Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leo066 είπε

Γιατί σου κάνει εντύπωση? Αν επέλεξες διαφορετικό τρόπο αποστολής θα έρθουν με διαφορετικό. Η choice επιλογή που έχει το alie συνήθως έρχονται με ACS.

Γιατί συνήθως τα μαζεύουν και τα στέλνουν όλα μαζί. Ασχέτως αν είναι choice…. Δεν μου έχουν έρθει ποτέ μεμονωμένα πακέτα. 

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, iceman είπε

Πρακτικά μπορεί να το αναζητήσει κανείς ; 
Εχω δώσει τη διεύθυνση του γραφείο στο κέντρο αλλά ΕΛΤΑ πχ δεν έχουμε δει ποτε. 
Απλα δεν υπάρχουν … 

Κάποιος τρόπος προσέγγισης; 
Μου κανει εντύπωση πάντως που ενώ όλα έρχονται με acs πολλές παραγγελίες μαζί αυτά τα 2 items έρχονται μόνα τους στο άσχετο με απλό ταχυδρομείο και χρέωση κιόλας 

Τα "Aliexpress Saver Shipping", "Aliexpress Selection Saver", "Cainiao Super Economy" και "Cainiao Super Economy Global" ειναι για πιο φτηνά προϊόντα (8,5€ και κάτω) και ειναι απλή αποστολη (semitrackable) παίρνουν tracking number της μορφής UA*********HU και έρχονται με τα ΕΛΤΑ (παράδοση σε περίπου 30-45 μέρες) και τα UC********HU το ίδιο ειναι.

Στα semitrackable (απλή αποστολη) φαίνεται η πορεία του δέματος μέχρι να φτάσει στα ΕΛΤΑ. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα).

• Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ"
  • Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/424/#findComment-60122907

δλδ αν βλέπεις στο parcelsapp "Arrived at local delivery center" / "Έφτασε στο τοπικό κέντρο παράδοσης" η ημερομηνία που εμφανίστηκε θα ειναι και η μέρα που τα ΕΛΤΑ σκαναρισαν το δέμα σου και θα έχει πάρει τον δρόμο προς την μονάδα διανομής της περιοχής σου που σε εξυπηρετεί. Συνήθως κάνει καμιά 10αρια μέρες να παραδοθεί, αλλά εξαρτάται και από το τοπικό κατάστημα δλδ πόσο συχνά βγαίνει ο ταχυδρόμος. Λόγω τον ημερών λογικά θα υπάρχει πιο μεγάλη καθυστερήσει.

Επισης μπορεί να φτάσει στο κατάστημα και να μείνει εκεί για μήνες, όπως έχουν αναφέρει και άλλοι.

Αν έχουν περασει τουλάχιστον 10 μέρες από το "Arrived at local delivery center" / "Έφτασε στο τοπικό κέντρο παράδοσης" το καλύτερο ειναι να πας και να το αναζητήσεις, αλλά μη δίνεις tracking number γιατι τα σαΐνια στα ΕΛΤΑ θα κοιτάξουν στο pc και θα δουν ότι βλέπουμε και εμείς και θα σου πούνε ότι να ναι. Καλύτερα να το αναζητήσεις με το όνομα σου και την διεύθυνση.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, akalyptos99 είπε

καλησπερα παιδια αυτο παιζει να εχει χαθει?

Κάποιες αποστολές από Γερμανία έρχονται οδικώς και λόγω εορτών ίσως καθυστέρησε. Περίμενε 10 μέρες να δεις την εξέλιξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, akalyptos99 είπε

καλησπερα παιδια αυτο παιζει να εχει χαθει?

Screenshot_9.jpg

Πιο πιθανό όχι, σπάνια χάνονται δέματα από τα ΕΛΤΑ. Δες εδώ parcelsapp αν βλέπεις το "Arrived at local delivery center" / "Έφτασε στο τοπικό κέντρο παράδοσης" τοτε ισχύει ότι γράφω πιο πάνω.

9 ώρες πριν, iceman είπε

Στο κέντρο - σύνταγμα που θα μπορέσω να το δω αυτό ; 
δεν είναι σαν να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα ; 

Δεν ξέρω ποια μονάδα διανομής σε εξυπηρετεί. Λογικά ειναι η πιο κοντινή στο σπίτι σου.

Δεν έχω ιδέα από Αθήνα, μήπως ειναι αυτό https://www.xo.gr/profile/profile-911066174/el/ η έστω πάρε εκεί τηλ. και ρώτα αν εξυπηρετούν την περιοχή σου.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, sakisgri είπε

Πιο πιθανό όχι, σπάνια χάνονται δέματα από τα ΕΛΤΑ. Δες εδώ parcelsapp αν βλέπεις το "Arrived at local delivery center" / "Έφτασε στο τοπικό κέντρο παράδοσης" τοτε ισχύει ότι γράφω πιο πάνω.

Δεν ξέρω ποια μονάδα διανομής σε εξυπηρετεί. Λογικά ειναι η πιο κοντινή στο σπίτι σου.

Δεν έχω ιδέα από Αθήνα, μήπως ειναι αυτό https://www.xo.gr/profile/profile-911066174/el/ η έστω πάρε εκεί τηλ. και ρώτα αν εξυπηρετούν την περιοχή σου.

αυτο γραφει Processing completed at originFrankfurt am Main, DE

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akalyptos99 είπε

αυτο γραφει Processing completed at originFrankfurt am Main, DE

Αυτό σημαίνει ότι το πακέτο έχει φύγει από τη χώρα του αποστολέα. Λογικά η επόμενη ενημέρωση θα ειναι όταν τα ΕΛΤΑ σκαναρουν το δέμα σου, όπως γράφω και πιο πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς μεγάλες καθυστερήσεις σε δέματα από Aliexpress από την ΑCS; image.png.39bc10572a01b5e44bad1f3ee8946dc4.png

Έχει χαθεί το πακέτο ή να το περιμένω;image.png.ab7b3d13aeef9fcfea150006425cdc55.png

To bot εν τω μεταξύ βγάζει τα δικά του... 😵

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ.

Οπλίσου με υπομονή και ένα καφέ και πάρε τους τηλέφωνο.

Η πιθανότητα είναι όντως να έχει επιλεχθεί για να πάει σε locker (το κάνουν αυτόματα για πολλά πλέον αν δε το προλάβεις) αλλά να μη το έχουν βάλει ακόμη λόγω γιορτών ή άλλης αιτίας.

Δημοσ.
Στις 6/1/2025 στις 1:40 ΜΜ, sakisgri είπε

Αυτό σημαίνει ότι το πακέτο έχει φύγει από τη χώρα του αποστολέα. Λογικά η επόμενη ενημέρωση θα ειναι όταν τα ΕΛΤΑ σκαναρουν το δέμα σου, όπως γράφω και πιο πάνω.

βλεπω στο parcelapp οτι παραδοθηκε σε καποιον αλλα αυτος δεν ειμαι εγω ουτε μενω αθηνα στο site τον ελτα γραφει το ιδιο ακομη  Αποστολή αντικειμένου τι μπορει να εχει γινει?

Screenshot_12.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akalyptos99 είπε

βλεπω στο parcelapp οτι παραδοθηκε σε καποιον αλλα αυτος δεν ειμαι εγω ουτε μενω αθηνα στο site τον ελτα γραφει το ιδιο ακομη  Αποστολή αντικειμένου τι μπορει να εχει γινει?

Screenshot_12.jpg

Αν δεν εχεις κάνει κάποιο λάθος με τα tracking number φοβάμαι πως μπορεί να πήρες fake tracking number. Δες και μια στο 17track τι γράφει. Αν γράφει το ίδιο άνοιξε dispute.

Btw από που έκανες την παραγγελία;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sakisgri είπε

Αν δεν εχεις κάνει κάποιο λάθος με τα tracking number φοβάμαι πως μπορεί να πήρες fake tracking number. Δες και μια στο 17track τι γράφει. Αν γράφει το ίδιο άνοιξε dispute.

Btw από που έκανες την παραγγελία;

στο 17track γραφει αυτο απο Screenshot_17.jpg.79ece133bb52e357508e38b5a4cc2a2d.jpgdhgate ειναι η παραγγελια

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, akalyptos99 είπε

στο 17track γραφει αυτο απο Screenshot_17.jpg.79ece133bb52e357508e38b5a4cc2a2d.jpgdhgate ειναι η παραγγελια

Θα έλεγα να το κοιτάξεις στην dhl.

Δες εδώ μια  περίπτωση που είχα λάβει fake tracking number από πωλητή του Aliexpress και πως το βρήκα. https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/511/#findComment-60499199

Αν δεν βγάλεις άκρη και θέλεις στείλε μου το tracking number να το δω εγώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sakisgri είπε

Θα έλεγα να το κοιτάξεις στην dhl.

Δες εδώ μια  περίπτωση που είχα λάβει fake tracking number από πωλητή του Aliexpress και πως το βρήκα. https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/511/#findComment-60499199

Αν δεν βγάλεις άκρη και θέλεις στείλε μου το tracking number να το δω εγώ.

σου στελνω πμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...