Dantε Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Σε μια βδομαδα δεν ερχονται αλλα σε καμια 10αρα μερες ναι. Οχι δεν ερχονται με ΕΛΤΑ.Με κουριερ ερχονται,αναλογα το τροπο αποστολης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Theodore1890 είπε Δηλαδή δεν έχει να κάνει με τις καθυστερήσεις των ΕΛΤΑ; Έρχεται πόρτα; 2/3 ήρθαν με DHL, 3η περιμένω ακόμα. Έχω διαβάσει εδώ όμως ότι σε μερικούς τα φέρνει η ACS. Το tracking είναι της μορφής CQXXXXXXXXXDE που θα περίμενες να παραδοθεί από ΕΛΤΑ, αλλά όταν μπει στη χώρα αλλάζει και παίρνει το ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ της DHL. Μπες στο parcelapp μόλις σκαναριστεί ότι ήρθε Ελλάδα για να δεις το νέο αριθμό και να το δεις στην DHL. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, dompred είπε 2/3 ήρθαν με DHL, 3η περιμένω ακόμα. Έχω διαβάσει εδώ όμως ότι σε μερικούς τα φέρνει η ACS. Το tracking είναι της μορφής CQXXXXXXXXXDE που θα περίμενες να παραδοθεί από ΕΛΤΑ, αλλά όταν μπει στη χώρα αλλάζει και παίρνει το ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ της DHL. Μπες στο parcelapp μόλις σκαναριστεί ότι ήρθε Ελλάδα για να δεις το νέο αριθμό και να το δεις στην DHL. Γιατι να περιμενεις να παραδοθει με ΕΛΤΑ? Με DHL paket ειναι το tracking που σου δινουν.Το βλεπεις και οταν ειναι γερμανια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, Dantε είπε Γιατι να περιμενεις να παραδοθει με ΕΛΤΑ? Με DHL paket ειναι το tracking που σου δινουν.Το βλεπεις και οταν ειναι γερμανια. Συνήθως το tracking αυτής της μορφής είναι που δίνουν τα εθνικά ταχυδρομεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2021 στις 4:03 ΜΜ, isaias1983 είπε Από Ολλανδία παραγγελία 23/3 κ αποστολή 24/3...νομίζω Τρίτη Τετάρτη θα το έχω Χανιά! Αυτό το κλείσιμο από Κ.Α.Τ. εκεί 'μαρτυρεί' ότι το δέμα δεν πήγε στον τελωνειακό έλεγχο (και προφανώς όχι τυχαία), οπότε το πήρε πιο γρήγορα η διανομή των ΕΛΤΑ (είναι σύνηθες αυτό, σε αυτά τα δέματα). Ερωτήσεις 1) Είναι κανονικό Ολλανδικό δέμα; Η απάντηση λογικά είναι όχι (καθώς βλέπω στην αρχή ότι γίνεται 'Pre-advised to PostNL') 2) Είναι μήπως 'next tracking number' από εταιρία logistics, που έχει κάνει ήδη εκτελωνισμό αλλού; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από nikosgiann78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 οι καθυστερησεις των ΕΛΤΑ ειναι επος 1/4/2021, 11:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 6/3/2021, 06:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Συνάδελφοι σας εχει τύχει ποτέ αυτό? Δέμα απο Ευρωπαική αποθήκη του Banggood φτάνει Ελλάδα, και στις 1/4 φτάνει Μοσχάτο. Σήμερα μου εμφανίζει μια εγγραφή 3/4 εκφώρτωση απο Μεταφορικό μέσο στο Αεροδρόμιο.... Τι στο καλό συμβαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 58 λεπτά πριν, nkarama είπε Συνάδελφοι σας εχει τύχει ποτέ αυτό? Δέμα απο Ευρωπαική αποθήκη του Banggood φτάνει Ελλάδα, και στις 1/4 φτάνει Μοσχάτο. Σήμερα μου εμφανίζει μια εγγραφή 3/4 εκφώρτωση απο Μεταφορικό μέσο στο Αεροδρόμιο.... Τι στο καλό συμβαίνει? νομίζω πως φόρτωσαν τον σάκο κατά λάθος και δεν είχαν παραστατικά για να προχωρήσει η διανομή και το γύρισαν πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Το ποσταρω οχι γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο, για ονομα, οταν υπαρχουν παιδια που περιμενουν πολλους μηνες, αλλα για το agony οτι θα παραμεινει Θεσσαλονικη ισως και για παντα 😄 Συν οτι σε 13 μερες εφτασε απο Κινα και να το παρω εδω θα χρειαστω τουλαχιστον 5πλασιο χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Αυτό το κλείσιμο από Κ.Α.Τ. εκεί 'μαρτυρεί' ότι το δέμα δεν πήγε στον τελωνειακό έλεγχο (και προφανώς όχι τυχαία), οπότε το πήρε πιο γρήγορα η διανομή των ΕΛΤΑ (είναι σύνηθες αυτό, σε αυτά τα δέματα). Ερωτήσεις 1) Είναι κανονικό Ολλανδικό δέμα; Η απάντηση λογικά είναι όχι (καθώς βλέπω στην αρχή ότι γίνεται 'Pre-advised to PostNL') 2) Είναι μήπως 'next tracking number' από εταιρία logistics, που έχει κάνει ήδη εκτελωνισμό αλλού; https://www.corepad.de/en/ Από εδώ είναι η παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Παρελαβα σημερα (Αθηνα) παραγγελιες απο Ali που εγιναν απο 18 εως 21 δεκεμβριου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Τυχερός .. εμένα κόλλησαν στο κ.δ.μ Κηφισιάς εδω και μια βδομάδα . Εννοείται τηλέφωνα δεν απαντάνε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Παιδιά μην αγχώνεστε για όλους υπάρχει ελπίδα σήμερα μου ήρθε από AliExpress unregister με tracking s0000 μετά από 92 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
41ex Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Μετά απο 3 μήνες ήρθε σήμερα απο AliExpress !! 2021-04-01 12:50 Delivering Shipment at local distribution center 2021-01-11 15:59 Arrived at destination country 2021-01-10 22:00 Departed country of origin 2021-01-07 21:33 Shipment accepted by airline 2021-01-07 19:45 Shipment left country of origin warehouse 2021-01-07 06:59 Shipment at country of origin warehouse 2021-01-06 20:45 Shipment dispatched 2021-01-03 10:56 [China]Shipment ready for dispatch To κουτί γράφει οτι ήρθε απο Ολλανδία PostNL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Όταν έχει status αναμονή για τελωνείο σημαίνει ότι θα πληρώσω σίγουρα extra ? Δεν έχω ιδέα γιατί πρώτη φορά παίρνω κάτι με china post , εντωμεταξυ το αντικείμενο έχει κόστος 16 ευρώ με έξοδα αποστολής το οποίο σημαίνει ότι δεν πρέπει να πληρώσω τίποτα παραπάνω 😒 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα