dompred Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Update στο χθεσινό: βλέπω ότι ξαναγυρίζει τελωνείο ξανά, δεν έχω ιδέα για ποιον λόγο. Να δω πότε θα το πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Απ' οσο εχω καταλαβει τα κινεζομαγαζα εχουν προσαρμοσει ΦΠΑ στις αγορες απο εκει, ακομη και ebay και aliexpress. Οποτε με αγορες κατω απο 150ευρω πληρωνουμε μονο τον ΦΠΑ. Αυτο το κομματι με τα 150 το αξιολογω σαν θετικο, ηταν αρκετα περιοριστικα τα 22ευρω που ειχαμε πριν για να μην μας ριξουν το 15αρικο. Επισης σε δεμα που περιμενω απο Αγγλια, αυτοι εκει δεν εχουν παρει ειδηση και δεν βαζουν ΦΠΑ, μου λενε θα περασει τελωνειο και θα πληρωσεις εκει, ξερουν αραγε οτι εδω μας χτυπανε ενα εξτρα 15αρι για τον κοπο τους και θα με συμφαιρε να μου περασουν αυτοι τον ΦΠΑ; Οταν λεω Αγγλια δεν εχει ολα τα πραγματα το amazon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostm36 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 38 λεπτά πριν, tornado είπε εγω δεν εχω καταλαβει ακομη το πως θα μπορουμε να αποφυγουμε αυτα τα λοιπα εξοδα, για το ΦΠΑ οκ λογικο αλλά σε ολα τα υπολοιπα ειναι που χτυπανε αλυπητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Αφου πληρωνουμε ελληνικό ΦΠΑ, μήπως γίνεται να κόβουν και τιμολόγιο να τα περνάμε σε έξοδα εταιρίας?!?!!?!? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Προσοχή γιατι πλέον τα ελτα εφαρμόζουν και τα έξοδα εκτελωνιστών του νέου τιμολογίου, εννοείται για δέματα που δεν εχει πληρωθεί το φπα κατά την αγορά. . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinosz750 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Παραγγελία από Aliexpress 14 Ιουνίου μια θήκη 5 ευρώ. Το στείλανε με PostNL. 1 Ιουλίου μπήκε Ελλάδα και επειδή κάποιοι γράφανε εδω πως μόνο αυτό μετράει και όχι αν μπήκε Ευρώπη (πχ Ολλανδία) πριν την 1/7, κατάλαβα πως θα χρεωθώ ΦΠΑ+το χαρτζιλίκι των ελτα δλδ περίπου €1 + €2,5. Τελικά ευχάριστα τα νέα, μου το φερε σήμερα ο ταχυδρόμος και δεν πλήρωσα τίποτα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από dinosz750 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 23 ώρες πριν, sphinxgr είπε Αφου πληρωνουμε ελληνικό ΦΠΑ, μήπως γίνεται να κόβουν και τιμολόγιο να τα περνάμε σε έξοδα εταιρίας?!?!!?!? Ο νέος κανονισμός αφορά αποκλειστικά σε πωλήσεις προς τελικούς καταναλωτές, για να έχει χρεωθεί ΦΠΑ εννοείται ότι ΔΕΝ το αγοράζεις για επαγγελματική χρήση/εμπόριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 11 λεπτά πριν, mezger είπε Ο νέος κανονισμός αφορά αποκλειστικά σε πωλήσεις προς τελικούς καταναλωτές, για να έχει χρεωθεί ΦΠΑ εννοείται ότι ΔΕΝ το αγοράζεις για επαγγελματική χρήση/εμπόριο. ΑΛΛΑ θα μετρανε για τις ηλεκτρονικες δαπανες στην εφορια; Κωδικο 49; Απο την στιγμη που πληρωνεις ΦΠΑ στο ελληνικο κρατος, δεν θα πρεπει να μετρανε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Στις 21/7/2021 στις 10:22 ΠΜ, matrixxx είπε Τωρα λογικα θα χρεωθεις σιγουρα ΦΠΑ, τουλαχιστον. Να δουμε ομως και ποια θα ειναι η πορεια του γιατι εχει ενδιαφερον. 😛 τελικά δεν πλήρωσα καθόλου Φ.Π.Α άβυσσος η ψυχή των Ε.Λ.Τ.Α 3 παραγγελίες από κίνα και μία από Βουλγαρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Belial είπε τελικά δεν πλήρωσα καθόλου Φ.Π.Α άβυσσος η ψυχή των Ε.Λ.Τ.Α 3 παραγγελίες από κίνα και μία από Βουλγαρία. Δεν το ειχα πει σε σενα, ειναι δειγματοληπτικοι μαλλον οι ελεγχοι. Οπως ηταν παντα. Το ειχα πει στο μελος dompred το οποιο το εστειλε πισω για επαναδασμολογηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 22 ώρες πριν, Belial είπε τελικά δεν πλήρωσα καθόλου Φ.Π.Α άβυσσος η ψυχή των Ε.Λ.Τ.Α 3 παραγγελίες από κίνα και μία από Βουλγαρία. Δεν ξερω γιατι εισαι confused. Οταν κανουμε quote στα φορουμς, η απαντηση μας ειναι σε αυτο που λεει το quote. Ξαναδιαβασε ολη την "κουβεντα" (τα 2-3 σχολια), θα καταλαβεις, ειμαι σιγουρος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kzaxas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Παραγγελία από ali 16-6 προ τελωνειακών αλλαγών (αξίας 3.70€)και παραλαβή εχθές στην Δράμα με καπελάκι 3€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janitor Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Παραγγελία απο Αγγλία από 9 Ιούνη με Royal Mail χωρίς tracking δεν έχει εμφανιστεί ακόμα και ούτε βλέπω να εμφανίζεται σύντομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannos13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Ξέρει κανένας τι σημαίνει το παρακάτω; Πήγε στο τελωνείο ή δεν πήγε; Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 21/7/2021, 16:51 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΔΕΝ ΑΦΙΧΘΗ 12/7/2021, 14:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 30/6/2021, 13:35 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 30/6/2021, 10:46 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 23/6/2021, 05:51 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα