνο για 1080p. Το να δώσεις 1000 για να έχεις σύστημα για 1080p, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει. Φυσικά μπορείς να το κάνεις αν θέλεις, αυτό έλλειπε να σου κάνω έλεγχο στο πορτοφόλι σου, απλά για να ρώτησες εδώ σημαίνει ότι θέλεις να ακούσεις γνώμες. Ε η δική μου είναι αυτή. Γνώμη είναι, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Εσύ αποφασίζεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα