Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα μια παραγγελία απο το myεικονα και ενω επελεξα την παράδοση με box now, έβαλα μάλιστα και το κοντινότερο μου box, μου ήρθε προχθές μήνυμα ότι τη δώσανε στα elta courier . Συνεργάζεται με τη box now ή κάνανε μ@λ@κι@ στο myικονα ?

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 hours ago, panosno1com said:

Εκανα μια παραγγελία απο το myεικονα και ενω επελεξα την παράδοση με box now, έβαλα μάλιστα και το κοντινότερο μου box, μου ήρθε προχθές μήνυμα ότι τη δώσανε στα elta courier . Συνεργάζεται με τη box now ή κάνανε μ@λ@κι@ στο myικονα ?

Για Μαμακία της myicona το κόβω, εφόσον διάλεξες την Box, με αυτήν θα ερχόταν, συνεργασια Ελτα με Box now δεν υπάρχει. Τώρα δίνω μία πιθανότητα τα Κουτιά της Box στην περιοχή σου να έχουν γεμίσει και για να μη στο καθυστερήσουν, να το δώσανε στα Ελτα?, ιδίως αν είναι μεγάλο

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι στο φόρουμ συγνώμη που σας ζαλίζω ξανά αλλά το ΕΛΤΑ θα με στείλει στο Δαφνί στο τέλος όπως θυμάστε το δέμα που περιμένω από αλι έχει κολλήσει από τις 18 Οκτωβρίου στο τελωνείο του αεροδρομίου Αθηνών λέτε αν τους πάρω γω ένα τηλέφωνο απευθείας να βγάλω άκρη;  Γιατί αλλιώς δεν βλέπω να γίνεται δουλίτσα όχι τίποτα άλλο απλά έκανα και refund στο κατάστημα και μου απάντησαν ότι δεν το κάνουν δεκτό με την αιτιολογία ότι το έστειλαν αυτοί το αντικείμενο πράγμα που ισχύει όντως δεν λένε ψέματα οι άνθρωποι απλά μπλέξαμε με κοπριτες εδώ 

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Ρε παιδιά το banggood με τι στέλνει ; tracking number UJ8866****1YP

Έχουν κάνει 2 ανεπιτυχείς προσπαθειες παράδοσης και καλά λέει το tracking.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, foler79 είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Ρε παιδιά το banggood με τι στέλνει ; tracking number UJ8866****1YP

Έχουν κάνει 2 ανεπιτυχείς προσπαθειες παράδοσης και καλά λέει το tracking.

Ανάλογα την αξία του δέματος, τα φτηνά με απλή αποστολη δλδ ΕΛΤΑ (μάλλον κάτω από τα 8,5€) Τα πιο ακριβά με courier.

Για tracking number από τα ΕΛΤΑ φαινεται. Βάλε μια το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/ και δες ποια courier σου βγάζει.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sakisgri είπε

Ανάλογα την αξία του δέματος, τα φτηνά με απλή αποστολη δλδ ΕΛΤΑ (μάλλον κάτω από τα 8,5€) Τα πιο ακριβά με courier.

Για tracking number από τα ΕΛΤΑ φαινεται. Βάλε μια το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/ και δες ποια courier σου βγάζει.

Τελικά μου  το έφερε σήμερα η acs. Στο site που έβαλες έδειχνε όντως ότι το έχει η acs ενώ στα άλλα όχι.

Σε ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, foler79 είπε

Τελικά μου  το έφερε σήμερα η acs. Στο site που έβαλες έδειχνε όντως ότι το έχει η acs ενώ στα άλλα όχι.

Σε ευχαριστώ.

Λογικά στο https://parcelsapp.com/  θα έβγαλε next tracking number της ACS 10ψηφιο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikosokey είπε

Τι να σημαινει αυτο παιδες?

εχει ξανααναφερθει και πιο παλια ... 

Κάνε λίγο υπομονή μέχρι Τρίτη-Τετάρτη, να δεις πως θα εξελιχθεί.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kofer είπε

Κάνε λίγο υπομονή μέχρι Τρίτη-Τετάρτη, να δεις πως θα εξελιχθεί.

Σε ευχαριστω.

Να μην εχουν χαθει τα αντικειμενα μεσα  με νοιαζει το εστειλε σαν gift 10$.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή χρονιά ! Θα το κοψω το Ali. Μιλάμε για απατεώνες ΓΤΧΤ. 

Είναι 2 αποστολές με αποστολή δήθεν μέσω Ουγγαρίας και δεν λένε να έρθουν ούτε βγάζω άκρη. 

Οτιδήποτε άλλο έχω παραγγείλει έρχεται σωστά μέσω ACS που και αυτοί πήγαν να με φορτώσουν να τρέχω σε κουτιά τους να παραλάβω από εκεί αλλά τους έκτακτα και μου τα φέρνουν στο γραφείο. 

Όσον αφορά τις 2 παραπάνω περιπτώσεις οι απατεώνες δεν κάνουν refund και μου έχουν φάει τα λεφτά. Η πρώτη κιόλας παραγγελία είναι αποστολή από 17/11.

UC055560296HU

UC058415315HU

Ανύπαρκτες εταιρείες πρέπει να είναι και κοροϊδεύουν τον κόσμο οι αληταραδες οι Κινέζοι.

Καμιά ιδέα τι να επικαλεστώ στο refund process; Βάζω screenshot από 17τρακ αλλά δεν το δέχονται. 

Το να παίρνω σβαρνα το local post office που μου γράφουν οι απατεώνες οι Κινέζοι είναι σαν ψύλλος στα άχυρα. 

Επεξ/σία από iceman
Δημοσ.
On 28/12/2024 at 21:15, survivor471 said:

Καλησπέρα και πάλι στο φόρουμ συγνώμη που σας ζαλίζω ξανά αλλά το ΕΛΤΑ θα με στείλει στο Δαφνί στο τέλος όπως θυμάστε το δέμα που περιμένω από αλι έχει κολλήσει από τις 18 Οκτωβρίου στο τελωνείο του αεροδρομίου Αθηνών λέτε αν τους πάρω γω ένα τηλέφωνο απευθείας να βγάλω άκρη;  Γιατί αλλιώς δεν βλέπω να γίνεται δουλίτσα όχι τίποτα άλλο απλά έκανα και refund στο κατάστημα και μου απάντησαν ότι δεν το κάνουν δεκτό με την αιτιολογία ότι το έστειλαν αυτοί το αντικείμενο πράγμα που ισχύει όντως δεν λένε ψέματα οι άνθρωποι απλά μπλέξαμε με κοπριτες εδώ 

3 minutes ago, iceman said:

Καλή χρονιά ! Θα το κοψω το Ali. Μιλάμε για απατεώνες ΓΤΧΤ. 

Είναι 2 αποστολές με αποστολή δήθεν μέσω Ουγγαρίας και δεν λένε να έρθουν ούτε βγάζω άκρη. 

Οτιδήποτε άλλο έχω παραγγείλει έρχεται σωστά μέσω ACS που και αυτοί πήγαν να με φορτώσουν να τρέχω σε κουτιά τους να παραλάβω από εκεί αλλά τους έκτακτα και μου τα φέρνουν στο γραφείο. 

Όσον αφορά τις 2 παραπάνω περιπτώσεις οι απατεώνες δεν κάνουν refund και μου έχουν φάει τα λεφτά. Η πρώτη κιόλας παραγγελία είναι αποστολή από 17/11.

UC055560296HU

UC058415315HU

Ανύπαρκτες εταιρείες πρέπει να είναι και κοροϊδεύουν τον κόσμο οι αληταραδες οι Κινέζοι.

Καμιά ιδέα τι να επικαλεστώ στο refund process; Βάζω screenshot από 17τρακ αλλά δεν το δέχονται. 

Το να παίρνω σβαρνα το local post office που μου γράφουν οι απατεώνες οι Κινέζοι είναι σαν ψύλλος στα άχυρα. 

Σαν τις περιπτώσεις σας, μου ήρθε δέμα με Ελτά στους 3 μήνες. Όπως τα λέτε, δεν μπορείς να δικαιωθείς για refund αφού τα έχουν στείλει αλλά με τον πιό αργό τρόπο που υπάρχει χωρίς επαρκή tracking παρακολούθηση. Μόνο υπομονή & κάποια στιγμή περίπου στο τρίμηνο θα έρθουν. Εμένα το είχε αφήσει ο ταχυδρόμος χύμα στην είσοδο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...