Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alpa94 είπε

Καλησπέρα σε όλους . Περιμένω δέμα από το εξωτερικό το οποίο έχει ανατεθεί στα elta courier και έχει φτάσει και σκαναριστεί στο Κ.Δ. Αττικής από της 5 του μήνα. Έκτοτε δεν υπάρχει κανένα νεότερο. Τι τηλέφωνα έχω πάρει , τι εμαιλ έχω στείλει , τι τους έχω πει ώστε να πάω εγώ ο ίδιος να το παραλάβω και είτε δεν απαντάνε (στα emails) είτε μου λένε ότι απλά πρέπει να περιμένω. Έχω τρελαθεί, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα σε αυτή τη χώρα .

Σας παρακαλώ πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να πάρω το δέμα μου. Σκέφτομαι μέχρι και να προχωρήσω σε καταγγελία καθώς είναι κατ'επείγον να το παραλάβω.

απο της 3 του μηνος τα ιδια στο κ.δ αττικης

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, akalyptos99 είπε

Απίστευτο. Να κάνω μια ερώτηση ; Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος όλοι μαζί να κάνουμε κάτι γιαυτό; Δεν γίνεται ρε παιδιά να πληρώνουμε για δέμα (εγώ έχω πληρώσει) και με το έτσι θέλω και νταβατζιλίκια να το παραδίδουν όποτε αυτοί γουστάρουν. Και αυτό δεν το λέω μόνο για τη δική μου περίπτωση τώρα, αλλά κάπως θα πρέπει να υπάρξει τρόπος να μπει τέλος σε αυτές τις τακτικές.

Επεξ/σία από alpa94
Δημοσ.

Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα θεματακι με τα ΕΛΤΑ λοιπόν έχουμε και λέμε:  Έκανα παραγγελία στο AliExpress (απλή αποστολή που δεν ιχνηλατειται)στις 2/10 στις 18/10 έφτασε στο αεροδρόμιο Αθηνών και από τότε δεν υπάρχει πρόοδος το περιμένω Θεσσαλονίκη τίποτα πάω στο τοπικό ΕΛΤΑ δεν έχουν ιδέα που είναι, παίρνω στα κεντρικά μου λένε ενδέχεται να πήγε στο τοπικό αλλά να επιστράφηκε πίσω, κάνω refund request στο AliExpress μου το απορρίπτουν γιατί το προϊόν στάλθηκε κανονικά και μου λένε μιλά με το τοπικό ταχυδρομείο δεν ξέρω τι να κάνω δεν έχει κάποια σούπερ αξία το δέμα αλλά το χρειάζομαι τι μπορώ να κάνω υπάρχει κάποιος που να έχει κάποια παρόμοια εμπειρία και μπορεί να με καθοδηγήσει τι να κάνω για να παραλάβω το αντικείμενο μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγγνώμη για την μακροσκελή ανάρτηση 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, survivor471 είπε

Έκανα παραγγελία στο AliExpress (απλή αποστολή που δεν ιχνηλατειται)στις 2/10 στις 18/10 έφτασε στο αεροδρόμιο Αθηνών και από τότε δεν υπάρχει πρόοδος

Απλή αποστολή από AliExpress που δεν έφτασε = Το ξεχνάς!
Τελευταία απορρίπτουν όλες τις επιστροφές χρημάτων, ακόμα και για χαλασμένα προϊόντα. Αν θες κάτι φτηνό να παίρνεις μαζί και κάτι άλλο, ώστε το σύνολο να είναι πάνω από 10ευρώ, έτσι έρχονται πολύ γρήγορα και με courier (ACS).

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kofer είπε

Απλή αποστολή από AliExpress που δεν έφτασε = Το ξεχνάς!
Τελευταία απορρίπτουν όλες τις επιστροφές χρημάτων, ακόμα και για χαλασμένα προϊόντα. Αν θες κάτι φτηνό να παίρνεις μαζί και κάτι άλλο, ώστε το σύνολο να είναι πάνω από 10ευρώ, έτσι έρχονται πολύ γρήγορα και με courier (ACS).

Δηλαδή δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το λάβω έτσι; Τι να πω την πάτησα τώρα όπως και να χει ευχαριστώ για τη συμβουλή θα την έχω κατά νου για μελλοντικές παραγγελίες 

Δημοσ.
1 hour ago, survivor471 said:

Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα θεματακι με τα ΕΛΤΑ λοιπόν έχουμε και λέμε:  Έκανα παραγγελία στο AliExpress (απλή αποστολή που δεν ιχνηλατειται)στις 2/10 στις 18/10 έφτασε στο αεροδρόμιο Αθηνών και από τότε δεν υπάρχει πρόοδος το περιμένω Θεσσαλονίκη τίποτα πάω στο τοπικό ΕΛΤΑ δεν έχουν ιδέα που είναι, παίρνω στα κεντρικά μου λένε ενδέχεται να πήγε στο τοπικό αλλά να επιστράφηκε πίσω, κάνω refund request στο AliExpress μου το απορρίπτουν γιατί το προϊόν στάλθηκε κανονικά και μου λένε μιλά με το τοπικό ταχυδρομείο δεν ξέρω τι να κάνω δεν έχει κάποια σούπερ αξία το δέμα αλλά το χρειάζομαι τι μπορώ να κάνω υπάρχει κάποιος που να έχει κάποια παρόμοια εμπειρία και μπορεί να με καθοδηγήσει τι να κάνω για να παραλάβω το αντικείμενο μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγγνώμη για την μακροσκελή ανάρτηση 

Μετά από 3 μήνες έφτασε σε μένα. Μικρής αξίας αλλά το χρειαζόμουν. Θα το λάβεις πιστεύω με το νέο έτος.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, driver4 είπε

Μετά από 3 μήνες έφτασε σε μένα. Μικρής αξίας αλλά το χρειαζόμουν. Θα το λάβεις πιστεύω με το νέο έτος.

Μακάρι γιατί τα ΕΛΤΑ με έχουν φέρει στο αμήν δεν βγάζω άκρη ακούω τη μια μπαρουφα πίσω απ' την άλλη και δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι η αποστολή δεν ιχνηλατειται αλλά έφτασε στις 18/10 Αθήνα, τι ακριβώς θέλει να πει; 

Επεξ/σία από Vasileios-gr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasileios-gr είπε

Το ότι η αποστολή δεν ιχνηλατειται αλλά έφτασε στις 18/10 Αθήνα, τι ακριβώς θέλει να πει; 

Προφανώς έχει σταλεί semitrackable, αυτά έχουν tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση ούτε υπογραφή (σαν ένα γράμμα). Πιο αναλυτικά:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμενω ενα πακετο (εξωτερικο απο Ε.Ε) και απο τις 05:00 το πρωι σημερα εχει κολλησει στο ΚΤΕΠ Θεσσαλονικης (οποτε ερχεται με ΕΛΤΑ Courier οταν το γραφει αυτο παντα).

Εφτασε στις 05:00 στο ΚΤΕΠ, αναχωρησε στις 05:30 για επαρχια (μιλαμε για αποσταση ουτε 1 ωρα απο Θεσσαλονικη), 17:30 πλεον το απογευμα σημερα, και ακομα δεν εχει φτασει στο καταστημα ωστε να το παραλαβω. Ειναι δυνατον 12 ωρες να ταξιδευει και ακομα να μην εχει φτασει στο τοπικο ΕΛΤΑ Courier ?

Γενικα με τα ΕΛΤΑ Courier, συνηθως φτανουν/αναχωρουν οι αποστολες στο ΚΤΕΠ Θεσσαλονικης max στις 02:30-03:00 και 08:00-09:00 εχει φτασει στο καταστημα για διανομη. Τι παιζει τωρα ? Αυξημενος ογκος λογω χριστουγεννων και παρελευση Σαβ/κου ?

Επεξ/σία από stefa_1
Δημοσ.
On 13/12/2024 at 13:13, akalyptos99 said:

έχεις δίκιο αλλά ένα παράδειγμα σου δίνω από το Αυστραλιανό ταχυδρομείο.....Αδελαιδα-μελβουρνη επιστολή 23 μερες

καλά δουλεύει το ταχυδρομείο...αργεί λίγο γιατί κολλάνε στις διαλογές κυρίως από 3η χώρα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasbm είπε

έχεις δίκιο αλλά ένα παράδειγμα σου δίνω από το Αυστραλιανό ταχυδρομείο.....Αδελαιδα-μελβουρνη επιστολή 23 μερες

καλά δουλεύει το ταχυδρομείο...αργεί λίγο γιατί κολλάνε στις διαλογές κυρίως από 3η χώρα..

ακομη εκει ειναι για να δουμε γενικα πιστευω υπαρχει καθυστερήσει και λογο black friday

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια και σε μενα παραγγελια 9/11 παραγγελια, ενημερωση πως 29/11 εχει φτασει στο τοπικο καταστημα. Μεχρι τωρα 16/12 δεν εχει φανει κατι. Ο ταχυδρομος εχει περασει, γιατι λογαριασμους βλεπω.

Θα περιμενω λιγο ακομα και μετα refund, αν γινεται. 

Δημοσ.

Καλημέρα,

αγορά απο αγγλικό κατάστημα που στέλνει τα προιόντα μέσω Βελγίου. Παλιότερα, πριν 2 μήνες, δεν είχα πληρώσει κάτι επιπλέον αγοράζοντας από το ίδιο κατάστημα. Τώρα μου βγάζει το εξής στο status "Το αντικείμενο έχει πάρει διασάφηση". Αυτό σημαίνει ότι πληρώνω κάτι παραπάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...