Christos21417 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, specre είπε Παρέλαβα σήμερα (Ρόδο) 1 δεματάκι από aliexpress (17 €) με "AliExpress Standard Shipping". 'Εφυγε 10/04 από Κίνα, 15/04 εμφανίστηκε Ολλανδία και 08/05 Ελλάδα. Πράσινο χαρτάκι και κίτρινο από κάτω. Περιμένω άλλο ένα (ίδιο τρόπο αποστολής και ημ/νία), αλλά ενώ και τα 2 ήρθαν Ελλάδα την ίδια ημ/νία, το δεύτερο έχει μείνει στάσιμο στο "ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) - ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ" Από 08/05 έχω και γω δέμα στο ίδιο στάδιο αλλά τελικό προορισμό Βόλο. Όποτε μάλλον ότι πιάσουν είναι και θα περιμένουμε.
valkon Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Καλά έτσι και δεν έρθουν τα keycaps θα πάω στα ελτα και θα ψάχνω εγώ τα δέματα.
Christos21417 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 26 λεπτά πριν, sleepychris είπε υπομονη... Πραγματικά τραγική η κατάσταση. Εσένα από 11/05 και έχει προχωρήσει ενώ από 08/05 ακόμα τίποτα. Καλό χειμώνα θα παραλάβουμε.
sleepychris Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Christos21417 είπε Πραγματικά τραγική η κατάσταση. Εσένα από 11/05 και έχει προχωρήσει ενώ από 08/05 ακόμα τίποτα. Καλό χειμώνα θα παραλάβουμε. απ'οτι φαινεται γενικως, η φαση ειναι στη τυχη. οτι δεμα πιασει το χερι, οχι απο ποτε εχει ερθει το καθενα... 2
specre Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, sleepychris είπε απ'οτι φαινεται γενικως, η φαση ειναι στη τυχη. οτι δεμα πιασει το χερι, οχι απο ποτε εχει ερθει το καθενα... Κλασικά. Αυτό συμβαίνει συνήθως.
sleepychris Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, valkon είπε Καλά έτσι και δεν έρθουν τα keycaps θα πάω στα ελτα και θα ψάχνω εγώ τα δέματα. ποια και απο πού? κι εγω keycaps περιμενω!
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Το αφήνω εδω γιατι μπορει να το συναντήσετε και εσεις Μετά τρεις και βαλε μηνες ενα δεμα μου αφου ήρθε ελλαδα απι αλι, κόλλησε στο κέντρο διανομης 10 μερες χωρίς να προωθηθεί ποτέ στο τοπικό κατάστημα, λεω ας παω να δω τι γίνεται, ρωτάω στο md και μου λενε, αυτο άλλαξε, απο εδω θα παίρνετε απο εδω και πέρα τα δέματα, γιατί τα ελτα πλεον δεν εχουν ουτε τους μισούς ταχυδρομους. Με τις υγείες μας🤪
Christos21417 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Ξεκόλλησε επιτέλους. Τώρα θα κάνει περίπου μιάμιση εβδομάδα να φτάσει Βόλο και κοντά στις 3-4 εβδομάδες θα μείνει στο Μ.Δ. Βόλου.
thanasis00 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είναι λογικό να έχει κολλήσει σε αυτό το στάδιο από 19 Μαΐου; Είναι από aliexpress με το πιο απλό shipping method με την εταιρεία SUNYOU (tracking number της μορφής SYΧΧΧΧΧΧΧΧ): Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από thanasis00
Aurumnus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, thanasis00 είπε Καλησπέρα, είναι λογικό να έχει κολλήσει σε αυτό το στάδιο από 19 Μαΐου; Είναι από aliexpress με το πιο απλό shipping method με την εταιρεία SUNYOU (tracking number της μορφής SYΧΧΧΧΧΧΧΧ): Ναι. Είναι νωρίς ακόμα για το επόμενο στάδιο. Στις 1/6/2021 στις 12:58 ΜΜ, NikosKallithea είπε Το αφήνω εδω γιατι μπορει να το συναντήσετε και εσεις Μετά τρεις και βαλε μηνες ενα δεμα μου αφου ήρθε ελλαδα απι αλι, κόλλησε στο κέντρο διανομης 10 μερες χωρίς να προωθηθεί ποτέ στο τοπικό κατάστημα, λεω ας παω να δω τι γίνεται, ρωτάω στο md και μου λενε, αυτο άλλαξε, απο εδω θα παίρνετε απο εδω και πέρα τα δέματα, γιατί τα ελτα πλεον δεν εχουν ουτε τους μισούς ταχυδρομους. Με τις υγείες μας🤪 Το Μ.Δ. Καλλιθέας που ακριβώς είναι;
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 45 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Ναι. Είναι νωρίς ακόμα για το επόμενο στάδιο. Το Μ.Δ. Καλλιθέας που ακριβώς είναι; Εσπερίδων 121, Καλλιθέα 176 71 Δίπλα στο ταχυδρομείο της Ιφιγένειας 1
Aurumnus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εσπερίδων 121, Καλλιθέα 176 71 Δίπλα στο ταχυδρομείο της Ιφιγένειας Μήπως τυχαίνει να ξέρεις που βρίσκεται και η Μ.Δ. Αθήνας 17;
ALIEN-3- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 πλεον το δεμα κανει λιγοτερο απο μισο χρονο για να ερθει απο Κινα για Αθηνα ,απο οτι Αθηνα στον τελικο προορισμο του .Στα ελτα ειναι ολοι τους τραγικοι και δεν υπαρχει καμια δικαιολογια . Απαραδεκτοι !! 1
eliac7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Η τραγική ειρωνεία ξέρετε ποια είναι μέσα σε όλα αυτά; Ότι παρέλαβα πακέτο από Amazon Γερμανίας με ΕΛΤΑ Courier μέσα σε 4(!) ημέρες από την ημέρα παραγγελίας. Και κάθομαι και κοιτάω τα tracking numbers μου από Aliexpress που τελειώνουν σε NL και κάθονται 1 μήνα (και βλέπουμε...) στο τελωνείο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα