leo066 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δεν είναι fake, το parcelapp τα έχει κάνει μαντάρα τώρα τελευταία. Αποστολη από Amazon δεν έχει φτάσει ακόμη Ελλάδα για να εμφανιστεί στα ΕΛΤΑ.
aler45 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Παραγγελιά από amazon.de 27 δεκεμβρίου με υποτιθέμενη παράδοση σήμερα έχει κολλήσει από 30 Δεκεμβρίου στο παρακάτω status: (Ήταν δυο διαφορετικές παραγγελίες που το αμαζον τις έστειλε μαζί) Spoiler Delivery By Hrvatska posta Tracking ID: PW2364ΧΧΧΧΧGR Monday, 30 December 8:16 PM Package departed an Amazon facility Prato della Corte, Rome IT Μίλησα με το cs της amazon και μου είπαν ότι πρέπει να μιλήσουν με την amazon logistics καθώς το σύστημα τους δείχνει ότι έχει παραληφθεί από τα ΕΛΤΑ, θα έπρεπε να έχει φτάσει Αθήνα τόσες μέρες μετά. Έχει χαθεί? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από aler45
specre Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 32 λεπτά πριν, aler45 είπε Παραγγελιά από amazon.de 27 δεκεμβρίου με υποτιθέμενη παράδοση σήμερα έχει κολλήσει από 30 Δεκεμβρίου στο παρακάτω status: Απόκρυψη περιεχομένων Delivery By Hrvatska posta Tracking ID: PW2364ΧΧΧΧΧGR Monday, 30 December 8:16 PM Package departed an Amazon facility Prato della Corte, Rome IT Μίλησα με το cs της amazon και μου είπαν ότι πρέπει να μιλήσουν με την amazon logistics καθώς το σύστημα τους δείχνει ότι έχει παραληφθεί από τα ΕΛΤΑ, θα έπρεπε να έχει φτάσει Αθήνα τόσες μέρες μετά. Έχει χαθεί? Το tracking number δεν φαίνεται ούτε στο https://parcelsapp.com/en/tracking/ ούτε στο https://www.elta-courier.gr/search , μέχρι να το παραλάβουν τα ΕΛΤΑ (courier). Έχω 2 παραγγελίες από amazon.de. Τι μια (29/12) την σπάσανε σε 2 πακέτα με 2 tracking numbers και είναι από 6/01 στο Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ (είχαν περάσει και τα 2 από το Prato della Corte, Rome IT στις 05/01). Η άλλη είναι από 07/01 και έχει φτάσει σήμερα στο Spilamberto, Modena IT. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορεί να καθυστερήσανε τα ΕΛΤΑ να το σκανάρουν. Πιστεύω ότι δεν χάθηκε και ότι θα το δεις να ξεκολλάει τις επόμενες ημέρες. Φυσικά άσε το amazon να το ψάξει, μπας και βάλει και κανένα "χέρι" στο ΕΛΤΑ.
aler45 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, specre said: Το tracking number δεν φαίνεται ούτε στο https://parcelsapp.com/en/tracking/ ούτε στο https://www.elta-courier.gr/search , μέχρι να το παραλάβουν τα ΕΛΤΑ (courier). Έχω 2 παραγγελίες από amazon.de. Τι μια (29/12) την σπάσανε σε 2 πακέτα με 2 tracking numbers και είναι από 6/01 στο Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ (είχαν περάσει και τα 2 από το Prato della Corte, Rome IT στις 05/01). Η άλλη είναι από 07/01 και έχει φτάσει σήμερα στο Spilamberto, Modena IT. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορεί να καθυστερήσανε τα ΕΛΤΑ να το σκανάρουν. Πιστεύω ότι δεν χάθηκε και ότι θα το δεις να ξεκολλάει τις επόμενες ημέρες. Φυσικά άσε το amazon να το ψάξει, μπας και βάλει και κανένα "χέρι" στο ΕΛΤΑ. Φυσικά και θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα αλλά με ξάφνιασε το γεγονός ότι αργούν τόσο. Συνήθως ακόμα και σε περιόδους αιχμής πέρσι για παράδειγμα δεν αργούσαν τόσο. Φαντάζομαι στα ΕΛΤΑ οφείλεται η καθυστέρηση! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από aler45
specre Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, aler45 είπε Φαντάζομαι στα ΕΛΤΑ οφείλετε η καθυστέρηση! Ναι αυτό πιστεύω κι εγώ. Εμένα στο tracking του amazon, μετά το Prato della Corte, Rome IT εμφάνισε την παραλαβή από τα ΕΛΤΑ. Άρα πιστεύω πως δεν έχουν ανοίξει ακόμα τον σάκο αυτόν για να σκανάρουν και τα δικά σου δέματα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από specre 1
leo066 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, aler45 είπε Παραγγελιά από amazon.de 27 δεκεμβρίου με υποτιθέμενη παράδοση σήμερα έχει κολλήσει από 30 Δεκεμβρίου στο παρακάτω status: (Ήταν δυο διαφορετικές παραγγελίες που το αμαζον τις έστειλε μαζί) Απόκρυψη περιεχομένων Delivery By Hrvatska posta Tracking ID: PW2364ΧΧΧΧΧGR Monday, 30 December 8:16 PM Package departed an Amazon facility Prato della Corte, Rome IT Μίλησα με το cs της amazon και μου είπαν ότι πρέπει να μιλήσουν με την amazon logistics καθώς το σύστημα τους δείχνει ότι έχει παραληφθεί από τα ΕΛΤΑ, θα έπρεπε να έχει φτάσει Αθήνα τόσες μέρες μετά. Έχει χαθεί? Και μένα το τελευταίο update είναι ίδιο με το δικό σου αλλά 3/1 αντί 30/12 που είναι το δικό σου
kofer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, aler45 είπε Μίλησα με το cs της amazon και μου είπαν ότι πρέπει να μιλήσουν με την amazon logistics καθώς το σύστημα τους δείχνει ότι έχει παραληφθεί από τα ΕΛΤΑ, θα έπρεπε να έχει φτάσει Αθήνα τόσες μέρες μετά. Τα ΕΛΤΑ Courier τελευταία το έχουν κάνει σύστημα να μην τα φέρνουν σπίτι. Ρώτησε στο τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ Courier με τον αριθμό αποστολής. Το Amazon είναι πολύ τυπικό με τις ημερομηνίες.
Yannis35 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, Παρήγγειλα μια κάρτα 5ber η οποία έρχεται με china post και tracking number R + 15 ψηφία, πολύ πιθανόν σε απλο ταχυδρομικό φάκελλο. Εδώ και μια βδομάδα έχει κολλήσει στο arrived in AMS. Ξέρει κανένας αν υπάρχει πιθανότητα να έχει προχωρήσει και να μην φαίνεται στο tracking, ή απλά έχει κολλήσει στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ? Ps. Το αρχικό tracking άρχιζε με AT και τελείωνε σε CN , αν αυτό βοηθάει Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από Yannis35
Mr.kostas Δημοσ. Τρίτη στις 04:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:17 μμ Καλησπέρα έχω ένα θέμα και θέλω να μου πείτε τι κινήσεις πρέπει να κάνω γιατί έχω χάσει λίγο την μπάλα… τέλη Δεκεμβρίου είχα κάνει μια παραγγελία από το eBay και λέγανε πως θα έρθει στον χώρο μου από της 10 μέχρι 17 του μήνα… ακριβώς στης 17 του μήνα με παίρνουν τηλέφωνο από τα ΕΛΤΑ και με ρωτήσανε για μια επιβεβαίωση της οδού και ότι θα περάσουν εκεί το απόγευμα… ε λοιπόν τπτ τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε να μιλήσω με την κουριερ και πάω από κοντά εκεί δεν βρήκαν τπτ και να πάω να ξανά καλέσω στο κανονικό ΕΛΤΑ όχι στα ΕΛΤΑ κούριερ και περνώ τηλέφωνο εκεί και ούτε εκεί δεν υπήρχε το δέμα… και όχι τπτ άλλο δεν μου εχουνε αφήσει καν χαρτί και δεν ξέρω τώρα τι να κάνω για να το παραλάβω πόσο μάλλον να το βρω… τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω?
leo066 Δημοσ. Τρίτη στις 05:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:39 μμ 1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα έχω ένα θέμα και θέλω να μου πείτε τι κινήσεις πρέπει να κάνω γιατί έχω χάσει λίγο την μπάλα… τέλη Δεκεμβρίου είχα κάνει μια παραγγελία από το eBay και λέγανε πως θα έρθει στον χώρο μου από της 10 μέχρι 17 του μήνα… ακριβώς στης 17 του μήνα με παίρνουν τηλέφωνο από τα ΕΛΤΑ και με ρωτήσανε για μια επιβεβαίωση της οδού και ότι θα περάσουν εκεί το απόγευμα… ε λοιπόν τπτ τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε να μιλήσω με την κουριερ και πάω από κοντά εκεί δεν βρήκαν τπτ και να πάω να ξανά καλέσω στο κανονικό ΕΛΤΑ όχι στα ΕΛΤΑ κούριερ και περνώ τηλέφωνο εκεί και ούτε εκεί δεν υπήρχε το δέμα… και όχι τπτ άλλο δεν μου εχουνε αφήσει καν χαρτί και δεν ξέρω τώρα τι να κάνω για να το παραλάβω πόσο μάλλον να το βρω… τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω? Το τρακινγκ τι λέει; Που είναι το δέμα;
Mr.kostas Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 μμ 5 ώρες πριν, leo066 είπε Το τρακινγκ τι λέει; Που είναι το δέμα; Δεν μου έχει tracking έχω επικοινωνήσει με το κατάστημα από την Αγγλία και μου λέει ότι στο δέμα μου δεν έχει βάλει κάποιο είδους tracking… γίνεται κάτι τέτοιο?
kofer Δημοσ. χθες στις 12:00 πμ Δημοσ. χθες στις 12:00 πμ 55 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Δεν μου έχει tracking έχω επικοινωνήσει με το κατάστημα από την Αγγλία και μου λέει ότι στο δέμα μου δεν έχει βάλει κάποιο είδους tracking… γίνεται κάτι τέτοιο? Εφόσον δεν έχει tracking number δεν πρόκειται να το βρεις με τίποτα. Το έστειλε "απλό". Απλά άνοιξε case στο ebay για να πάρεις πίσω τα λεφτά σου.
Mr.kostas Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Στις 22/1/2025 στις 12:00 ΠΜ, kofer είπε Εφόσον δεν έχει tracking number δεν πρόκειται να το βρεις με τίποτα. Το έστειλε "απλό". Απλά άνοιξε case στο ebay για να πάρεις πίσω τα λεφτά σου. Μίλησα μαζί του και εκεί που καταλήξαμε είναι ότι θα μου το ξανά στείλει και μέσα σε 5-15 μέρες θα το λάβω… τραγικό αλλά τι να κάνω τώρα θα περιμένω
kofer Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε Μίλησα μαζί του και εκεί που καταλήξαμε είναι ότι θα μου το ξανά στείλει και μέσα σε 5-15 μέρες θα το λάβω… τραγικό αλλά τι να κάνω τώρα θα περιμένω Πρόσεχε μήπως σε κοροϊδεύει, γιατί αν περάσει αρκετός χρόνος από το estimated delivery μετά δεν μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω και θα τα χάσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα