ravencord Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, dimigar είπε Αφήστε το να κοιμάται..μην το ξυπνάτε.. Ακριβώς το ίδιο έχω κ εγώ. Πακέτο με dhl κ δίνει ίδια ένδειξη ίδια ημερομηνία κ ακόμη περιμενω! Βέβαια χθες παρελαβα κ απλό πακετο απο Αγγλία από 5/5/2021. 🤣🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Και εγω προχθες παρελαβα πακετακι του 1€ απο Κινα, αποστολη Οκτωβριο 2020. Σε 9 μηνες παιδι ερχεται, δεν θα ερθει πακετακι απο Κινα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farma Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 18 ώρες πριν, dimigar είπε Αφήστε το να κοιμάται..μην το ξυπνάτε.. Κι ομως ηρθε περιπου στις 25/6. Με ιδια διαδρομη πριν 6 μηνες ειχε κανει διμηνο να ερθει. Ο,τι τυχει ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Τουλαχιστον τώρα ο φόρος περιλαμβάνεται στην τελική αξία όταν το αγοράζεις ..Εντωμεταξυ στα κωλομπαρα που συχνάζω ακούγονται φήμες πως ο Μαρινάκης θέλει να φάει την δουλειά από τα ΕΛΤΑ . 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Πρώτα θα απολύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους, μετά θα φορτώσουν όλα τα χρέη στο Δημόσιο και θα τους πάρει τζάμπα, όπως πήρε και την Nova 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver4 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Η χρέωση ΦΠΑ ισχύει & για αποστολή με DHL; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 ξαφνικά ενώ έχω 3-4 παραγγελίες χαμένες από φεβρουάριο και μετά όλως τυχαίως ήρθε ειδοποίηση με 4 παραγγελίες μαζί. Έχω πάρει refund από όλες, αλλά θα έδινα τα χρήματα αν τα παραλάμβανα. Ξέχασα όμως το θέμα με το ΦΠΑ. Από ότι κατάλαβα όλα τα δέματα έχουν Φπα από εδώ και πέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, Belial είπε ξαφνικά ενώ έχω 3-4 παραγγελίες χαμένες από φεβρουάριο και μετά όλως τυχαίως ήρθε ειδοποίηση με 4 παραγγελίες μαζί. Έχω πάρει refund από όλες, αλλά θα έδινα τα χρήματα αν τα παραλάμβανα. Ξέχασα όμως το θέμα με το ΦΠΑ. Από ότι κατάλαβα όλα τα δέματα έχουν Φπα από εδώ και πέρα; Παραλαμβάνεις και τέλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Έστειλα πακέτο πίσω στο τελωνείο για επανεξέταση δασμών καθώς ήταν κάτω από το όριο των 22Ε, περίμενα σχεδόν 1 μήνα για να το δούνε και αφού επιτέλους ξεκόλλησε και πήρε το δρόμο του βλέπω σήμερα ξαναγυρίζει πίσω Αθήνα. Τι φάση ρε ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Τωρα λογικα θα χρεωθεις σιγουρα ΦΠΑ, τουλαχιστον. Να δουμε ομως και ποια θα ειναι η πορεια του γιατι εχει ενδιαφερον. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist1983 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Εμένα για ένα αντάπτορα από banggood που αξίζει σχεδόν 0.60 ευρώ μου ζητάνε στο μήνυμα 0.01 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 εδω δειτε ποιοι ειναι , εγω δεν λεω τιποτα , βγαλτε συμπερασματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Σκουπίζουν τις αποθήκες στο αεροδρόμιο. Βάζοντάς τα 3 μήνες στην αποθήκη καταστρέφονται όλοι οι ιοί και τα είδη έρχονται covid free 🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Σημερα παρέλαβα παραγγελία, που μόλις σήμερα έκλεινε 5 μήνες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Τωρα λογικα θα χρεωθεις σιγουρα ΦΠΑ, τουλαχιστον. Να δουμε ομως και ποια θα ειναι η πορεια του γιατι εχει ενδιαφερον. 😛 Θα χρεωθώ με το νέο σύστημα; Γιατί με το παλιό (όταν και είχε μπει στη χώρα) ήταν εντός της ατέλειας. Να δω σε πόσες μέρες θα παραλάβω στην τελική, ήδη έχει κλείσει η προθεσμία στο ali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα