kmarios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 δεν πέρασε κάποιο έλεγχο στο αεροδρόμιο. Μου έτυχε 2 φορές το τελευταίο διάστημα και έκανε περίπου 1+ μήνα για να επιστρέψει στον πωλητή.
AngieN11 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kmarios είπε δεν πέρασε κάποιο έλεγχο στο αεροδρόμιο. Μου έτυχε 2 φορές το τελευταίο διάστημα και έκανε περίπου 1+ μήνα για να επιστρέψει στον πωλητή. Αν απάντησες σε εμένα😅 τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;; να ζητήσω refund ή θα το ξαναστείλει το δέμα;; είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει.. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από AngieN11
stavag Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, AngieN11 είπε Αν απάντησες σε εμένα😅 τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;; να ζητήσω refund ή θα το ξαναστείλει το δέμα;; επικοινώνησε με πωλητη ,και ζητησε να το ξαναστείλει με νεο αριθμό αποστολής ,μερικές φορες μπορεί να συμβεί κατι λαθος και απο την μεταφορική 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 27 λεπτά πριν, AngieN11 είπε Αν απάντησες σε εμένα😅 τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;; να ζητήσω refund ή θα το ξαναστείλει το δέμα;; είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει.. Σε καθε περίπτωση ζητάς refund ποτέ resend 2 1
kmarios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 33 λεπτά πριν, AngieN11 είπε Αν απάντησες σε εμένα😅 τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;; να ζητήσω refund ή θα το ξαναστείλει το δέμα;; είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει.. εσύ αποφασίζεις. 1
Aurumnus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, AngieN11 είπε Αν απάντησες σε εμένα😅 τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;; να ζητήσω refund ή θα το ξαναστείλει το δέμα;; είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει.. Refund οπωσδήποτε! Και νέα παραγγελία που θα περιλαμβάνει και τον ΦΠΑ, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
frap73 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AngieN11 είπε Αν απάντησες σε εμένα😅 τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;; να ζητήσω refund ή θα το ξαναστείλει το δέμα;; είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει.. Βέβαια, αν είναι κάποιο απαγορευμένο είδος, πχ χύμα μπαταρίες λιθίου-πολυμερούς (Li-Po), τότε η πιθανότητα είναι να μην περάσει και πάλι, αν ξαναεπιχειρήσεις να το αγοράσεις. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από frap73
nikosgiann78 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, AngieN11 είπε Καλησπέρα σας!! Μια βοήθεια.. Έκανα μια παραγγελία απο AliExpress στις 10/5 και ξεκίνησε 13/5 από Κίνα για Ελλάδα.. Μέσω parcelsapp μου δείχνει αυτές τις ενημερώσεις..γιατι δείχνει ότι επιστρέφει πίσω;; 🤔🤔 Αν μπορείς φίλες, στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα το tracking number. Θέλω να δω τον China post agent που χρησιμοποιήθηκε για το δέμα σου. Ακόμα, πες μου τι προϊόν είναι; 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μια παρεμβαση με αφορμη που μου εδωσε η ελαφρως οφτοπικ κουβεντα που διαβαζω εδω και λιγα σχολια. Αλλα και κατι τρακιν που βλεπω σποραδικα να "πεταγονται" σε σχολια και εικονες. Κατι που ισως δεν το εχουν σκεφτει καποιοι: Το θεμα φτιαχτηκε για να αναφερουμε εξελιξη αποστολων και να εχουν ετσι ολοι μια εικονα του τι να περιμενουν. Οχι για να δινετε "στη φορα" προσωπικα σας δεδομενα (λιγο σημαντικα ή πολυ, αυτο ειναι σχετικο οπως και να εχει). Αν καποιος δεν θελει να δινει σε αλλους (εν δυναμει) μεταξυ αλλων, ονοματεπωνυμο, διευθυνση , τηλεφωνο, ας το ξανασκεφτει. 1
Mimisr21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed Τι σημαίνει αυτό;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα