Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, specre είπε

Παρέλαβα σήμερα (Ρόδο) 1 δεματάκι από aliexpress (17 €) με "AliExpress Standard Shipping".

'Εφυγε 10/04 από Κίνα, 15/04 εμφανίστηκε Ολλανδία και 08/05 Ελλάδα. Πράσινο χαρτάκι και κίτρινο από κάτω. 

elta.jpg

Περιμένω άλλο ένα (ίδιο τρόπο αποστολής και ημ/νία), αλλά ενώ και τα 2 ήρθαν Ελλάδα την ίδια ημ/νία, το δεύτερο έχει μείνει στάσιμο στο "ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) - ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ"

Από 08/05 έχω και γω δέμα στο ίδιο στάδιο αλλά τελικό προορισμό Βόλο. Όποτε μάλλον ότι πιάσουν είναι και θα περιμένουμε.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, sleepychris είπε

υπομονη...

Untitled.png

Πραγματικά τραγική η κατάσταση. Εσένα από 11/05 και έχει προχωρήσει ενώ από 08/05 ακόμα τίποτα. Καλό χειμώνα θα παραλάβουμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Christos21417 είπε

Πραγματικά τραγική η κατάσταση. Εσένα από 11/05 και έχει προχωρήσει ενώ από 08/05 ακόμα τίποτα. Καλό χειμώνα θα παραλάβουμε.

απ'οτι φαινεται γενικως, η φαση ειναι στη τυχη. οτι δεμα πιασει το χερι, οχι απο ποτε εχει ερθει το καθενα...

• Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sleepychris είπε

απ'οτι φαινεται γενικως, η φαση ειναι στη τυχη. οτι δεμα πιασει το χερι, οχι απο ποτε εχει ερθει το καθενα...

Κλασικά. Αυτό συμβαίνει συνήθως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, valkon είπε

Καλά έτσι και δεν έρθουν τα keycaps θα πάω στα ελτα και θα ψάχνω εγώ τα δέματα. 

ποια και απο πού? κι εγω  keycaps περιμενω!

Δημοσ.

Το αφήνω εδω γιατι μπορει να το συναντήσετε και εσεις

Μετά τρεις και βαλε μηνες ενα δεμα μου αφου ήρθε ελλαδα απι αλι, κόλλησε στο κέντρο διανομης 10 μερες χωρίς να προωθηθεί ποτέ στο τοπικό κατάστημα, λεω ας παω να δω τι γίνεται, ρωτάω στο md και μου λενε, αυτο άλλαξε, απο εδω θα παίρνετε απο εδω και πέρα τα δέματα, γιατί τα ελτα πλεον δεν εχουν  ουτε τους μισούς ταχυδρομους.

Με τις υγείες μας🤪

Screenshot_2021-06-01-12-28-06-16.jpg

Δημοσ.

Ξεκόλλησε επιτέλους. Τώρα θα κάνει περίπου μιάμιση εβδομάδα να φτάσει Βόλο και κοντά στις 3-4 εβδομάδες θα μείνει στο Μ.Δ. Βόλου.

IMG_20210601_132940.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

είναι λογικό να έχει κολλήσει σε αυτό το στάδιο από 19 Μαΐου; Είναι από aliexpress με το πιο απλό shipping method με την εταιρεία SUNYOU (tracking number της μορφής SYΧΧΧΧΧΧΧΧ):

image.png.03276322d2cd0252722e7cc17083a4d6.png

Επεξ/σία από thanasis00
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Καλησπέρα,

είναι λογικό να έχει κολλήσει σε αυτό το στάδιο από 19 Μαΐου; Είναι από aliexpress με το πιο απλό shipping method με την εταιρεία SUNYOU (tracking number της μορφής SYΧΧΧΧΧΧΧΧ):

image.png.03276322d2cd0252722e7cc17083a4d6.png

Ναι.

Είναι νωρίς ακόμα για το επόμενο στάδιο.

Στις 1/6/2021 στις 12:58 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Το αφήνω εδω γιατι μπορει να το συναντήσετε και εσεις

Μετά τρεις και βαλε μηνες ενα δεμα μου αφου ήρθε ελλαδα απι αλι, κόλλησε στο κέντρο διανομης 10 μερες χωρίς να προωθηθεί ποτέ στο τοπικό κατάστημα, λεω ας παω να δω τι γίνεται, ρωτάω στο md και μου λενε, αυτο άλλαξε, απο εδω θα παίρνετε απο εδω και πέρα τα δέματα, γιατί τα ελτα πλεον δεν εχουν  ουτε τους μισούς ταχυδρομους.

Με τις υγείες μας🤪

Screenshot_2021-06-01-12-28-06-16.jpg

Το Μ.Δ. Καλλιθέας που ακριβώς είναι;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Ναι.

Είναι νωρίς ακόμα για το επόμενο στάδιο.

Το Μ.Δ. Καλλιθέας που ακριβώς είναι;

Εσπερίδων 121, Καλλιθέα 176 71

Δίπλα στο ταχυδρομείο της Ιφιγένειας

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εσπερίδων 121, Καλλιθέα 176 71

Δίπλα στο ταχυδρομείο της Ιφιγένειας

Μήπως τυχαίνει να ξέρεις που βρίσκεται και η Μ.Δ. Αθήνας 17;

Δημοσ.

πλεον το δεμα κανει λιγοτερο απο μισο χρονο για να ερθει απο Κινα για Αθηνα ,απο οτι Αθηνα στον τελικο προορισμο του .Στα ελτα ειναι ολοι τους τραγικοι και δεν υπαρχει καμια δικαιολογια . Απαραδεκτοι !!

• Like 1
Δημοσ.

Η τραγική ειρωνεία ξέρετε ποια είναι μέσα σε όλα αυτά; Ότι παρέλαβα πακέτο από Amazon Γερμανίας με ΕΛΤΑ Courier μέσα σε 4(!) ημέρες από την ημέρα παραγγελίας. Και κάθομαι και κοιτάω τα tracking numbers μου από Aliexpress που τελειώνουν σε NL και κάθονται 1 μήνα (και βλέπουμε...) στο τελωνείο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...